Hjørnesofa med og uden chaiselong

Få plads til hele familien eller alle vennerne med en hjørnesofa. Den klassiske hjørnesofa er danskernes favorit og fås i en masse spændende modeller: med eller uden chaiselong og i materialer som stof, velour og læder.

I denne artikel har vi samlet 30+ af de mest populære og flotteste hjørnesofaer fra danske forhandlere.

Indholdsfortegnelse

ANNONCE

Spar 50% på sofaer hos Sofa.dk

Stort udsalg lige nu!

Lige nu kan du spare op til 50% på de populære sofaer fra Sofa.dk!

Sofa.dk har et af Danmarks største udvalg af fede sofaer i de flotteste farver og populære materialer: Stof, Fløjl, Velour og Læder.

Hos Sofa.dk betaler du kun for din sofa, ikke for butikkernes husleje og personale.

Se det store udvalg og køb rentefrit til 0% ÅOP.

Hjørnesofa uden chaiselong

Vienna

Dette er en kæmpe, skøn sofa, som passer ind i en stor stue. Sofaen består af hele 5 moduler og kan rumme hele familien uden problemer. Det smarte ved en sofa opbygget af moduler er, at den er fleksibel og kan passe ind i mange forskellige rum. Modulerne kan nemlig flyttes rundt, så bøjningen passer til rummet. 

Denne hjørnesofa er en rigtig flyder, som indbyder til al slags hygge. Den findes i 5 forskellige farver: Grøn, grå, antracitgrå, mørkeblå og endda i guld! Betrækket er lavet i 100 procent polyester. Har du brug for endnu en fordel ved sofaen? Den er utrolig slidstærk – så det er en sofa, du kan få glæde af i rigtig mange år frem.

Firenze

Dette er en skøn hjørnesofa, som kan fås i 3 forskellige skønne farver: Grå, latte og lysbå (en støvet blå). Det er en sofa, hvor der er gået i dybden med detaljerne. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Alt fra puderne, til træet og skummet. Sofaen har nogle store, bløde puder, som gør den til en rigtig flyder for hele familien. Sofaen er lavet af et stof kaldet pure, som kombinerer naturmaterialer og bomuld, hvilket gør sofaen utrolig rar. 

På trods af at stoffet er både flot og behageligt, kan det være svært at rengøre. Derfor er sofaen ikke nødvendigvis optimal, hvis man har små børn.

Noah

Her får du en stor, stilren, moderne hjørnesofa med plads til 5 personer. Sofaen er medium/fast hård, og man sidder utroligt godt i den. Sædehynderne er fast placeret på sofaen. Ryghynderne kan løftes af sofaen, men sættes fast med velcro, så man sikrer, at hynderne ikke glider rundt. Sofaen har en høj slidstyrke, hvilket sikrer sofaen en lang levetid. 

Noah er derudover blevet nanobehandlet, hvilket gør den afvisende overfor skidt. Derfor er sofaen ideel til familier med børn eller dyr. Du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på sofaen, da du kan vælge mellem forskellige fødder og farver. Sofaen kommer faktisk i hele 10 forskellige farver!

Nordic

Ønsker du en sofa, du kan sætte dit helt eget præg på? Så er denne et rigtig godt bud. Nordic hjørnesofa er lavet i farven Troy Blue. Du har selv indflydelse på sofaens armlæn, opstilling og ben. Sofaen kan opsættes på 17 forskellige måder, så den passer perfekt ind i din stue. Når du har valgt opsætningen, kan du vælge mellem 7 forskellige armlæn, der har forskellige mål, tykkelser og udtryk. Sidst skal du vælge sofaens ben. Her kan du vælge mellem lys og mørk eg, metal og sort metal. 

Sofaen har foruden et elegant design også en skøn komfort.

Cara

Er du på jagt efter en smuk, feminin sofa? Her er et godt bud. Cara hjørnesofa er en smuk hjørnesofa i høj kvalitet og dansk design i en skøn pink farve. Sofaen er en 3-personers sofa, som passer godt til den lille familie eller i en større lejlighed. 

Sofaen har også skøn komfort, så du kan bruge en hel masse tid i den. Cara er især designet med udgangspunkt i, at man skal kunne sidde godt i sofaen. Den er lavet i træ lag, som blandt andet består af soft foam. Cara hjørnesofa er lavet i ’Elena’-stof, som er slidstærkt og lækkert. Sofaen har derfor en lang levetid.

Hjørnesofa med chaiselong

Cleveland

Cleveland er en klassisk hjørnesofa med en smule flyder DNA. Sofaen er stilren og alsidig og fås til en god pris. Sofaen fås i en række spændende farver, her vist i populært gråt velour, men tjek alle mulighederne. Puderne er i koldskum og giver en blød og indbydende fornemmelse.

Cleveland er en stor sofa med plads til hele familien og lidt til (måske en kat?).

Lotus

Denne lotus hjørnesofa er en flydersofa med plads til hele familien. Sofaen er lavet i stofbetræk og er utrolig blød. Komforten er generelt helt på sin plads i denne hjørnesofa. Sofaen er polstret i polyetherskum, som gør sofaen ekstra blød, og gør den til en rigtig flyder. Sofaen er fantastisk uanset om man sidder eller ligger. 

Samtidig er sofaen elegant og flot. Hjørnesofaen er venstrevendt og er designet med chaiselong. Det betyder også, at sofaen har brug for god plads og passer bedst ind i en stor stue. Sofaen er lavet i et stilrent, moderne design i en grågrøn farve. Benene er lavet i hvidolieret eg, som sætter prikket over i’et på sofaens skandinaviske design.

Soul Day

Står du og mangler en stor, elegant hjørnesofa med chaiselong? Så er denne Soul Day sofa et utroligt godt bud. Det er en skøn tidsløs sofa i antracitgrå lavet i stofbetræk. Denne sofa er ligesom Vienna sammensat af moduler og kan derfor tilpasses de fleste rum. Der kan nemlig tilføjes og sammensættes moduler efter behov. 

Når sofaen har alle sine moduler, er den ret stor og måler 391×241 centimeter. Derfor passer den i sin fulde størrelse bedst ind i en større stue. Man kan med fordel købe hjørnesofaen, mens man bor i lejlighed og først bruge alle moduler, når man får en større stue. En skøn stor sofa som både er elegant og kan bruges som flyder.

Samone

Samone er en flyder sofa med inspiration fra 70erne bløde linjer. Det ses blandt andet i den runde chaiselong, en sjældenhed i sofaer med rene linjer. Sofaen har polstring i koldskum med et toplag af dun. Samone er en modulsofa, der kan skilles ad og fås i flere forskellige størrelser og opstillinger.

Firenze

Hvis du vil have en virkelig lækker klassisk hjørnesofa, der ikke fylder alt for meget, kunne Firenze så ikke friste?

Denne hjørnesofa fra Sofa.dk måler 240x240cm og er dermed også en helt klassisk hjørnesofa, der lige bred som den er dyb.

Firenze laves til bestilling og fås i en række forskellige farver, blandt andet grøn, grå, blå, guld og antracit.

Manhattan

Velour har vundet indpas i mange hjem i de seneste år. Velour er en blød tekstiltype og er et populært materiale til tøj og møbler. Hvis du også har drømt om at få velour ind i dit hjem, så er denne Manhatten hjørnesofa et fantastisk bud. 

Man kan få denne hjørnesofa i flere farver, som alle er utroligt skønne i velourmaterialet. Man kan få sofaen i: lysegrå, brun, karamel, grøn og antracitgrå. Manhattan hjørnesofaen har også chaiselong og er en rigtig flyder, som man behageligt kan bruge mange timer i. Sofaen har samtidig plads til hele familien med sine seks moduler og kan både være venstrevendt og højrevendt. 

Alle hynder sidder fast på sofaen, så de ikke skøjter rundt. Sofaen er meget stabil og er lavet af fast skum – den er dog stadig en rigtig flyder med sin dybde. Sofaen har et unikt design, da den ligger helt nede ved gulvet. Den står på lave, skjulte plastikfødder. Hjørnesofaen er lavet i slidstærkt materiale. Samtidig med det skjuler velour ofte småpletter, så sofaen holder sig pæn i mange år – selv hvis man har små børn eller dyr.

Dublin

Det kan være fuldstændig uoverskueligt at vælge den helt rette sofa. Her er en, der lidt stikker ud fra den klassiske hjørnesofa – det er nemlig en u-sofa. U-sofaen er en smule længere i den ene side, så man rigtig kan flyde, slappe af og tage en lur. Sofaen kan fås både som venstrevendt og højrevendt, så den passer ind i enhver stue. 

Sofaen kan købes i 4 skønne farver: grå, grøn, lysegrå og blå. Sofaen er smuk, elegant og enkel i sit design. Når du kan vælge mellem de forskellige farver, og hvilken side sofaen skal vende til, kan du med garanti finde en Dublin sofa, som passer ind hjemme hos dig. U-sofaerne er generelt nogle store sofaer, som har plads til hele familien. Denne sofa har dog et åbnet look, hvorfor den ikke virker stor og tung i dit hjem. Derudover er denne sofa utrolig skøn, da den også har inkluderet nakkestøtte, som du med garanti vil nyde. Denne sofa er utrolig slidstærk og er derfor en mangeårig investering.

Julie

Denne Julie-sofa er en u-sofa, som har chaiselong til højre og en open-end til venstre. Sofaen er dejlig stor og har plads til hele familien – den måler 350×210 centimeter. Sofaen har et skønt, enkelt og skandinavisk design med en dejlig skøn dybde, der gør den rar at slappe af i. Julie har en behagelige siddekomfort med en fasthed, som gør den god at sidde i, i lang tid ad gangen. Den er lavet af Nozag-fjedre, som støtter kroppen både sidende og liggende. 

Du kan sætte dit præg på sofaen ved selv at vælge, hvilke ben den skal have. Her kan du vælge mellem 4 forskellige slags: klassiske stålben, sorte stålben, egetræsben og sorte egetræsben. Derudover kan sofaen fås i 10 forskellige farver. Stoffet er dejligt blødt og lavet i utroligt slidstærkt materiale, som giver den lang holdbarhed.

Toronto

Her får du endnu en skøn u-sofa. Denne u-sofa har et mål på hele 377×290 og har derfor plads til hele familien og mere til. Toronto-sofaen har chaiselong i højre side, hvor du kan ligge og slappe af. Sofaen har et særligt design med diamantmønstre i armlænene og er lavet i en flot mørkegrå farve. 

Derudover har sofaen sort polerede metalben, som giver den et elegant, flot look. Komforten i denne sofa er utrolig god. Den har HR koldskum, som gør, at man sidder utroligt godt. Derudover har den 5 justerbare nakkestøtter – det er især godt, hvis man bruger mange timer i sofaen. Toronto er den perfekte sofa til en stor stue og en stor familie.

Atlanta

Er du på jagt efter en skøn, tidsløs hjørnesofa til en fair pris? Så er Atlanta et rigtigt godt bud. Sofaen er en u-sofa med chaiselong til højre. Sofaen er dejlig stor med plads til hele familien. Den har som nævnt en skøn chaiselong med plads til udfladning og et open end-hvilemodul i venstre side – denne del er også oplagt til afslapning. 

Sofaen har en medium fasthed, som gør at man sidder helt fantastisk. Atlanta har en skøn grå farve, som vil passe ind i stort set alle hjem. Benene på sofaen er sorte og giver god kontrast til den lysegrå farve. Sofaen er lavet i slidstærkt møbelstof, som giver den en dejlig lang levetid.

Hjørnesofa med open end

Paris

Denne hjørnesofa er utroligt elegant og har et ekstraordinært design. Det er en hjørnesofa med chaiselong og 5 moduler. De 5 moduler kan sammensættes lige som man har lyst til. På den måde kan du sammensætte sofaen, så den passer nøjagtigt ind i dit hjem. Modulerne er en; puf, to hjørnemoduler og to midtermoduler. Modulerne er nemme at flytte rundt på, så du kan ændre sofaens udseende, så ofte du vil. Det giver dig også mulighed for at tilpasse sofaen, hvis du flytter en dag. Hjørnesofaen er lavet i et slidstærkt møbelstof kaldet mano. Dette stof har en grov vævning, som giver sofaen et skøn rustikt udseende, som passer godt sammen med sofaen både i lysegrå og antracitgrå. 

Barcelona​

Stor hjørnesofa fra ILVA med flyder komfort. Sofaen er hele 341cm i længden med dybe sæder. Der er en chaiselong og puf i den ene ende. Puffen kan placeres hvor du har lyst, i højre eller venstre side og kan derfor gøre sofaen til en u-sofa hvis du ønsker det.

Mirano​

Har du ledt efter en sort lædersofa der står knivskarpt, men som samtidig er komfortabel og behagelig nok til at slænge sig i? Så er Mirano måske det rigtige valg for. Denne sofa i ægte læder har en ekstra bred chaiselong med god plads til to.

Helsinki

Helsinki er en skøn hjørnesofa med chaiselong. Den fås i 3 forskellige farver: grå, lysegrå og blå. Sofaen er lavet i Mano, som er et populært og slidstærkt møbestof. Den har grov vævning, som giver et skønt rustik udseende, som passer godt sammen med de 3 skønne farver grå, lysegrå og blå. Sofaen har små runde knapper, som giver sofaen et særegnet præg. 

Helsinki er en lille sofa sammenlignet med andre chaiselongsofaer. Derfor er den nemmere at få plads til i en lejlighed eller en mindre stue. Det er samtidig en lav og dyb sofa, som er skøn at flyde ud i.  Denne sofa er en modulsofa, hvilket gør sofaen nem at tilpasse til dit hjem. Den består af tre moduler: hjørnemodul, midtermodul og puf.

Farris

Søger du en sofa, der skiller sig lidt ud fra mængden? Så overvej denne sofa! Denne sofa kommer i mosgrøn farve, der gør, at sofaen fremstår ekstraordinær. Den er designet i fløjlsbetræk, som giver den et eksklusivt udseende. Den grønne farve går flot sammen benene, der er lakeret i eg og giver en kontrast til den smukke grønne farve. 

Sofaen er i sin udformning meget klassisk og har en skøn komfort. Den er lavet i koldskum med duntop og silikonefibre, som gør den utrolig behagelig at sidde i.

Tebis

Tebis hjørnesofa er en dejlig mellem-størrelse sofa til en pris, der er til at betale! Sofaen er lavet i gråt betræk af stof og har en pufafslutning i højre side. Den har derudover nogle slanke sorte ben, som giver den et enkelt udseende. Sofaen er dyb, hvilket gør den oplagt som en flydersofa. Den er polstret i koldskum med en top af skumgranulat, som giver en utrolig blød siddeoplevelse. I rygpuderne er der blødt fiberfyld. Endnu en grund til, at denne sofa er den perfekte flyder! Derfor er dette en hjørnesofa, der er perfekt til dig, der søger en sofa, som ikke skiller sig for meget ud og som samtidig er perfekt at flyde ud i.

Anna

Er du på jagt efter en hjørnesofa, som ikke fylder for meget i stuen? Så er Anna en fantastisk sofa. Denne hjørnesofa er en 3-personers sofa med open end til højre. Sofaen er enkel og stilren og med de mange farvevalg, vil den her sofa helt sikkert passe ind i ethvert hjem. 

Sofaen fås i hele 10 forskellige farver i alt fra råhvid til pink. Du kan sætte dit eget præg på sofaen i form af benvalg. Du kan vælge mellem stålben, sorte stålben, egetræsben og sorte egetræsben. Sofaen er lavet i flot, komfortabelt stof. Stoffet er utroligt blødt og samtidig utroligt slidstærkt. Sofaen har en medium/fast hårdhed. Derfor er det ikke en flydersofa, men en sofa hvor man sidder godt også, hvis man arbejder eller laver andet praktisk i sofaen.

Arezza

Arezza er en stor sofa med plads til hele familien, som samtidig har et elegant udseende. Sofaen er lavet i et minimalistisk italiensk design, som vil passe fantastisk ind i et skandinavisk hjem. Sofaen fås i 10 forskellige farver i det bløde stof, som giver et lidt rustikt udseende. Stoffet er yderst slidstærkt, hvilket gør at sofaen holder i mange år.  

Arezza har en medium/fast hårdhed, som gør, at sofaen giver god støtte til dig selv efter mange timer i sofaen. Når du modtager sofaen, har den fået en nanobehangling, som gør stoffet afvisende overfor smuds og snavs. Det gør, at sofaen er helt perfekt til familier med børn og dyr.

