Kontorstol tilbud – Herman Miller, Håg, m.fl.

Der kan være mange penge at spare, når du køber en kontorstol på tilbud. 

På denne side har vi samlet tilbud på kontorstole fra en række populære forhandlere og brands.

Du kan sortere i produkterne efter type, brand og vælge om du kun vil se produkter på tilbud.

ANNONCE

Kontorstol Tilbud

Søg i databasen over kontorstole på tilbud

Er du på udkig efter et godt tilbud på billige kontorstole? Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg type
Vælg materiale
Vælg brand
Vælg forhandler
Viser
Kontorstole
999 kr.
fra ILVA
Race Kontorstol
999 kr.
fra ILVA
Race Kontorstol
999 kr.
1399 kr.
fra ILVA
Ally Kontorstol
999 kr.
1399 kr.
fra ILVA
Ally Kontorstol
1039 kr.
1299 kr.
fra ILVA
Charlton Kontorstol
1199 kr.
1499 kr.
fra ILVA
Gain Kontorstol
1199 kr.
1499 kr.
fra ILVA
Ashton Kontorstol
1375 kr.
Håg - H05 Communication - Mødestol (sort) -
1500 kr.
2895 kr.
RØD LÆDER KONTORSTOL - Comfort Maxx
1673 kr.
YoGA M5 - Med Lændestøtte Og Armlæn
1699 kr.
fra ILVA
shannon Kontorstol
1703 kr.
2129 kr.
fra ILVA
Flexa study Kontorstol
1748 kr.
YoGA M5 Højstol Med Indbygget Fodstøtte Og Justerbare Armlæn
1799 kr.
fra ILVA
Bayon Kontorstol
1806 kr.
MyChair RC 1910 Kontorstol Med Justerbare Armlæn
1900 kr.
3349 kr.
Perfect Sam - Tidsløs Kvaitets Kontorstol I Ægte Læder
1968 kr.
MyChair Worker - Arbejdsstol med unik ryglæn
2000 kr.
2873 kr.
YoGA Future - Active Sitting Kontorstol - Ryg Bevæger Sig Side Til Side
2071 kr.
2589 kr.
fra ILVA
Flexa Novo Kontorstol
2071 kr.
2589 kr.
fra ILVA
Flexa Novo Kontorstol
2071 kr.
2589 kr.
fra ILVA
Flexa Novo Kontorstol
2243 kr.
Ergofix - Kontorstol Med Mange Features
2250 kr.
Håg - H05 5300 - Kontorstol (Sort) -
2367 kr.
2959 kr.
fra ILVA
Flexa ray Kontorstol
2367 kr.
2959 kr.
fra ILVA
Flexa ray Kontorstol
2367 kr.
2959 kr.
fra ILVA
Flexa ray Kontorstol
2367 kr.
2959 kr.
fra ILVA
Flexa ray Kontorstol
2415 kr.
3019 kr.
fra ILVA
Flexa Verto Kontorstol
2415 kr.
3019 kr.
fra ILVA
Flexa Verto Kontorstol
2415 kr.
3019 kr.
fra ILVA
Flexa Verto Kontorstol
2500 kr.
Kinnarps - Synkron 6000 - Kontorstol (Sort) -
2500 kr.
Håg - Futu 1020 - Kontorstol (sort/sølvgrå) -
2625 kr.
Håg - 4200 - Kontorstol (sort) -
2750 kr.
3218 kr.
YoGA F1 - Designer Chef Kontorstol
2750 kr.
Håg - Credo - Kontorstol (sort/nypolstret) -
2875 kr.
Kinnarps - Synkron 6000 - Kontorstol (Sort) -

Hvilken kontorstol skal du vælge?

Er du på udkig efter en ny, god og komfortabel kontorstol til hjemmekontoret, så findes der efterhånden mange forskellige slags at vælge imellem.

Så mange at det til tider måske endda kan være svært at finde den helt rigtige model.

For når det handler om form, funktion og design, hvad er det så lige, at den nye kontorstol skal kunne for at leve op til dine forventninger og behov?

Både når det handler om komfort, men også når det handler om pris, kvalitet og materialer.

Når du skal vælge en ny kontorstol, så er det en god ide at tænke på, hvad det er, den skal bruges til, samt hvor lang tid du har i sinde at bruge den pr. dag.

Har du brug for en ergonomisk kontorstol?

Skal du sidde i den dagligt og ofte også flere timer ad gangen, så er det værd at overveje, om det er en god ide at investere i en model, der er lavet ergonomisk korrekt, så du ikke ender med at få ondt i ryggen eller endnu værre at få skader på hænder og nakke.

