20+ Daybeds i velour, læder, bambus m.v.

Nu er den her, der og alle vegne, den multifunktionelle daybed, der er sofa, siddeplads og gæsteseng i et æstetisk vellykket møbel, der passer rigtig godt ind i det moderne hjem.

Daybed’en har bestemt ikke kun en æstetisk funktion, det er i høj grad et møbel der er ment til at blive brugt. Mest oplagt er det som læseplads på kontoret eller i stuen, når sofaen er fyldt op. Eller til powernaps og moffs, når du har brug for en pause. Har du gæster på besøg kan daybed bruges både til siddeplads og som overnatning, hvis din gæst fik et par glas rødvin for meget.

Der er virkelig mange daybeds på markedet i virkelig mange forskellige stilarter og materialer.

Derfor har vi i denne artikel fundet 30+ daybeds fra populære brands og forhandlere. Brug indholdsfortegnelsen nedenunder til at hoppe i artiklen.

Indholdsfortegnelse

ANNONCE

Fremhævede daybeds

House Doctor Diva

Forhandler Totalpris Læs mere
5.194,00 DKK ➔ Læs mere
7.499,00 DKK ➔ Læs mere

House Doctor er et af tidens hotteste navne i boliginteriør og brugskunst og her har de 3 danske søskende skabt en daybed med nakkestøtte i klassisk skandinavisk stil og elegance. En diskret daybed, der med sin nakkestøtte er velegnet, når du vil ligge og læse eller som pude til powernaps og overnattende gæster.

Innovation Living Napper

Forhandler Totalpris Læs mere
3.999,20 DKK ➔ Læs mere

Vi fortsætter med endnu et danske designbrand, nemlig Innovation Living, der måske især er kendt for deres komfortable og flotte sovesofaer.

Her har Innovation Living så begået en daybed, med det beskrivende navn “Napper”, til naps og en hurtig lur, men bestemt.også til en overnattende gæst, hvis det skulle være.

Daybed’en har nemlig pocket-fjedre, som du kender det fra din seng. Derfor sover du rigtig godt på Napper, lige godt som på en god springmadras.

Napper har et meget klassisk daybed design, med ben i træ og et let, retro-inspireret udtryk, der diskret passer ind i de fleste danske hjem eller sommerhuse.

Unit10 - L36 Bjørk

Forhandler Totalpris Læs mere

Er du til klassisk dansk design i topklasse til gode priser, så tjek da FDB møbler som brugsforeningen Coop nu har genlanceret. Coop beskriver Bjørk-serien sådan:

Et møbel, der udstråler ro, design og håndværk. FDB’s daybed i Bjørk-serien er designet i et harmonisk samspil mellem den traditionelle minimalisme og et nutidigt, blødt formsprog. Harmonien understreges af synergien mellem stellet, den afrundede madras og den runde pude.

Daybed’en har stel i genanvendeligt, FSC certificeret ege-træ.

Sinnerup Georgia

Forhandler Totalpris Læs mere
2.499,00 DKK ➔ Læs mere

Sinnerup fra Silkeborg producerer bæredygtige og flotte møbler i nordisk stil. Her har vi fundet den populære daybed Sinnerup Georgia, som er en af de mest søgte efter daybeds.

Georgia er en daybed med tyk, komfortabel madras med ben i ege-træ. Der medfølger nakkepude. Du får Georgia i en flere flotte farver og materialer så som velour, læder m.m.

Broste Air

Forhandler Totalpris Læs mere

Broste Copenhagen fra København laver flotte designs, men vi er særligt vilde med denne daybed, der er hele 200x88cm og med 2 lag, der nok skal kunne fungere rigtig godt som gæsteseng eller som komfortabel hvileplads til powernap og læsning.

Du får Broste Air i grå eller lyseblå. Se hele udvalget af møbler og daybeds fra Broste på linket nedenunder.

Daybed med komfort

Daybeds er beregnet til at sidde, ligge og sove på, men er ikke en sofa og er ikke en seng. Ønsker du en daybed med lidt ekstra god komfort, hvor du ligger godt og sover godt, så tjek disse daybeds. Her har vi udvalgt et par daybeds med tykke hynder og madrasser, der ser ud til at være rigtig komfortable.

Bloomingville Asher

Forhandler Totalpris Læs mere

Bloomingville er et ærkedansk firma, trods det udenlandsk klingende navn. Det er nemlig Bettina Stampe, der stiftede Bloomingville i år 2000, som siden blev en del af det amerikanske Regent Holdning. Kombination af dansk design med lidt ekstra amerikansk komfort er da også tydelig her.

Se bare den bløde og bulede madras på toppen! Bloomingville Asher er en komfortabel daybed, med bløde former og tyk hynde. Den er oplagt til at slænge sig på og nyde en stund på langs og er helt sikker tilstrækkelig til overnattende gæster.

Bloomingville Bulky

Wauv! Får du ikke bare lyst til at lægge dig på Bloomingville Bulky? Det gør vi i hvert fald. Bulky betyder vel egentlig lidt blød, buttet af en slags, på dansk. Super comfy, kunne vi også kalde det, med et andet engelsk ord.

Bloomingville Bulky måler 200x86cm og er derfor meget velegnet som ekstra soveplads og gæsteseng, men står lige fint på kontoret med sine klassiske, let amerikanske inspirerede design, der giver mindelser om kontinentalsengen på hotelværelset.

