3 gaveidéer til valentinsdag

Valentinsdag er kendt som den mest romantiske dag på året – samtidig en dag hvor kursen på røde roser og chokolade stiger i vejret. Er du nysgerrig på alternativer til en romantisk gave, du kan overraske din udkårne med, så læs med her, hvor du får tre bud på personlige valentinsgaver, din partner ikke forventer. 

1. Et romantisk ophold 

Overrask din partner med en oplevelse, som i kan have sammen. I stedet for chokolade og blomster der hurtigt forgår, kan du forære din partner en romantisk getaway i form af et skønt spaoptold, der vil give jer minder for livet. 

Der findes mange forskellige muligheder og prisklasser for denne gave, alt efter om opholdet skal ved med overnatning, middag samt hvor i landet man foretrækker at opholde sig. 

Du kan finde en guide til de mest populære spaophold på rejsekris.dk, hvor du også kan finde smarte deals til gode priser. Uanset hvad er gaven en skøn mulighed for at få en dejlig, afslappende oplevelse sammen og skabe uforglemmelige minder i en romantisk setting. 

2. Et krystalsmykke fra Savasana 

Smykker er en valentines klassiker, og derfor skal de naturligvis også med på listen her – dog i en ny form. 

Hos savasana.dk kan du nemlig finde smykker lavet af krystaller med forskellige egenskaber. På den måde kan du vælge et smykke med en krystal, der passer til din partner og deres personlige situation, med kærlige intentioner fra dig. Smykkerne håndlaves på bestilling og derfor kan du være helt sikker på at smykket er unikt og du har endda mulighed for at sætte dit eget særpræg på det. 

På den måde giver du en personlig gave, som vil have et langt liv og med garanti skabe glæde mange år frem. 

3. Design fra jeres bedste minder sammen 

Du kan også vælge at overraske din partner med en manifestering af jeres bedste minder sammen. Find fotoalbummet frem og udvælg de bedste øjeblikke, før du foreviger dem ved eksempelvis at få printet motivet på en pude eller en kop, som du kan forære din partner. 

Denne overraskelse er en genial måde at give din partner noget fysisk, som dog er langt mere personlig og fantasifuld end sædvanlig. Der findes et hav af udbydere til denne opgave, så alt du skal gøre op med dig selv er, hvilke minder der skal foreviges samt hvordan din partner kan få størst glæde af idéen. 

Skriv en kommentar