Kom igang med skind i din boligindretning

Annonceindhold

Koskind er det ny sort inden for boligindretning, tænk på det hvis der er noget der mangler i din indretning, som kan være svært at konkretisere, og hvis dit hjem ikke skal være for poleret.

Det kan være du lige præcis i stuen har et åbent areal, der bare tigger om et stykke koskind, eller hvis du ar en gang der mangler nogle farver og noget liv, hvorfor så ikke invitere naturen ind.

Indtrykket

Selv om du måske synes det er svært for dig at forestille hvordan et koskind kommer til at virke i dit hjem, så tag chancen, det er helt sikkert noget der kommer til at åbne dine øjne, ikke mindst for hvordan boligindretning også kan være.

Det første indtryk du får af koskind, det er et der ikke kan tilvejebringes af noget andet materiale, det giver dig noget du ikke kan få på nogen andre måder, og vigtigst af alt, det er et helt naturligt materiale.

Ud over det, så pirrer det nysgerrigheden og fantasien, fordi det netop stikker ud i enhver boligindretning, og hvorfor ikke holde fast i naturen ved at have den hængende hjemme.

Hvor kommer de bedste koskind fra?

Et af de lande i verden der har det bedste oksekød, det er Brasilien, de har også en imponerende stor eksport af kød, og hvorfor så ikke forpligte sig til at bruge alle dele af dyret, også skindet til boligindretning?

Det brasilianske klima gør også at skindene får nogle imponerende mønstre og kombinationer af farver, for ikke at tale om den slidstyrke håret har, så det er ikke noget der forfalder med tiden, men det er også det der gør at danske køer ikke er egnede til at hænge på væggen på samme måde.

Der er mange fornuftige grunde til at vælge et skind-koskind til boligindretningen, i stedet for at det bliver et stykke affald fra kødproduktionen, så bliver det i stedet til noget smukt i hjemmet, og kan måske erstatte et andet tæppe der så ikke skal produceres, og dermed kan et koskind siges at være en bæredygtig løsning.

Du behøver ikke gøre det store for at vedligeholde skindet, hvis du lufter det en gang i mellem, så sker der det at det får den naturlige glans igen, men alt muligt andet skal der ikke til.

Skriv en kommentar