Ferm Living Turn

Denne flotte daybed er designet af Ferm Living i samarbejde med Says Who. Her har det københavnske designbrand skabt en meget vellykket daybed, der helt klart pynter i det stilbedvidste hjem.

Denne daybed er nok i den mere dekorative, designede afdeling, men den tykke hynde på toppen er stadig komfortabel og behagelig. Hynden holdes på plads af læderremmer og kan vendes, med farve på hver side.

Daybed i træ, bambus og rattan

Træ, bambus og rattan, giver dit hjem varme og glød. Disse naturmaterialer er desuden hotte lige nu, med et væld af muligheder for at kombinere møbler og brugskunst. I dette afsnit har vi fundet nogle flotte og kreative daybeds, der kombinerer form, funktion og materialer på spændende måder.

Nordal Bali

Forhandler Totalpris Læs mere
4.999,00 DKK ➔ Læs mere

Bali er et populært rejsemål for mange danskere der sukker efter orientens sol og evige sommer. Nordal Bali tager sit navn fra den eksotiske ø og er lavet i let, flettet rattan, denne kusine til bambus, der også vokser i Sydøstasiens skove.

Der medfølger en hynde og nakkepude. Bali daybed er velegnet til både indendøre eller terrassen.

Jean d’Arc Living

Forhandler Totalpris Læs mere

Denne daybed i træ og kanvas er en rå og unik daybed, der bryder med konventionerne. Passer lige godt i den urbane lejlighed, som på terrassen, hvor den er oplagt til solbadning. Den er 200x80cm lang og er derfor stor nok til at kunne ligge på.

Lene Bjerre Mandisa

Forhandler Totalpris Læs mere

Vi fortsætter vores samling af daybeds i ratten, med denne flotte flettede daybed, der har bund af flettet lærred og ben i bambus. En meget stilsikker daybed, der bruger tidens mest populære materiale, nemlig bambus. Kombiner den med andre møbler i bambus for at ramme stilen.

Daybed i læder

Sinnerup Georgia

Forhandler Totalpris Læs mere

Den populære daybed Georgia fra Sinnerup får du her i mørkebrun læder med ben og ramme i massive egetræ. Husk på at læder skal plejes og det gælder også denne daybed fra Sinnerup. Læs anbefalinger til pleje på linket.

Lepong Daybed

Daybed i vintage cognac læder med ryglæn. Rene linjer og klassisk dansk inspireret møbeldesign. Denne daybed fungerer som både daybed og sofa og måler 203cm i længden. Daybed’en er polstret med skum.

Woud Level

Forhandler Totalpris Læs mere
13.995,00 DKK ➔ Læs mere

Smuk daybed i skandinavisk design fra Would. Denne daybed er udført i massivt egetræ med hynder i sortfarver Camo læder. En elegant daybed, du kan bruge flere steder i dit hjem. For enden af din seng som bænk, som entremøbel eller ved sofabordet.

Trademark Living

Forhandler Totalpris Læs mere
9.737,00 DKK ➔ Læs mere

Endnu en flot daybed, der i stil minder om en bænk. Denne daybed har hynde i cognac farvet læder og måler 180x80cm. En daybed der passer til det minimalistiske stilbevidste hjem.

Daybed i velour

Tine K

Forhandler Totalpris Læs mere

Tine K er hot og det er denne sexede daybed også i hotelstil med messingben og betræk i velour. Denne daybed fås i flere farver, men alle er lige lækre og elegante. En daybed der virkelig giver et pift til dit hjem, uanset om du bruger den som bænk i soveværelset eller som ekstra siddeplads i stuen.

Sinnerup Georgia

Forhandler Totalpris Læs mere
2.299,00 DKK ➔ Læs mere

Sinnerup er super populær og her har vi fundet den populære Georgia daybed, der med tykke hynder i rosa velour (flere farver) og nakkepude, kombinerer det elegante æstetiske udtryk med masser af komfort. Et møbel der er lige praktisk og funktionelt som det er en visuel nydelse.

Ellos Home Donna

Forhandler Totalpris Læs mere
3.599,00 DKK ➔ Læs mere

Ellos Home er design og mode til gode priser og “Donna” daybed er ingen undtagelse. Her får du en flot daybed og chaiselong i velour (se alle farver på linket), med høj ryg, der gør Donna perfekt som læseplads under vinduet.

Ellos Home Lador

Forhandler Totalpris Læs mere
2.399,00 DKK ➔ Læs mere

Ellos Home Lador er en daybed i velour i flere flotte farver, se dem alle på linket. Denne daybed er udført i stilstikkert moderne look og har tynde ben i metal. Daybed’en måler 180x80cm.

House Doctor Diva

Forhandler Totalpris Læs mere
5.194,00 DKK ➔ Læs mere
7.499,00 DKK ➔ Læs mere

House Doctor er et af tidens hotteste navne i boliginteriør og brugskunst og her har de 3 danske søskende skabt en daybed med nakkestøtte i klassisk skandinavisk stil og elegance. En diskret daybed, der med sin nakkestøtte er velegnet, når du vil ligge og læse eller som pude til powernaps og overnattende gæster.

Skriv en kommentar