Entremøbel med siddeplads og opbevaring

Et entremøbel med siddeplads og opbevaring giver mulighed for at sidde ned, når de store vinterstøvler skal tages af og på. For små børn er siddepladsen uundværlig, for ellers sætter de sig da bare direkte på gulvet – uanset om det er smurt ind i mudder fra gummistøvlerne eller ej.

Vi har kigget på årets entremøbler med siddeplads og har næsten lyst til at købe dem alle sammen. Det er nemlig svært at vælge mellem store rummelige skuffer, et åbent skostativ under sædet eller en lille praktisk skuffe, hvor nøgler og cykellygter kan få sin faste plads.

Se selv de 7 entremøbler med siddeplads og opbevaring, som vi har udvalgt blandt vores favoritter.

Indholdsfortegnelse

Top 7 entremøbler med siddeplads

Vi synes, at et entremøbel med siddeplads og opbevaring løser et kæmpe problem i den daglige husholdning.

Entremøbler er alt for ofte undervurderede i indretningen, og når pladsen i garderoben er kneben, har man en tendens til at skære siddepladsen væk til fordel for knagerækker og skostativer.

Hvorfor ikke bare slå flere funktioner sammen, så du ikke skal vælge mellem det ene eller det andet?

Bloomingville Filucca

Filucca er et entremøbel med siddeplads og opbevaring fra danske Bloomingville. Der er noget rå retro over det rødbrune lædersæde, som står flot til det mørkmalede mangotræ.

Entremøblet har en enkelt skuffe med metalgreb, som er ideel til opbevaring af nøgler, cykellygter og andre småting.

Hammel Mistral

Fra danske Hammel finder du den klassiske Mistral bænk til entreen. Bænken findes i to varianter og har siddeplads til enten 1 eller 2 personer.  

Mistral entremøbel med siddeplads har opbevaring i form af skuffer eller reolbakker. Vælg i sortbejdset ask eller matlakeret egefinér.

Hübsch

Dette entremøbel med siddeplads fra Hübsch er fremstillet i et helt unikt og charmerende design, som alligevel udstråler den skandinaviske stil.

Under entremøblets siddeplads finder du 2 rummelige skuffer til opbevaring. Entremøblet er fremstillet af lyst egetræ med en grå hynde på toppen.

Nohr

Dette moderne entremøbel med siddeplads og opbevaring har plads til cirka 4-5 par sko.

Møblet er fremstillet af sortmalet metal, og der kan med fordel placeres en hynde efter valg på bænken. Udnyt pladsen i en lille entre med Nohr entremøbel med skohylde.

Oscarssons Möbler Meja

Forhandler Totalpris Læs mere
2.499.002.249,00 DKK ➔ Læs mere

Dette smukke entremøbel med siddeplads emmer langt væk af svensk ødegård med alt, hvad der hører til. Bænken Meja er fremstillet af lyst egetræ, og siddepladsen er beklædt med blødt fåreskind i farve efter eget valg.

Bænken vejer kun 8 kg og har praktiske håndtag i begge sider.

Sinnerup Georgia

Når du ikke bare vil have et diskret entremøbel med siddeplads og opbevaring – men rent faktisk gerne vil vise møblet frem – så er Georgia helt perfekt.

Den smukke velourbeklædte entrebænk fås i flere charmerende farver og har god plads til opbevaring under sædet.

Rowico

I Rowico-serien finder du et stort udvalg af entremøbler med siddeplads og opbevaring i forskellige størrelser og farver.

Vælg f.eks. den praktiske Confetti bænk med 2 eller 3 skuffer til opbevaring og siddeplads  til flere personer.

Alle Rowico entremøbler med siddepladser har blødt polstrede sæder.

Se flere entremøbler

Søg i 100+ entremøbler fra danske forhandlere

Har du ikke fundet det entremøbel du ledte efter?

I afsnittet nedenunder kan du se de sidste tilbud på entremøbler.

Produkterne hentes og opdateres automatisk hver uge. God fornøjelse!

Vælg brand
999 kr.
BLOOMINGVILLE Flavia Bænk - Sort
1195 kr.
Bænk med rum til sko 104 cm med hynde
1599 kr.
House Doctor Lao bænk
1469 kr.
Nordal MARA Bænk - Sort
1599 kr.
Hübsch Heritage bænk - egetræ / papirsnor
1695 kr.
Clark bænk i genbrugstræ - med lameller
1699 kr.
Bænk, Comma by House Doctor
1999 kr.
Trademark Living Læderpuf Med Træben Cognac
2595 kr.
2989 kr.
BLOOMINGVILLE Roel Bænk - Brun
4995 kr.
Rome Rose Brown bænk
4995 kr.
Rome Patina bænk
4995 kr.
Rome Sort bænk
4995 kr.
Rome Cognac bænk
5299 kr.
Muubs Bronx L Bænk
7423 kr.
fra ILVA
Mistral Classic Bænk
6698 kr.
Bloomingville Pedro Bænk i egetræ.

Mere om entremøbler med opbevaring

En garderobe eller entré er tit aflang og smal, og det er ikke altid åbenlyst, hvordan man indretter den på bedst mulige måde.

Mange af de entremøbler med siddeplads og opbevaring, som vi har kigget på, er udstyret med store sæder og rummelige skuffer, som selvfølgelig optager noget plads i bredden. Heldigvis er der også mange moderne bænke med opbevaring, som kun lige fylder nogle få centimeter i bredden.

En smal bænk med opbevaring kan være udstyret med en skohylde forneden. På den måde optager entremøblet ikke mere plads på gulvet, end en separat skohylde ville have gjort.

Du kan også vælge den type entremøbel, som minder mere om en slagbænk. Her kan du gemme tæpper og paraplyer væk under sædet, og du slipper for at sætte et skab op i garderoben, som ville opfylde samme funktion – men fylde mere.

Tit ser vi også, at folk gerne vil have mere visuel ro i entreen og ønsker nogle renere overflader. I stedet for at hænge et rodet nøglebræt op, kan du derfor vælge en bænk med opbevaring i form af en eller flere skuffer eller reolbakker. Så har du altid nøglerne og andre små genstande lige ved hånden men behøver ikke at se på deres rod.

Entremøbler med siddeplads og opbevaring kan vælges i mange smukke materialer. Eg, ask eller metal kan f.eks. afrundes med en fin hynde i fåreskind eller uld.

Skriv en kommentar