Billige møbler til børneværelset – vores valg foråret 2021

Udviklet i samarbejde med Wildtoys.se

Er det tid til en genopfriskning af børneværelset? Måske er beboeren blevet for gammel til det?

Foråret er en fantastisk tid på året. Det er en dejlig farverig sæson. Tiderne skifter. Alt bliver lysere. Solen kommer frem, og det hele bliver lidt varmere og dejligere. Hvilket bedre tidspunkt er der at opgradere børneværelset end i denne dejlige og glade årstid?

Foråret er nok det optimale valg af tidspunkt. Læs med her og find hjælp og inspiration til de bedste IKEA-møbler i foråret 2021.

Stilen og simpelt

Størrelsen på værelset har uden tvivl en finger med i spillet, når det kommer til, hvad man egentlig kan lave på værelset. For eksempel vil en høj seng såsom en Småstad fra IKEA være en smart idé, så der er plads til noget under. Har værelset en god størrelse, kan man nøjes med det smukke Släkt-sengestel, der vil være helt perfekt.

Derudover er masser farver en god idé. Dette kan udføres via gardiner og tæpper. For eksempel har gardinmodellen Djungelskog rigtig mange flotte farver, der giver en god energi til resten af værelset.

For komfort under leg på gulvet, kan et gulvtæppe være en fænomenal ide. Det kan under dette tema være Urskog, som igen har dejlige og friske farver. 

Sengen på et værelse fylder meget og spiller en stor rolle. Søger man det farverige, kan man række mod Käpphäst, som også har nogle rigtig dejlige farver, der bare får én i godt humør!

For at gøre aften og nat mere hyggelig og beroligende, kan man finde Löva, som er noget til at hænge over hovedenden af sengen. Denne model er et grønt blad som passer til sæsonen og gør det rigtig dejlig og hyggeligt at ligge der. Derudover har den en flot grøn farve, som du også kan finde udendørs.

Skriv en kommentar