Kay bojesen Sangfugle

I 1950’erne designede Kay Bojesen en lille familie af sangfugle, Fuglene repræsenterede forskellige mennesker i Kay Bojesen liv. Fuglene kommer dog aldrig til at se dagens lys mens Kay Bojesen selv lever. I 2012 besluttes det at man vil sætte de fem fugle Ruth, Pop, Otto, Kay, Peter, Ernst og Sunshine I produktion. Fuglenes design bliver genskabt udefra et foto i Kay Bojesens familie album og fuglene ser dagens lys i 2012.
kay bojesen sangfugle

Sanfuglen Ruth (vejl. 549,95 kr.)

Kay bojesen sangfugl ruth 
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Sangfuglen Pop (vejl. 549,95 kr.)
Kay bojesen sangfugl pop 
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
livingshop.dk 416,50 kr. 0,00 kr. 416,50 kr. Læs mere

Sangfuglen Kay (vejl. 549,95 kr.)
Kay bojesen Sangfugl Kay 
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
livingshop.dk 416,50 kr. 0,00 kr. 416,50 kr. Læs mere

Sangfuglen Peter (vejl. 549,95 kr.)
Kay Bojesen sangfugl peter 
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Sangfuglen Sunshine (vejl. 549,95 kr.)
kay bojesen sangfugl sunshine 
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
scandinaviandesigncenter.dk 0,00 kr. 59,00 kr. 59,00 kr. Læs mere

Sangfuglen Ernst (vejl. 549,95 kr.)
Kay Bojsen sangfugl 
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Sangfuglen Alfred (vejl. 549,95 kr.)
sangfugl-alfred-kay-bojesen-460x460 
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Kay Bojesen Sangfugl pynter i dag i mange hjem, i Danmark såvel som udelandet. Kay Bojesen har de seneste 10 år vundet stor popularitet blandt design elskere og der er i dag ikke mange danskere som ikke kender Kay Bojesen. Kay Bojesen er bedst kendt for sin stilrene abe i træ, som hænger i mange hjem og virksomheder. Men siden de flotte sangfugle så dagens lys er de blevet et populært gave ønske. Vi tror det skyldes designets enkelhed og dog karakteristiske træk. kay bojesen 2 sangfugleSangfuglene fås i mange forskellige farve som du kan se ovenfor og de passer derfor ind i de fleste hjem. Specielt den nyeste Alfred som er lavet natureg og røget egetræ, Alfred er symbolet på moderne indretning som oftest indeholder råt og ubehandlet træ. Sangfuglen falder derfor perfekt ind i det moderne hjem og komplimenterer flot sine omgivelser.

Kay Bojesen Sangfugl den perfekte gave

Hos de mange unge studenter er Kay Bojesen Sangfugl også blevet et hit, specielt nu da Kay Bojesen også laver så studenterhuer som både passer den lille abe samt alle sangfuglene. Hos studenterne er det oftest den Blå Kay der er på ønskesedlen hos drengene og den lyserøde Ruth hos pigerne. Det er åbenlyst for en hver hvordan Kay Bojesen i dag har en plads i de flestes hjem om det så kun er en lille abe i lampen eller en hel samling af alle de klassiske fugle.

Det vi er imponeret over er hvordan Kay Bojesen havde evnen til at se frem i tiden og skabe tidsløst og elegant design. Som du læste højere oppe så blev sangfuglene faktisk designet i 1950’erne og på trods at de er over 60 år blev de elsket fra første dag de så lyset i 2012. Alle Kay Bojesens dyr er over 50 år gamle og da det sidste dyr blev designet i 1957. Den Klassiske Abe er faktisk fra 1951 og den søde Gravhund pind fra 1934.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *