Julegaveideer med dansk design

Sponsoreret indlæg

Dansk design er den perfekte julegave til manden eller kvinden, der normalt er svær at finde en gave til. Vores hæderkronede danske designvirksomheder producerer alt fra porcelæn, glas og smykker til trædesign.

Når du vælger dansk design, kan du være sikker på at give en gave , der vil bringe forskønnelse i hjemmet i mange årtier frem.

Herunder finder du julegaveidéer med danske designs, der kan foræres til både unge, voksne og ældre.

3 julegaveidéer fra danske designere 2020

Spring Copenhagen Cat

Når du ser på sortimentet hos Spring Copenhagen, vil du få associationer til én af Danmarks mest elskede og ikoniske designere – Kaj Bojesen. Den danske designervirksomhed har rødder i traditionen omkring udformning af trælegetøj- og pyntegenstande.

Du finder flere skønne dyr i det smagfulde sortiment hos Spring Copenhagen – herunder deres charmerende kat, som kan vælges i forskellige udgaver.

Du kan købe de populære dyr, der er lavet af de smukkeste og mest stærke træsorter hos nogle af Danmarks førende isenkræmmere.

Træprodukterne er ikke designet af Kay Bojesen, men er stærkt inspireret af designerens univers.

Georg Jensen brugskunst i sølv

Når det kommer til sølvdesigns og højkvalitetssmykker, er det danske brand Georg Jensen ikke til at komme udenom. Georg Jensen har eksisteret i mere end 100 år og har siden etableringen af den første håndværkervirksomhed i år 1904 kun oplevet stigende interesse.

Du kan vælge mellem en masse vidunderlige, smukke og enestående julegaveidéer med danske designs fra Georg Jensen, der alle er produceret i sølv. Det kan være bestik, de populære lysestager, de flotte kander eller de betagende armbåndsure.

Når du vil glæde kvinden i dit liv, eller når du vil forkæle ham eller hende, der går op i indretning, er julegaveidéer med danske designs fra Georg Jensen det rette valg.

I kategorien for brugskunst findes også de verdenskendte og ikoniske smykker fra den danske designervirksomhed. Der er de moderne ”Offspring” smykker, ”Halo” smykkerne der er prydet med hvide diamanter og ikke mindst ”Daisy” smykkerne med de udødelige margueritter.

Du kan besøge Georg Jensens specialbutik i København, når du vil gå på opdagelse iblandt alle typer af brugskunst, som den populære og anerkendte designervirksomhed står bag.

Derudover finder du smykkerne hos stort set alle sølv- og guldsmedeforretninger rundt om i landet, ligesom du kan købe lysestager og anden brugskunst hos isenkræmmere.

Bordfodbold og Pinball i træ til børn

Det er ikke kun voksne, der kan nyde godt af julegaveidéer med danske designs. Til den spilglade dreng eller pige kan du forære ham eller hende skønne og udfordrende spil i træ.

Det er spil, som ikke kun er lavet for morskabens skyld, men som er designet til at træne og udvikle barnets evne til at tænke taktisk og fastholde opmærksomheden.

Uanset om du vælger miniudgaven af bordfodbold eller det underholdende pinball spil, giver du barnet sundt og lærerigt legetøj. Begge produkter er håndlavede, og de er fremstillet af solidt træ, som holder til utallige timers leg.