Lædersofa med chaiselong

Læder er et naturligt materiale, der er både praktisk, slidstærkt og alsidigt. Det er blevet brugt i boligindretning i mange år, og det associeres ofte med eksklusivitet og luksus. Det fås desuden i en lang række farver og teksturer, så der er noget for enhver smag.

Læder er særligt brugt til polstring af møbler, og særligt lædersofaer er populære. De er behagelige at sidde i, og materialet aktiverer alle sanserne. Det har nemlig en hel særlig duft og følelse. Behandler du det rigtigt, vil det også være blødt og lækkert i mange år.

ANNONCE

Spar 50% på sofaer hos Sofa.dk

Stort udsalg lige nu!

Lige nu kan du spare op til 50% på de populære sofaer fra Sofa.dk!

Sofa.dk har et af Danmarks største udvalg af fede sofaer i de flotteste farver og populære materialer: Stof, Fløjl, Velour og Læder.

Hos Sofa.dk betaler du kun for din sofa, ikke for butikkernes husleje og personale.

Se det store udvalg og køb rentefrit til 0% ÅOP.

Scott hjørnesofa

Forhandler Totalpris Læs mere
8.999,10 DKK ➔ Læs mere

Denne cognacbrune sofa fra Scott får man øje på. Den er super lækker i bonded læder og med ben i sort metal. Måske tænker du ikke umiddelbart komfort, når du tænker læder, men denne sofa har rygpuder polstret med granulat/fiberfyld, hvilket gør komforten større. Lædersofaen giver stabil støtte. Det er ikke så meget en slængesofa, men flot er den, og designet er klassisk og eksklusivt. 

Sofaen har en god længde på 293 cm, så der vil være plads til hele familien eller alle gæsterne. Pufafslutningen er venstrevendt. Bredden er 217 cm og højden 85 cm.

Umbria Lux sofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Umbria Lux sofa er en sofa, der indbyder til hygge og gode stunder. Sofaen er lavet i læder- og spaltlæder med ben lavet af krom. Her kan hele familien slænge sig og lade sig synke ned i det bløde læder. Dette er en kvalitetssofa, så den kan holde i mange år, og du skal derfor ikke tænke på at købe en ny sofa lige foreløbigt.

Designet er klassisk, traditionelt, men samtidig lækkert og simpelt. Sædepuderne er lavet med pocket-fjedre, hvilket sikrer en god komfort. Du kan derudover tilkøbe nakkestøtte, hvis du gerne vil sidde ret op, men stadigvæk med god støtte og komfort.

Maratea hjørnesofa

Forhandler Totalpris Læs mere
11.699,10 DKK ➔ Læs mere

Maratea hjørnesofa er endnu et eksempel på en lædersofa med chaiselong og med god komfort. Denne er dog ikke helt samme kvalitet som sin forløber, til gengæld er sofaen lidt billigere og en rigtig hygge- og komfortsofa. Hjørnesofaen er lavet af læder, og bagsiden er betrukket med spaltlæder. Sæderne er polstrede i polytherskum, hvilket sikrer en behagelig siddestilling. Puderne er i fiberfyld, hvilket giver en god fjedring.  

Denne lædersofa med chaiselong er også i et sort, lækkert design, hvor pufafslutningen er til venstre. Længden er 246 cm, så den er ikke helt så lang som nogle af vores eksempler, men måske har du en mindre stue, og så er den perfekt.

Mirano hjørnesofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Er du typen, der godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af tingene? Kan du godt lide at imponere dine gæster? Eller måske har du bare en stor familie?

Denne sofa fra Mirano er 319 cm lang, så der er plads nok til alle mand her. Sofaen vil på den måde helt sikkert skabe blikfang, og det gør ingenting, for den er ganske flot i cognacbrunt semianilinlæder og spaltlæder. Benene på sofaen er lavet af stål. 

Hvis størrelsen på sofaen er nok for dig, kan du få den i en anden farve end den cognacfarvede, som måske tilkalder mere opmærksomhed.

Forzelli hjørnesofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Forzelli er italiensk, og denne sofa bærer også præg af det lækre og eksklusive italienske design. Der er en indbygget motorfunktion i det ene sæde, den kommer med nakkestøtter, som kan justeres, og så er den lavet af det lækreste materiale.

Der er tænkt over alle detaljer, og materialet er i super lækkert pasadena semianilinlæder og spaltlæder med ben i krom. 

Sæderne og rygpuderne er polstret med koldskum. Dette skum optager ikke særlig nemt fugt, hvilket betyder, at denne sofa er hygiejnisk og har en lang levetid. 

Prisen er også derefter, men du vil ikke fortryde det, for Forzelli har det hele.

Hammond lædersofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Hammond lædersofa er til dig, der gerne vil have en lidt mindre lædersofa med chaiselong, som samtidig er lækker. Sofaen kan både fås som højre- og venstrevendt, hvilket gør den super smart. 

Sofaen er lidt mindre og egner sig derfor godt til et par eller en mindre familie. Her kan du og partneren få mange gode aftener foran fjernsynet eller til gode snakker og rødvinsaftener. Den er også perfekt til dig, som bor alene, men som elsker at få besøg af venner og snakke over en god kop kaffe. Sofaen er i læder, og benene metal. 

San Diego

Forhandler Totalpris Læs mere
5.599,00 DKK ➔ Læs mere

San Diego lædersofa med chaiselong er oplagt til dig, der gerne vil have en lidt billigere lædersofa, men som samtidig kan rumme hele familien. Sofaen er hele 310 cm i længden, og der er derfor masser af plads til hele familien. Den er også hele 218 cm i dybden, og der er plads nok på chaiselongen. Sofaen er højrevendt. 

