Brødrene Andersen møbler

Brdr. Andersen

Brødrene Andersen blev etableret helt tilbage i 1916 af snedkermester I.C.A. Jensen. Senere i 1978 blev snedkerfirmaet opkøbt af de to brødre Knud og Vagn Andersen, og sammen havde de et tæt samarbejde baseret på stolte håndværksmæssige traditioner.

Udover at have et godt samarbejde sammen, havde de to også et godt samarbejde med flere dygtige danske møbelarkitekter. I dag er det den tredje generation af familien, som håndhæver og sikrer den stadig høje kvalitet, som Brødrene Andersen er kendt for.

Mere om Brdr. Andersen

Vælger man et møbel fra Brødrene Andersen, kan man regne med at få et møbel i en meget høj kvalitet. Alt træ som der bliver brugt til møblerne, er håndsorteret. Dette bliver gjort for at sikre en ensartet farve og en ensartet kvalitet i hvert af de mange produkter.

Allerede i 1984 designede de to brødre som de første i Danmark et ovalt bord i massiv sæbebehandlet bøgetræ.

Siden 2014 skiftede Brødrene Andersen navn, og i dag hedder det anerkendte firma Andersen Furniture. Navnet blev ændret, fordi Brødrene Andersen ville have et større fokus på det internationale marked. I dag laver det anerkendte firma snedker producerede møbler, som blandt andet består af skænke, spiseborde, sofaborde og vitriner i massivt træ.

I dag designer Andersen Furniture produkter med udgangspunkt i skandinaviske rødder, enkle og moderne produkter som matcher den moderne nordiske stil.

Skriv en kommentar