Hjørnesofa i læder

Copenhagen

Er du på jagt efter en skøn lædersofa med plads til hele familien? Så er Copenhagen et fantastisk godt valg! Hjørnesofaen kan både fås som venstrevendt og højrevendt og har en open-end. Hjørnesofaen har et moderne udseende i det sorte eller brune læder og har sølvfarvede ben. Sofaen er samtidig yderst komfortabel. Hynderne er lavet i PU-skum, som både er fleksibelt, holdbart og har god stabilitet. Det er ikke en klassisk flydersofa, men man sidder yderst behageligt i sofaen. Copenhagen er lavet i semianilin-læder, som er modstandsdygtigt. Denne lædertype gør, at sofaen bibeholder sin blødhed og er nem at vedligeholde. Det er den perfekte sofa til børnefamilier, da den nemt kan aftørres og rengøres.

Scott

Søger du en klassisk og traditionel hjørnesofa? Så er Scott et godt bud! Sofaen er lavet i bonded læder i en flot cognacbrun farve. Sofaen har et elegant look, som understreges af de slanke sorte ben. Scott er derudover utrolig komfortabel. Den er polstret i tæt koldskum, som giver sofaen en fast fasthed. Det bidrager til, at sofaen giver en stabil støtte til ryggen. Samtidig er rygpuderne polstret med fiberfyld, som gør, at man sidder dejligt blødt.

Monza

Denne sofa har et særpræget læderlook. Den fås i flere forskellige læderfarver: lysegrå, sort, mørkegrå, cognac og to forskellige nuancer af brun. Derfor kan du få sofaen, så den passer lige nøjagtigt ind i dit hjem. 

Den skønne læderhjørnesofa har en afrundet chaiselong og et kraftigt armlæn. I armlænet er der et smart opbevaringsrum. Benene er lavet i sort metal, som giver et enkelt look. Sofaen har samtidig med sit flotte design en skøn komfort. Den er lavet i koldskum med pocket-fjedre, som giver fleksibel og rar støtte. Den er endvidere designet til at give god aflastning til ryggen ved hjælp af puder i dungranulat.

Forzelli

Hvis du er på jagt efter en stor lædersofa, så kan forzelli være et rigtigt godt valg. Forzelli er lavet i italiensk design, som er utroligt flot at kombinere med skandinavisk design, som ofte ses i de danske hjem. 

Noget helt særligt ved denne sofa er, at den har indbygget motorfunktion i det ene sæde. Her kan du indstille både sæde-, ryg- og benposition. Samtidig kan hver enkelt nakkestøtte indstilles individuelt, så hver person sidder nøjagtigt, som de har lyst til. Sofahynderne er lavet i koldskum, som giver en fast støtte, til enhver der sidder i den. Det smarte ved en lædersofa er, at den let kan aftørres og rengøres, hvis der spildes i sofaen. Derfor er en lædersofa perfekt til børnefamilier.

Bolette

Bolette er u-sofa med chaiselong til højre og open-end til venstre lavet i ægte læder. Læderet er i klassisk sort, hvilket giver et enkelt design, som passer ind i alle hjem. Sofaen har smukke metalben. Det smukke læder er med til at sørge for, at sofaen holder i mange år. Læder er let at aftørre og rengøre og har lang levetid. Derfor er det en sofa, du kan have i dit hjem i mange år – også hvis du har småbørn og/eller dyr. 

Denne Bolette-hjørnesofa har samtidig en skøn komfort. Man sidder utroligt behageligt, hvilket skyldes den gode polstring. Den er designet med koldskum, nozag fjedre og lækkert, blødt læder.

Dreamer

Søger du en enkelt læder-hjørnesofa i en flot klassisk farve? Så vælg dreamer! Dreamer er en 3-personers sofa, som har utrolig god plads. Den måler hele 307×109 centimeter. Derfor kan sofaen rumme hele familien, selvom det er anslået som en 3-personers sofa. 

Sofaen er lavet i semianilin-læder. Det er eksklusivt læder, der har fået en overfladebehandling, der gør sofaen utrolig modstandsdygtig. Det gør det nemt at fjerne pletter og rengøre sofaen. Samtidig har læderet skøn komfort. Det er både blødt og fleksibelt. Derfor får du en flot sofa, som samtidig er yderst praktisk. 