Det er nemlig vigtigt at sidde godt og komfortabelt i en kontorstol, og særligt hvis du som mange andre bruger den mange timer hver eneste dag.

Læder eller stof?

Materialet er også vigtigt, og her kan du for eksempel vælge mellem en kontorstol i stof eller læder. Dit valg kan være en personlig reference, om du foretrækker det ene eller det andet. Men det kan også være et bevidst valg, når det handler om at sidde godt i kontorstolen.

Hvad skal den koste?

Kvalitet er et vidt begreb, det handler blandt andet om stolens design, og om hvorvidt der er taget højde for ergonomi og æstetik. Prisen er også en vigtig faktor, for hvor mange penge har du lyst og råd til at investere i din nye kontorstol?

Herunder kan læse mere om kontorstole, blandt andet om hvilke typer der findes, og hvilke brands der laver de populære kontorstole.

Typer af kontorstole

Vi har alle vidt forskellige arbejdsopgaver foran computerskærmen, og derfor har vi også hver især vidt forskellige behov, når det handler om vores kontorstol. Der findes forskellige slags kontorstole, som alle kan inddeles i forskellige grupper. Det er blandt andet en chefstol, en ergonomisk kontorstol og en smart gamerstol.

Chefstol

Chefstolen er kendt for at være en høj stol med et højt sæde bagtil.

De er blandt andet lavet med gode solide armlæn, som er perfekte hvilepositioner for dine arme, hvis du for eksempel ofte taler i telefon.

Og så ser de godt ud når du har møder og medarbejdere på besøg.

De er dog sjældent ergonomiske og ikke beregnet til at sidde i mange timer om dagen.

Ergonomisk kontorstol

Vil du være sikker på at have en god kropsholding, når du skal arbejde på dit kontor, så skal du vælge en ergonomisk kontorstol.

En ergonomisk stol er god, hvis du sidder flere timer dagligt foran skærmen.

Med en ergonomisk kontorstol kan du skifte stilling i løbet af dagen. Det er blandt andet med til at give en god blodcirkulation og opbygger dine muskler.

Gamerstol

Gamerstolen er til dem, som gerne bruger en del tid foran skærmen for at spille. Det er ofte unge mennesker og her er det især en god ide at overveje en god stol – som i daglig tale også kaldes for en gamerstol.

Gamerstolen hører under kategorien gaming udstyr, og er i den senere tid gået hen og blevet et allemandseje, for dem der gamer. En gamerstol er lavet af bløde materialer, og har en lang række af forskellige funktioner, som er med til at understøtte og opretholde en fornuftig siddestilling, når man spiller.

Populære brands

Der findes et stort udvalg af kontorstole fra mange forskellige brands. Det er blandt andet brands såsom Dauphin, Håg, Herman Miller og IKEA, som alle hver især har et stort udvalg af gode kontorstole.

Dauphin laver kontorstole i høj kvalitet, hvor der er lagt stor vægt på at udvikle innovative produkter med kunden i centrum. Hver stol har et ergonomisk design, hvor stolen har en gennemgående kontakt med kroppen, når du sidder i den. Stolene er designet i moderne farver, og har et stilrent design, som matcher den høje pris.

Håg skaber ligeledes innovative kontorstole, hvor design og pris går hånd i hånd. Stolene er lavet med justerbar siddestillinger, så kroppen holdes i gang i løbet af dagen.

Herman Miller er endnu et eksempel på kontorstole med en høj komfort. Stolene er ligeledes justerbare, hvilket betyder, at kroppen får de bedste arbejdsbetingelser. Kontorstolene fra Herman Miller har en uovertruffen komfort, som passer godt til stolens høje pris.

Det sidste brand som også laver gode kontorstole i god kvalitet, er IKEA. IKEA ligger også i toppen blandt de populære kontorstole, og fælles for stolene er, at de ligger i den billige ende, når det handler om pris.

Designer kontorstole

Har design og designermøbler en stor plads hos dig, findes der selvfølgelig kontorstole i den lidt dyrere ende, hvad angår pris, de såkaldte designer kontorstole, hvor udseende og æstetik er lige vigtigt som

Amerikanske Eames står bag en lang række af populære designprodukter, heriblandt også de populære kontorstole. Det samme gælder de to danske designere Frizt Hansen og Hans Wegner, som også står bag nogle af tidens mest populære og mest eksklusive kontorstole.

Skriv en kommentar