Designet er moderne og lidt mere gennemsnitligt end nogle af de andre sofaer. Til gengæld får du masser af sofa for pengene, hvis design ikke er det vigtigste for dig. Sofaen vil indbyde til masser af familiehygge.

Copenhagen lædersofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Denne sofa er super smart, da den har en open end. Hvis du dermed er nervøs for, om sofaen vil fylde for meget, er en open end en god idé. Det gør hjørnesofaen mindre bastant. Den findes også både som højre- og venstrevendt. 

Den er polstret med PU-skum, som sikrer en god komfort, og at du ikke smadrer din ryg ved at sidde i sofaen. Copenhagen fås i ægte læder og med semianilinlæder på overfladen. Dette gør den nemmere at vedligeholde. Sofaen fås også i forskellige størrelser og farver, så du kan finde det, der passer bedst til dig.

Moby chaiselong lædersofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Med denne sofa får du en slidstærk og medium hård lædersofa med chaiselong. Hvis du ikke er til de helt bløde sofaer, men heller ikke dem du skal sidde for meget op i, er denne måske lige for dig. Sofaen findes både som venstre- og højrevendt. 

Læderet er okselæder. Sofaen har ikke stort fokus på design, men den er en god, klassisk lædersofa, som indbyder til hygge og gode stunder for hele familien. Men måske betyder design heller ikke så meget for dig, og så får du en god sofa med plads nok for pengene.

Lazy 3-personers sofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Denne sofa er smart, da du kan flytte chaiselongen, som du gerne vil have den. Chaiselongen er simpelthen en puf, der kan flyttes, hvorpå sædehynden placeres. Den er betrukket i slidstærkt, sort PU. Hvis du godt kan lide at flytte lidt rundt i stuen, er denne sofa oplagt til dig. 

Sofaen er ikke den største, og den passer dermed bedst til 2 eller 3 personer. Den er derfor oplagt til en mindre familie eller parret. 

Sofaen er i almindeligt, klassisk design.

Felix chaiselong sofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Denne lædersofa med chaiselong fra Felix er klassisk, lækker og til en god pris. Du kan få sofaen i forskellige farver, hvis du har lyst til at prøve noget andet end den almindelige sorte farve. Sofaen er i bonded læder, hvilket gør den nem at holde. 

Sofaen har nogle gode mål, da den kan passe til de fleste hjem, samtidig med at den er stor nok til hele familien. Det er vigtigt med et samlingspunkt for familien, hvor alle har lyst til at være. Her har du et rigtig godt samlingspunkt, hvor alle kan være, og hvor der er komfort. Dette er gode forudsætninger for hyggestunder sammen.

Scandinavia sofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Scandinavia lædersofa med chaiselong er en elegant sofa, som er inspireret af det simple skandinaviske design. Den vil passe i de fleste hjem med sin simplicitet. Sofaen er betrukket med sort tekstillæder, hvilket kan holde til en del slid. Du skal derfor ikke være bange for at købe denne sofa, hvis du har børn, som kommer til at tumle i sofaen. 

Der er en skam at have en sofa, som ikke rigtig må bruges, fordi den ikke kan holde til det. Der skal være plads til ungernes leg, hvilket der er i denne lædersofa med chaiselong fra Scandinavia. Den er tilmed også behagelig at sidde i.

Novelty chaiselong sofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Novelty sofaen er designet med inspiration fra 1970’erne. Denne fine sofa har også et klassisk snit og super elegante ben i egetræ. Sofaen er hævet en del, men det gør ingenting, når benene er så fine, som de er i dette tilfælde. Den er betrukket i sort vedligeholdelsesfrit tekstillæder.   

Den er polstret med koldskum, som gør den behagelig at sidde i. Sofaen vil passe til dig, som gerne vil kombinere stil med komfort. Den skiller sig ud fra de mere tunge lædersofaer, hvor den er både hævet og med ben i træ, som giver den et lysere og mere let udtryk.

Lyon kunstlæder

Måske er du studerende eller har ikke det helt store budget for tiden? Så kan du investere i denne lædersofa med chaiselong fra Lyon. Den er billig, og du får stadig meget for pengene. Designet er enkelt og klassisk, og den er gennemgående sort. Chaiselongen er venstrevendt, så dette kan ikke ændres. Den er polstret med koldskum og betrukket med slidstærkt kunstlæder, hvilket gør, at sofaen kan holde længe. 

Sofaen er billig og med en rimelig lang levetid, er den en god investering. Sofaen har også masser af plads, hvis du har børn, eller ofte får vennerne på besøg.

Rodeo lædersofa

Forhandler Totalpris Læs mere
5,01 DKK ➔ Læs mere

Rodeo lædersofa med chaiselong er super flot i design: klassisk, elegant, men samtidig varm og indbydende. Benene er i sort metal, og den er polstret i skum og betrukket med sort læder. Sofaen har plads nok til hele familien, samtidig med at den ikke optager alt plads i stuen. 

Den har et varmt look, der gør, at den ikke føles så tung, som nogle lædersofaer i sort gør. På den måde suger den ikke alt andet liv og lys ud af stuen, men vil passe ind i alle hjem. Chaiselongen er højrevendt, og hynderne er løse.

Wells lædersofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Denne lædersofa med chaiselong fra Wells har rygpuder i granulat, sædepuderne er polstret i koldskum, og benene er i plastik. Den er smart, da du kan spejlvende den, og du kan opbevare ting i chaiselongen. Dette er smart, hvis du gerne vil optimere plads i din stue, og der er ofte ting, vi gerne vil have i stuen, som ikke behøver at ligge fremme. Det kan være tæpper eller ekstra puder. 

Du kan derudover tilkøbe nakkestøtte, hvis du ønsker dette. Sofaen er rummelig, høj og i klassisk lædersofadesign.

Skriv en kommentar