Denne sofa er utrolig luksuriøs, da den har indbygget motorer. Det betyder, at man kan hæve og sænke sædet, så man sidder præcist som, man ønsker. Man styrer motoren på indersiden af armlænet.

Viggo

Viggo er en skøn brun lædersofa til 3 personer. Sofaen er lavet i høj kvalitet og dansk design – en sofa til dig, der ønsker det bedste af det bedste. Det er en stor sofa, hvor man kan slænge sig og slappe af i en utrolig komfortabel sofa. Sofaen har en så god komfort, at man uden tvivl har lyst til at blive liggende i sofaen hele dagen. Sofaen er kun delt op i 2 store afdelinger, hvilket gør komforten ekstra god. 

Det smukke betræk og sofaens design gør, at sofaen helt sikkert vil klæde dit hjem godt. Det brune læder er lavet i god kvalitet, som sikrer flot holdbarhed og smukt udseende. 

Mogens Hansen | MH221

Mogens Hansen sofaer har været produceret siden 1961. Deres sofaer i læder er nogle af de mest ikoniske og klassiske sofaer, som de fleste nok kender, i hvert fald den mindre 2 personers sofa. 

Her er det dog en meget større sofa vi har fundet hos Werenberg, nemlig en 5 personers hjørnesofa i sort læder. En helt klassisk og elegant lædersofa med god plads til hele familien.

Lille hjørnesofa

Amsterdam

Er du på jagt efter en mindre hjørnesofa, som kan passe ind i en lille stue? Så er Amsterdam hjørnesofa det perfekte valg. På trods af at det er en mindre sofa, er der god plads til hele familien. Da sofaen er designet med open-end er der ekstra plads til familien i sofaen. 

Sofaen kan både fås som venstrevendt og højrevendt. Sofaens design er særligt, da den har høj ryg og bredt armlæn. Sofaen kan fås i 4 forskellige farver: latte, lysegrå, antracitgrå og blå. Udover at sofaen er i et flot design, er den dejlig komfortabel. Den er fyldt med koldskum og siddepudderne er af PU-skum. Det gør, at sofaen vedligeholder sin form. Samtidig kan puderne vendes, hvis der skulle komme en træls plet eller man sidder meget det samme sted i sofaen.

Stor hjørnesofa

Hamburg

Hamburg er en stor hjørnesofa, som kommer med en puf, du selv vælger, hvor du vil placere. Sofaen er utrolig stor og har plads til hele familien. Det er derfor også en sofa, der kræver meget plads i stuen. Sofaen er utrolig flot og bliver ekstra behagelig med den medfølgende puf, som kan flyttes og placeres lige, hvor du ønsker den. Den kan også bruges som særskilt møbel. 

Sofaen er lavet i et retro-stof, som er lavet i polyester. Sofaen kommer i 4 forskellige farver: brun, lysegrå, antracitgrå og mørkeblå. Sofaen er ekstraordinær slidstærk og vil derfor holde i rigtig mange år. 

New York

Dette er en kæmpe sofa med plads til både familie og venner, og så er den endda lavet i skønt velour. New York er en hjørnesofa opbygget af moduler, hvilket giver dig mulighed for at ommøblere og præge designet på din sofa. Denne sofa består af tre forskellige typer moduler, som kan kombineres nøjagtig som man har lyst til. De syv moduler er fordelt på: 3 hjørnemoduler, 3 midtermoduler og en puf. 

Sofaen har samtidig skøn komfort, som er lavet i lækkert fast koldskum, der gør, at sofaen vedligeholder sin facon. Sofaen er derfor både flot, komfortabel og praktisk.

Valg af hjørnesofa

I nedenstående video gennemgår vi 5 udvalgte hjørnesofaer. Dette kan give dig inspiration i dit valg af sofa. Bemærk at de 5 sofaer også fremgår af de listede sofaer i guiden herover.

Et smil

Vi afslutter guiden med en lille joke om hjørnesofaer, eller måske nærmere en gåde:

Hvad kalder man en englænder der sover i en hjørnesofa?
.
.
.
.
Svar:
En vinkel-sleeper 🙂

Skriv en kommentar