Anmeldelse: Ergonomiske kontorstole fra Prostole.dk

Annonceindhold

Prostole er en dansk webshop og forhandler af en række spændende ergonomiske kontorstole fra kendte brands.

Vi har været en tur forbi Prostole og udvalgt et par favoritter, som vi synes du skal overveje, hvis du står med tanker om køb af kontorstol.

Malmstolen Classic 4000

Malmstolen er vores favorit hos Prostole.

Her får du en kontorstol der passer til de fleste med rigtig god ergonomi og masser af komfort.

Malmstolen er svensk, men ikke noget du kan købe i din nærmeste IKEA. Derimod får du en ergonomisk kontorstol, der er udformet til at give masser af støtte i lænd og nakke, så du kan få en god siddeposition.

Sædet har Pascal DUX fjedre, hvilket giver den mere komfort end andre klassiske kontorstole, der har sæde kun i skum.

Stolen er meget velegnet som skiftestol, altså hvis I er flere der skal deles om den, da den er designet til en “best fit” for så mange som muligt.

Er du på udkig efter en stol med flere tilpasningsmuligheder til hjemmekontoret kan du overveje næste stol, KOHL Anteo 5000.

KOHL Anteo 5000

Det tyske firma KOHL producerer nogle meget populære kontorstole i den gode mellemklasse og topklassen.

Her har vi set på deres Anteo 5000 model, der er en kontorstol med masser af tilpasningsmuligheder.

Ryggen og lændestøtte kan nemt justeres i højden og sædet har en luftpude der ændrer komfort og fasthed. Det er en funktion, vi var meget glade for, da vi jo alle er forskelligt bygget og det der er godt til den ene er for fast til den anden.

Stolen adskiller sig fra Malmstolen ved at kunne vippe mere og derfor passe godt til dig, der kan lide at læne dig tilbage med en kop kaffe, mens du arbejder. Det er en oplagt stol til hjemmekontoret.

Rovo Sumo 8020

Sidste kontorstol er til dig der fylder lidt mere end de fleste. Her har vi fundet Rovo Sumo 8020, der er en XL stol i flot design og masser af plads.

Stolen kan tåle helt op til 200kg i brugervægt, hvilket gør den til en af de stærkeste stole på markedet. Det er også en stol der kan bruges som 24-timers stol i et callcenter eller lignende.

Stolen har et ekstra bredt sæde, samt en høj og bred ryg. Det gør den også velegnet til dig der er højere end gennemsnittet, hvor du her vil få nok støtte i ryggen og ikke føle du bliver klemt.

Skriv en kommentar