Brødrene Krüger

Brødrene Krüger

Det brødre baserede firma Brødrene Krüger, blev grundlagt tilbage i 1886, og er især blevet kendt for deres mange produkter, som er fremstillet i en særdeles høj kvalitet.

Det anerkendte firma blev lavet af de to brødre Theodor og Ferdinand Krüger, og gennem generationer har firmaet produceret et væld af produkter fra nogle af de største danske designere. Blandt andet det klassiske runde bakkebord fra Hans Bølling og de forskellige aber fra Kay Bojesen.

Mere om Brødene Krüger

En produktion af dørhåndtag og grydeskeer

Da brødrene etablerede virksomheden, bestod produktionen af alt lige fra små dørhåndtag til forskellige grydeskeer. Som årene gik, begyndte produktionen i stedet for at bestå af møbler og forskellige prototyper fra kendte danske designere, som dermed var med til at forme den virksomhedsprofil, som Brødrene Krüger er kendt for den dag i dag.

I dag er det den 5. generation i familien, som sørger for, at den familieejede virksomhed kører videre i den samme ånd og kvalitet, som Brødrene Krüger efterlod sig.

Et nyt samarbejde med unge designere

I 2014 indledte virksomheden et samarbejde med en række unge designere, som skulle være med til at udvikle familievirksomheden. Det er designere som blandt andet det danske designstudio OeO og den unge Sverre Uhnger, som har skabt nogle meget nutidige designs, som kræver et gedigent snedkerhåndværk.

Lune lampen i massivt dansk egetræ fra Sverre Uhnger, er mødet mellem det gode snedkerhåndværk og moderne teknologi, som er blevet produceret hos Brødrene Krüger.

For efterkommerne af de to brødre, er det stadig vigtigt at bibeholde det gamle håndværk, som brødrene blev kendt for tilbage i 50érne og 60érne. Så derfor bliver den anerkendte danske virksomhed ved med at producere klassiske møbler og interiør, som stadig er lavet i det bedste gamle snedkerhåndværk, præcis som de kendte Brødrene Krüger lavede deres håndværk tilbage i 1800-tallet.

Skriv en kommentar