Kay Bojesen Abe

Det er ikke uden grund, at Kay Bojesen Aben er blevet en af de mest populære gaveidéer og designgenstande i de danske hjem de senere år. Allerede ved første glimt, kan man ikke lade være med at blive en lille smule forelsket i den lille træabe, der altid formår at give et lille smil på overlæben.
kay-bojesen-abe

Kay Bojesen aben findes i tre forskellige størrelser:

Lille abe på 20cm (vejl. 899 kr.) kay bojesen abe lille
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Stormagasinet.dk 0,00 kr. 49,00 kr. 49,00 kr. Læs mere
scandinaviandesigncenter.dk 0,00 kr. 59,00 kr. 59,00 kr. Læs mere

Mellem abe på 28cm (vejl. 2.995 kr.) kay bojesen abe mellem
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Stormagasinet.dk 0,00 kr. 49,00 kr. 49,00 kr. Læs mere

Store abe på 40cm (vejl. 9.995 kr.) kay bojesen abe stor
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Stormagasinet.dk 0,00 kr. 49,00 kr. 49,00 kr. Læs mere

Aben kan bruges til at pynte op på mange forskellige måde. Den kan hænge fra en hylde, wire eller på en lampe, eller den kan stilles på f.eks. en hylde. Og alle generation kan have glæde at den. Børn bliver let tryllebundet af aben og os voksne, kan heller ikke lade være med trække på smilebåndet når vi ser den.

Aben er lavet to typer træ; det lyse træ der bruges til øjne, ører, føder, hænder og mave er limbatræ, som findes naturligt i det vestlige Afrika. Og det mørke træ, som er hovedbestanddelen af aben, er teaktræ, som nøje er udvalgt fra plantager, for at sikre bæredygtighed.

Samtidig er alle aber, som Kay Bojesen producerer håndlavet i Danmark. Derfor kan du også med god samvittighed pynte dit hjem med en abe eller forære den i gave.

kay bojesen abe størrelser Det klassiske look og det gode håndværk gør at du kan beholde den i mange år fremover og at den kan gå i arv i flere generationer. Vidste du f.eks. at farven på aben ændrer sig i løbet af årene? Teaktræet ved i takt med at aben ældes, skifte farve og blive mørkere og endnu flottere. Når aben er helt ny kan der også være lidt forskellige farvenuancer i træet, men disse vil også udligne sig, efterhånden som træet ældes af lys, luft og vejr.

Er du på udkig efter et godt tilbud på den populære abe så må jeg desværre skuffe dig lidt. Det er desværre ikke oftest at Kay Bojesens aber kommer på tilbud, specielt ikke den lille Abe. At Aberne sjældent er på tilbud skyldes med stor sandsynlighed at det sælger sig selv til den fulde pris. Spørg man sig selv ville det jo også være ulogisk at give rabat på et produkt som der alligevel bliver solgt ved fuld pris.

Kay Bojesen Abe Tilbud

At Kay Bojesens aber aldrig er på tilbud er dog ikke ens betydende med at der ikke er penge at spare ved at kigge lidt rundt. Den officielle Vejl. Pris fra Producenten for den lille abe er 899,95 kr. så hvis du kan finde den til under 899,95 kr. har du allerede sparet noget.

Det er ikke alle forhandlere der følger den officielle vejl. Pris fra producenten og der kan derfor være penge at spare ved at kigge lidt rundt. Vi har her på Danskdesignleksikon.dk gjort det let at se hvilke forhandlere der er billigst lige nu og her. Alle vores priser bliver opdateret hver time så du i fremtiden kun behøver at tjekke produktets pris 1 sted.

Kay Bojesen Lille Abe Pris Udvikling

Vi holder øje med danske forhandlerne af Kay Bojesen Abe så du altid får den bedste pris. På diagrammet nedenunder, kan du eksempelvis hvad prisen har været på Kay Bojesens lille abe fra 1. september til 12. November. Ved at købe den lille abe på tilbud spare du her optil 180.00 kr.

Pris udvikling kay bojesen abe lille

Lille abe på 20cm (vejl. 899 kr.)

Kay Bojesen Mellem Abe Pris Udvikling

Her kan du se Pris udvikling over Kay Bojesens Mellem Abe. Ser du på prisforskellen er 599,00 kr. at spare ved at købe den mellem abe på tilbud. Udviklingen dækker kun over en periode på 3 måneder, men vi opdatere løbende diagrammet så du snart vil være i stand til at vide præcis hvornår du skal købe Kay Bojesen Abe. Hemmeligheden bag en god tilbudsjagt er nemlig at kende butikkernes tilbuds mønstre. Mange butikker og i særdeleshed webshops følger oftest den samme tilbuds kalender. Der kan derfor være mange penge at spare ved at vente 1 måned med at købe et produkt.

Pris Udvikling Kay Bojesen Mellem Abe

Mellem abe på 28cm (vejl. 2.995 kr.)

Kay Bojesen Stor Abe Pris Udvikling

Vi har selvfølgelig også ført statistik over prisen på den store abe fra Kay Bojesen. Er du på udkig efter den store abe, så er der rigtig mange penge at spare. Som du kan se på diagrammet kan du spare optil 1.996,00 kr. hvis du sammenligner højeste med laveste pris. Det er efter vores mening hver at holde øje med.

Pris udvikling Kay Bojesen stor abe

Store abe på 40cm (vejl. 9.995 kr.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *