Gaveideer til konfirmation – Dansk Design

Annonceindhold

De sidste to år er der mange unge mennesker der har fået udsat deres konfirmation, derfor er det nu på høje tid at fejre denne milepæl med stil.
Det er dog ikke kun konfirmanderne der har været gennem hårde tider. Det har dansk erhvervsliv også, så derfor får du her 5 gode gaveideer til konfirmation i Dansk design der hylder både konfirmanden og vores gode danske designere.

Smukke og praktiske ure

Hvem har ikke brug for at holde styr på tiden?
Der går ikke mange år før konfirmanden forlader folkeskolen og måske også skal stå på egne ben, og så er det rart at have styr på tiden, derfor ligger et smart armbåndsur eller et vægur nr. 1 på listen over gaveideer til konfirmation i Dansk design. 

Et ur kan også symbolisere at nu går den unge ind i en ny tid som teenager og er på vej til at blive voksen.

Lille spejl på væggen der…

Kender du en konfirmand der ikke går op i sit udseende? Næppe, med teenageårene kommer også interessen for det andet køn, for at håret sidder helt rigtigt når hjemmet forlades, og for at makeuppen er lagt til perfektion.
Et spejl til makeupbordet, eller til væggen, eller til at hænge bag på døren er en gave som enhver konfirmand vil sætte pris på.

Pengegaver

Du er sikkert ikke stødt på en konfirmand endnu der ikke har ønsket sig penge. Måske du syntes det er lidt kedeligt blot at give penge, men dette kan også gøres i form af et gavekort, eller du kan blot øremærke pengene til et bestemt formål.
Det kan f.eks. være til køb af ting til studie eller møbler til værelset. 

Vær ikke bange for at stille krav om hvordan konfirmanden bruger pengene, da en gave der er lagt tanke i ofte betyder mere end en upersonlig pengeseddel.

Smykker i dansk design

Smykker er både for drenge og piger, og der findes rigtig mange danske smykkedesignere der fortjener lidt ekstra opmærksomhed i disse år.
Derfor er sidste forslag på listen over gaveideer til konfirmation i dansk design, at give konfirmanden et flot smykke som minde om den store dag.
Vælg et personligt smykke som afspejler noget hos enten giver eller modtager, f.eks. et stjernetegn, eller vælg et tidløst smykke som konfirmanden også vil sætte stor pris på om 10 år.
Få evt. indgraveret en personlig hilsen, eller datoen for konfirmationen i smykket.

Skriv en kommentar