Konsolbord med skuffe

Du låser dig ind ad døren og lægger med det samme nøglen fra dig på et smalt konsolbord i entreen. I dit konsolbord med skuffe finder du cykellygterne og de ekstra reflekser til jakken, og de ligger ikke længere og roder rundt oppe på hattehylden som tidligere.

Hvor er det bare skønt at kunne indrette med møbler til entreen, som opfylder praktiske formål, der gør hverdagen lettere.

Et hvidt konsolbord virker let i en ellers mørk entré, mens et konsolbord træ kan tilføje et strejf af hygge og varme.

Vi har undersøgt markedet for flotte, hyggelige og – fremfor alt – praktiske konsolborde til entreen. Du bestemmer selv, om stilen skal være romantisk, nordisk eller rustik.

Indholdsfortegnelse

Top 10 mest populære konsolborde med skuffe 2021

AM/PM Mambo

Forhandler Totalpris Læs mere
3.499,00 DKK ➔ Læs mere

Egetræets varme glød er smukt kombineret med det industrielle metal i dette konsolbord fra AM/PM. Mambo er et smalt konsolbord med 2 skuffer i lyst lakeret egetræsfinér. Det enkle stel er fremstillet af sort epoxymalet metal og udstyret med en hylde forneden.

ACO Visit

Forhandler Totalpris Læs mere
2.549,00 DKK ➔ Læs mere

ACO Visit er et smalt konsolbord, som ideelt kan placeres i entreen. Møblet er fremstillet af lyst egetræ og udstyret med to metalstænger forneden, som kan bruges som skoholder.

ACO Visit har også en skjult skuffe, der gemmer sig under bordpladen.

Hübsch

Stilen er nordisk, og Hübsch konsolbord med skuffe er ikke bare smukt men også enormt praktisk. Det naturfarvede egetræsmøbel er udstyret med 1 lille skab, 2 skuffer og 2 åbne hylder, hvor papirer og mapper med fordel kan blive opbevaret.

ILVA Richmond

Man bliver helt forelsket i Richmond konsolbord med skuffe og åben hyldeplads. Det elegante konsolbord er lavet af olieret egetræ med smalle skrånende ben og et skønt sildebensmønster på toppen af bordpladen.

Du kan opbevare løse småting i skuffen og større ting på hylden.

ILVA Noble

Noble er et lyst og smalt konsolbord, som passer flot ind i den nordiske indretning.

Møblet er fremstillet af miljøvenligt bambustræ og har en fin rib-hylde forneden, som f.eks. kan anvendes til sko, tasker eller en kurv. Noble har også en skuffe.

Nordic Furniture Christina

Forhandler Totalpris Læs mere
0,00 DKK ➔ Læs mere

Christina er et flot sort konsolbord udført i træ med detaljer i messing.

Du får to små skuffer med messingfarvede håndtag og en åben hylde forneden, som kan bruges til opbevaring af større ting, man gerne vil have løftet op fra gulvet.

Nordal Arda

Arda er et rummeligt konsolbord i en flot klassisk stil. Det smukke teaktræ er malet sort og har metalfarvede detaljer i form af de aflange skuffegreb.

Arda sort konsolbord har 3 skuffer og en bred hylde forneden til opbevaring af sko eller andet.

Nordal

Nordals konsolbord træ er romantisk udført med flet på siderne og på lågen, der fører ind til en praktisk opbevaringsplads.

På toppen af bordpladen ligger en transparent glasplade, som beskytter det naturfarvede teaktræ, hvis man f.eks. vil sætte en vase til dekoration.

Rowico Confetti

Confetti er et hvidt konsolbord i træ, som passer flot ind i en smal entre uden at optage for meget plads.

Møblet har en bred skuffe med to skinnende metalgreb og kan også med fordel bruges som et lille skrivebord. Måler 100 cm i længden.

Mere om konsolborde og møbler til entreen

Konsolborde kan bruges mange steder i indretningen, men et smalt konsolbord i entreen er især noget, man hurtigt lærer at sætte pris på.

De fleste entreer er små og trange, og det kan være noget af en opgave, at finde de rigtige entremøbler, som ikke optager unødvendigt meget plads. Et af vores favorit møbler til entreen er derfor et konsolbord med skuffe. Med en skuffe eller to foroven og måske en hylde til sko forneden, kommer der nemt ro på indretningen af din garderobe.

Vi anbefaler også at finde nogle gode entremøbler med siddeplads, hvor der samtidigt kan opbevares sko eller overtøj i møblet.

Her på siden finder du mange moderne og klassiske møbler til entreen, som tjener mere end ét formål. Det er det, vi kalder for intelligent indretning. Med intelligent indretning behøver du ikke at gå på kompromis med din stil, for der findes for eksempel både konsolbord træ og konsolbord marmor i mange forskellige farver.

Skriv en kommentar