Bænk med opbevaring

I entreen, i soveværelset eller på børneværelset. Næsten uanset hvilket rum, du går ind i, så er der brug for både siddepladser og opbevaringsrum. De færreste af os bor på store herregårde, hvor der nærmest er for få møbler til at fylde pladsen ud, og alt for tit oplever vi det modsatte – nemlig at vi mangler plads til vores ting.

Med en bænk med opbevaring slår du to fluer med ét smæk – siddeplads og opbevaring i ét. Her kan du se nogle af de mest charmerende og funktionelle opbevaringsbænke 2021.

Indholdsfortegnelse

Top 7 populære bænke med opbevaring 2021

Bella

Forhandler Totalpris Læs mere
1.039,00 DKK ➔ Læs mere

Bella er en rigtig komfortabel bænk med opbevaring, som kan placeres i entreen, stuen eller soveværelset.

Den tykke polyetherpolstring er betrukket med silkeblødt polyesterfløjl, som fås både i lysegråt, mørkegråt og hvidt.

Låget er udstyret med gasfjedre, som sikrer en langsom og kontrolleret lukning, hvor små børnefingre ikke er i fare for at blive klemt.

Indvendigt måler Bella opbevaringsbænk 30×70 cm.  

Flexa Dots

Flexa Dots er den perfekte bænk til opbevaring af børnenes ting og legetøj. Den smarte opbevaringsbænk er udstyret med bløde hjul, som gør det let for barnet selv at trække kassen ud – og samtidigt undgå ridser i gulvet.

Træet er PEFC-certificeret for en ansvarlig og miljørigtig skovdrift, og der er anvendt miljøvenlig UV-lak, som er fri for skadelige opløsningsstoffer og giftige farvestoffer.

Flexa Dots har et opbevaringsrum på 42x60x35.

Georgia

Du får en luksuriøst behagelig siddeplads med et stort opbevaringsrum, når du vælger en af de flotte Georgia opbevaringsbænke. Vælg for eksempel i lyserød velour til pigeværelset eller i stilrent sort polyester til soveværelset eller entreen.

Benene er af lyst massivt egetræ, og låget er udstyret med gasfjedre for en kontrolleret lukning.

Georgia er en bænk til opbevaring med et indre rum på 73×33 cm.

Hübsch

Skal din opbevaringsbænk være moderne og harmonisk, så kan det altid betale sig at købe fra danske Hübsch. Hübsch er eksperter i at fremstille møbler i smuk nordisk stil og med masser af funktionalitet.

Denne bænk til opbevaring er lavet af massivt lyst egetræ og udstyret med en løstliggende blød pude på toppen. Pudebetrækket kan fjernes og vaskes i hånden efter behov.

Hübsch

Denne opbevaringsbænk fra Hübsch har et anderledes og opfindsomt design. Udover at gemme på et opbevaringsrum under selve siddepladsen, finder du også et hulrum i siden. Her kan bøger, magasiner eller måske en potteplante få lov til at dekorere.

Hübsch bænk til opbevaring er fremstillet af egetræ med et industrielt touch fra det fine metalstel, der samtidigt sikrer møblet et let og moderne udtryk.

Mistral Classic

Mistral classic bænk med opbevaring fås i to flotte modeller. Den ene med to siddepladser samt 2 reolskuffer i hvidpigmenteret eg – og den anden med en enkelt siddeplads og 3 reolbakker i sortbejdset ask.

Begge opbevaringsbænke har slanke lyse egetræsben, som står i flot kontrast til de gråmelerede siddehynder.

Mistral Classic er udført i skandinavisk stil og i et let afslappet design, som kan indgå både i hjemmet eller på kontoret.

Rowico Confetti

Få plads til huer og vanter, tæpper og meget andet med Rowico Confetti opbevaringsbænk. Møblet fås i forskelligtfarvede trælooks med hynder i enten glat stof eller med lange bløde hår.

Under bænken finder du to skuffer, som har en masse plads i deres store opbevaringsrum.  

I alt måler Rowico Confetti 35x45x70 cm.

Mere om bænke med opbevaringsrum og opbevaringsbænke

Man kan næsten ikke få nok opbevaringsrum til alle de ting, som en familie, stor som lille, har brug for i det daglige. Når du slår siddemøblet sammen med opbevaringspladsen, får du en bænk med opbevaring, som giver to funktionelle møbler i ét. Opbevaringsbænke kan se ud på mange forskellige måder og behøver ikke at være den traditionelle slagbænk, som ens bedsteforældre måske havde stående i køkkenet.

Vi anbefaler inden køb, at du overvejer, om bænken skal bruges af både børn og voksne. Du kan også tænke over, om der skal opbevares store eller små ting, og hvor let det skal være at kunne få fat i dem, når man sidder på bænken.

Opbevaringsrum i en bænk kan nemlig både se ud som et skab, en skuffe, en åben reol eller noget helt fjerde.

Husk at mange danske aktuelle møbeldesignere arbejder med konceptet opbevaringsbænke, så du let kan finde et møbel, der passer ind i lige netop dit hjem.

Skriv en kommentar