Marokkanske puffer – se det store udvalg (tilbud)

Marokko er et eventyrligt sted, et land der har en historie der strækker sig årtusinder tilbage, skiftevis beboet af klassiske civilisationer som berbere, arabere, romere, spanier og endda gothere.

Alle disse forskellige folkeslag har sat deres præg på Marokko og skabt en unik kultur og stil, der i disse år hitter over hele verden.

Nordafrika er hot og intet er mere hot end en klassisk marokkansk puf – eller måske en moderne nyfortolkning.

Se hvordan du køber en billig autentisk marokkansk puf nedenunder og se moderne alternativer.

Indholdsfortegnelse

Hvor køber du en marokkansk puf?

Du kan købe ægte marokkanske puffer i .. Marokko, for så lidt som $50, men da du nok ikke lige har tid til det, så kan du selvfølgelig også finde dem i butikker og online forhandlere.

Hvis du vil være sikker på at få den ægte vare, kan vi anbefale at du køber fra en marokkansk forhandler på Etsy, der er en slags Ebay for kunst og håndværk.

Her kan du for ca. 500kr få tilsendt en 100% autentisk, garanteret marokkansk puf.

Der findes også et par danske forhandlere af marokkanske puffer, som typisk koster fra 1000kr og op.

Sika Design puf

Forhandler Totalpris Læs mere
1,50 DKK ➔ Læs mere
2.545,00 DKK ➔ Læs mere
3.987,00 DKK ➔ Læs mere

Autentisk marokkansk puf fra danske Sika Design. Denne puf er lavet af ægte marokkansk læder og syet og farvet efter alle kunstens regler.

Marokkanske puffer på Etsy

Timitar Boutiques er en marokkansk forhandler på Etsy, der sælger et stort udvalg af puffer og puder til rigtig fornuftige priser. Endnu bedre, så er der gratis forsendelse til Danmark og det betyder noget, for det ville ellers koste 200kr eller mere i forsendelse.

Timitar Boutiques har en rating på Etsy på 4.5 ud af 5 stjerner ud af 177 anmeldelser.

Vi modtog vores marokkanske puf under 1 uge efter bestilling.

Der er også flere andre forhandlere på Etsy af marokkanske puffer, men denne fik vi anbefalet andre steder fra, blandt andet hos bloggeren Erica Van Slyke fra Designvibes.com

Andre puffer med marokkansk inspiration

Disse puffer er udvalgt blandt især danske designere, der har ladet sig inspirere af de populære marokkanske puffer.

Nordal Leather Pouf

Et moderne og stramt take på den klassiske marokkanske puf. Denne flotte puf er i læder og måler 71cm i diameter. En spændende puf, der virkelig har formået at blive inspireret af klassikeren.

Sinnerup læder puf

Forhandler Totalpris Læs mere

Flot puf i læder fra Sinnerup. Denne puf har klar inspiration fra det marokkanske og fås kun i cognac farve.

Fuhrhome Casablanca Puf

Denne puf fortæller alt om sin inspiration med navnet Casablanca, fra den legendariske marokkanske kystby. Puffen måler 60cm i diameter og fås i 4 farver.

Fritz Hansen Pouf

Denne puf fra Fritz Hansen har tydelig inspiration fra det marokkanske, men har et moderne, stramt design. Puffen fås i flere farver og størrelser, se mere hos forhandleren.

Normann Copenhagen Circus Pouf

Denne puf fra Normann Copenhagen kombinerer to af de mest populære trends lige nu, nemlig det nordafrikanske og velour. Denne puf fås i 9 farver og måler 65cm i diameter.

Mere om marokkanske puffer

Marokkanske puffer har den fordel at de ser godt ud uanset hvilken indretningsstil du har derhjemme. De passer fantastisk til andet nordafrikansk indretning som tæpper og gulvpuder.

De er et multifunktionelt møbel, der både kan bruges som sofabord eller ekstra siddeplads. Brug den i stuen eller i soveværelset eller i entreen.

Den er både vintage og elegant og tilfører masser af karakter til det rum du bruger den i.

Hvad er en marokkansk puf?

En marokkansk puf er en håndlavet stor pude eller puf, syet i gedeskind, læder, der forarbejdes og farves i alle mulige farver.

Pufferne er kendt for deres elegante syninger og mønstre, samt deres flotte læderoverflade.

Der findes også andre typer marokkanske puffer, for eksempel i stof eller hæklede puffer, men den originale, autentiske marokkanske puf er i cognacfarvet læder fra gedeskin.

Andre populære farver er sort, guld og sølv, men du kan få marokkanske puffer i alle regnbuens farver.

Hvordan laver man marokkanske puffer?

De fleste marokkanske puffer laves i Marrakesh i hånden.

Her laves gedeskind til læder, på samme måde som det er blevet gjort i århundreder.

Læderet farves i store udendørs farverier, hvorefter puffen skæres ud og syes sammen med sabra silketråd.

En original marokkansk puf har fyld med kamelhår, men da det ikke er så almindeligt med kameler udenfor Nordafrika, så kan man bruge andre typer fyld som sammenrullet tøj eller bomuld.

Farver og udseende på marokkanske puffer

Marokkanske puffer i cognac

Marokkanske puffer i cognac er den autentiske og mest populære puf. Den smukke gyldenbrune farve komplimenteres af de elegante syninger og mønstre.

Tråden og syningerne på en autentisk marokkansk puf er udført i silke.

Marokkanske puffer i sort

En anden meget populær farve af marokkanske puffer er sort, som giver et helt andet udtryk, men er lige flot og lige klassisk.

En helt sort puf giver virkelig kant og passer godt til mange typer nordisk boligindretning.

Autentisk eller nyfortolkning

Marokko og Nordafrika er hot i boligindretning lige nu, så hvis du vil have denne stil ind i dit hjem er det oplagt med en autentisk marokkansk puf.

Hvis ikke du er til den originale version, men hellere vil have noget der passer ind i et moderne indrettet nordisk hjem, er det også muligt at købe en masse nyfortolkninger.

Den marokkanske stil har nemlig inspireret masser af danske og udenlandske designere, der har eksperimenteret med mønstre og materialer. Vi har fundet et par af dem ovenover. Er de ikke flotte?

 

Skriv en kommentar