Lille spisebord med klap

Få plads til et spisebord, også selv om du bor småt, med et lille spisebord med klap.

Er du en af de mange, der bor småt?

Her får du en liste med ni smarte små spiseborde, som passer perfekt ind til en lille lejlighed, hvor der skal spares på pladsen.

Alle bordene er udstyret med klap, som gør, at du kan forlænge bordet og invitere naboer og venner over til en hyggelig aften.

Indholdsfortegnelse

Derri

Dette flotte bord har et mål på 60×43,5x72cm. Disse mål danner absolut rammen om gode
morgener, hvor man sammen kan sidde og nyde en kop varm kaffe mens regnen pibler ned udenfor.

Trykker du ’køb nu’ til dette fine møbel, får du et robust bord, som kan holde både til privatfesterne men også til de varme gryder og pander til festmåltidet.

Ønsker du at få naturen ind i køkkenet? Så er dette mangotræ-bord uden tvivl løsningen. Træsorten skaber en rustik finish med dens synlige åretegninger og knaster.

Act Nordic Kenley

Flot og smart spisebord der kun fylder 45cm i bredden når det er foldet sammen, men kan udvides til at måle 100x90cm når foldet ud.

Dette spisebord fra Act Nordic er lavet til det lille køkken og er et af de smalleste spiseborde du kan finde med kun 45cm i bredden foldet sammen.

Foldet sammen er bordet stort nok til du kan spise morgenmad selv, måske på en barstol.

Foldet ud kan bordet få plads til 4 personer.

Udvalgte spiseborde med klap

AMIRA

Flot og råt spisebord i gummitræ med klap til en god pris. Dette lille spisebord på 80x80cm har en dyb, mørk farve, der passer godt til retro og vintagestil.

Der kan tilkøbes matchende taburetter for at fuldende sættet.

PBJ Curve

Dette fine lille spisebord, PBJ Curve, der fås i flere størrelser, her 82x82cm, har ikke klap, men derimod indbyggede udtræksplader, så derfor har vi taget det med.

Selv om spisebordet kun måler 82cm har det altså fået plads til 2 udtræksplader der er integreret i bordet. Super smart.

Nordform

Et smukt spisebord i gummitræ, som fås i enten natur eller målat. Et perfekt bord til den lille studielejlighed, hvor der ikke er meget plads at gøre godt med.

Klappen til bordet gør således, at du kan invitere gæsterne over til et glas vin og brætspilshygge lørdag aften. Et dejligt bord, som uden tvivl indleder til hyggeligt samvær.

Bordet skaber et klassisk look, som passer ind til de fleste hjem. Bordet måler 75x75x40 samt den halvrunde klap på 40 cm.

Leduc

Et smukt spisebord i gummitræ, som fås i enten natur eller målat. Et perfekt bord til den lille studielejlighed, hvor der ikke er meget plads at gøre godt med.

Klappen til bordet gør således, at du kan invitere gæsterne over til et glas vin og brætspilshygge lørdag aften. Et dejligt bord, som uden tvivl indleder til hyggeligt samvær.

Bordet skaber et klassisk look, som passer ind til de fleste hjem. Bordet måler 75x75x40 samt den halvrunde klap på 40 cm.

Truman

Et rundt og elegant spisebord, som er lavet af FSC-certificeret træ, der er malet sort. Den sorte farve giver et elegant look, som vil kunne passe ind i både det romantiske og minimalistiske hjem.

Bordet, som måler 76×91,5, kan klappes ned i begge ender, så du pludselig får et kvadratisk bord, som du kan skubbe ind til væggen. Et perfekt bord, hvis du bor småt og skal udnytte pladsen bedst muligt.

Den sorte farve er medvirkende til skabelsen af et stilfuldt og elegant look, som er ethvert Instagram-billede værdigt.

Salford

75x75x74cm er målene på dette enkle og stilrene spisebord. Mærket Canett Furniture har med spisebordet ’Salford’ formået at skabe et smukt spisebord, som emmer af klassiskhed og høj kvalitet.

Bordet er solidt med stærke ben, som kan holde mange år fremadrettet. Det er lavet af massivt gummitræ/egefinér samt lakeret. Derudover er det supernemt at tilføje bordet til din indretning, da det er et klassisk look i en neutral farve, som passer ind i de flestes hjem.

I udslået version har bordet en længde på 120 cm.

Lotta

Er du på udkig efter det møbel, som skal sætte prikke over i’et i lige præcis dit hjem? Så er det nu, at du skal slå til på dette supersmarte hvide spisebord.

75x80x75cm måler dette flotte spisebord. Det er fra det danske brand Rowico, som arbejder stærkt med bæredygtigt skovbrug. Så du kan med god samvittighed klikke dette møbel hjem i den virtuelle indkøbskurv.

Bordet på 24 kg., vil formentlig ikke skabe det store blikfang i hjemmet. Men med en smuk buket blomster på bordet, vil det for alvor komme til sin ret med sit stilrene look.

Flippa

Et smukt bord med målene 74x80x75, som vil passe perfekt ind i et klassisk skandinavisk hjem. Bordet er produceret i solide materialer og samtidig med et blik for praktikken.

Dette enkle og stilrene klapbord kan slås op, så der er plads til gæsterne i weekenden. Spisebordet kan anvendes rigtig mange steder i din bolig – både i køkkenet og i stuen. Et bord med unikke og luksuriøse detaljer, som du aldrig bliver træt af at kigge på.

Passer supergodt ind i det moderne hjem, hvor der både er fokus på design og praktik.

Chic Antique

Dette lille spisebord fra Chic Antique er i fransk landstil (vintage) og er rundt når det er slået ud, hvor det har en diameter på 100cm.

Når det ikke er slået ud er det en halvcirkel, så det kan stå op af en væg eller lignende.

Et fint lille spisebord, der passer godt til et lille te-køkken.

Boden

Et solidt spisebord med målene 80x80x75cm med en klap på målene 40×80.

I hverdagen får du mere plads i boligen ved at slå klappen op, og bordet vil ikke tage unødvendig meget plads. Men er det pludselig dig, som skal være vært til madklubben? Så vil det ikke tage dig mere end 30 sekunder at sætte klappen på og pynte bordet til fest og farver.

Et solidt bord med stærke ben, som vil kunne holde flere årtier – både i forhold til designet og ikke mindst holdbarheden.

Stella

Her får du én af listens absolut mest moderne og stilfulde spiseborde, som formentlig vil skabe misundende blikke fra dine mange gæster.

Målene lyder på 80x80x75cm samt en plade på 40 cm i længden. Bordet er nærmest lige til forsiden på et fedt boligmagasin. Bordet passer perfekt ind i dit hjem, hvis du vægter kvalitet og stilrene møbler højt på din prioriteringsliste. Her får du altså et supersmart møbel, som vil skrue op for det luksuriøse i hjemmet.

Skriv en kommentar