Et samlelån kan finansiere design

Annonceindhold

Hos Dansk Design Leksikon elsker vi godt design. Men vi ved også godt, at prisen hurtigt stiger i vejret, så snart man går efter smukt design og godt håndværk. Kvalitet koster nemlig penge.

Har du også problemer med at få råd til en lækker indretning? I mange tilfælde kan et samlelån finansiere design til hjemmet.

Læs videre her hvis du vil lære mere om, hvordan du lettest finder det billigste samlelån til dig.

De farlige forbrugslån

I Danmark har cirka halvdelen af alle unge mellem 18 og 30 år et eller flere forbrugslån. Det er så nemt at få tilbudt hurtige penge med de såkaldte kviklån, hvor du med bare et enkelt klik med musen kan have 10.000 kroner ekstra stående på kontoen. Desværre er de nemme lån også lig med en tårnhøj rente.

Og så sker det farlige: du får lånt lidt det ene sted og så det andet sted og så det tredje…

I folkemunde kalder vi det klatgæld. Og mange klatter bliver lynhurtigt til en uoverskuelig sø af penge, som du skylder ud til forskellige banker og låneinstitutter.

Vidste du, at en månedlig afbetaling af mange små og mellemstore lån er dyrere, end hvis du bare tager et enkelt stort lån? Vi har undersøgt markedet for de billigste samlelån, og du kan faktisk nå helt ned og få en rente på 2,95%.

Med et samlelån kan du altså refinansiere dine små lån og samle dem i ét stort.

Fordele ved at vælge det billigste samlelån

Hvem vil ikke gerne spare i udgifterne og undgå en unødvendig høj rente? Hvis du optimerer dine lån, kan du hurtigt få råd til godt design og andre af tilværelsens små forkælelser.

Det billigste samlelån kan finansiere design ved at sænke din lånerente – men et samlelån har også flere andre fordele.

Så snart du lægger alle dine mange små lån over i ét stort samlelån, aftaler du en helt ny løbetid med banken. Det betyder, at du får en længere og mere overskuelig tid til at betale dit lån af i, samtidigt med at dit månedlige afdrag kan blive sænket.

Der findes flere banker, som tilbyder at oprette et samlelån, hvis din egen bank ikke kan gøre det.

Hvor mange lån kan du samle med et samlelån

Der er ikke nogen egentlig grænse for, hvor mange af dine små forbrugslån, du kan samle, men derimod har de fleste banker en beløbsgrænse. Mange udbydere af samlelån  tilbyder at samle et minimum på 75.000 kr, mens beløbsgrænsen når op på hele 500.000 kr.

Når du først er blevet kreditgodkendt af pengeinstituttet skal I blive enige om en ny låneaftale med en ny løbetid, som ikke nødvendigvis er lige så lang eller kort som dine tidligere lån.

Husk at du får det billigste samlelån, hvis du er villig til at skære ned for din løbetid. Derved betaler du mere af per måned men med en lavere rente. Det kan også være, at du lige netop gerne vil samle alle dine lån for at få en længere løbetid, og i dette tilfælde kan det være rarere at betale mindre af om måneden, selvom renten er højere.

Skriv en kommentar