Puf i velour – 20+ flotte puffer i velour og fløjl

Er du vild med følelsen af et lækkert, blødt materiale? Så bør du overveje at bruge velour i din boligindretning.

Det er rart og dejligt at røre ved, og ser det enormt luksus ud. Det passer desuden til flere forskellige indretningsstile, alt efter hvordan du bruger det.

I denne guide har vi fundet 20+ af de flotteste pufs med velour lige nu.

Indholdsfortegnelse

Udvalgte runde puffer i velour

Cozy Living Velvet

Blød rund puf fra Cozy Living i velour. Denne populære puf fåes i flere farver, blandt andet rød, sennep og grøn.

Broste Copenhagen Wind

Stor rund puf i velour fra Broste Copenhagen. Denne puf måler hele 82cm i diameter og kan bruges som siddepuf eller bord. Puffen fås i flere farver, blandt andet rød, grå og grøn.

Bloomingville Grandma

Rund høj puf fra Bloomingville med frynser. Denne puf har en øverste del betrukket med velour og på siderne er der frynser. Puffen fås i flere farver, blandt andet blå og sennep.

Bloomingville Roberta

Sjov puf fra Bloomingville i mushroom svamp. Denne puf måler 45cm i højden og ses her i sennepsfarvet velour. Se flere farver hos forhandleren.

Bloomingville Golden Jun

Stor rund puf fra Bloomingville, her vist i rosa velour. Denne puf måler 60cm i diameter og 20cm i højden. Fås i flere farver og andre typer stof, som du kan se hos forhandleren.

Bloomingville Nordic

Populær lille puf i terningform med lille hank til flytning. Denne puf er vist i blå-lilla og måler 40cm i højden.

Eichholtz Burnett

Stilet firkantet puf i velour med messingben. Denne puf har ben i messing og kan fås i to farver, sort eller lyserød. Puffen måler 45cm i højden og 40cm i bredden.

Eichholtz Burnett

Stilet firkantet puf i velour med messingben. Denne puf har ben i messing og kan fås i to farver, sort eller lyserød. Puffen måler 45cm i højden og 40cm i bredden.

Au Maison - Rose

Lyserød puf fra Au Maison med frynser hele vejen op. Denne puf er beklædt med velour på toppen og har frynser ned langs siden. Puffen måler 42cm i højden og 42cm i diameter

Au Maison - Bello

Denne puf fra Au Maison har to forskellige farver velour, sort og grå, og har et karakteristisk spænde af velour på midten, der deler puffen over. Puffen måler 45cm i højden.

Nordal Rhonda Puff

Rund puf i creme velour med flotte små knapper som dekorationer. Puffen måler 70cm i diameter og 34cm i højden. Her er den vist i fin creme farve.

Aytm Stilla Pouf Rose

Denne puf fra Aytm har en karakteristisk dråbeform, der adskiller den fra andre pufs. Puffen fås i flere farver, men her ses den i rosa velour. Puffen måler 36cm i højden og 70cm på sit længste.

House Nordic - Melby

Flot stor rund puf fra House Nordic. Denne puf er i bredriflet fløjl og ses her i sart rosa. Puffen måler 75cm i diameter og 40cm i højden. Kan bruges i stuen eller soveværelset.

Ferm Living - Rico

Denne store puf er også en ottoman og bænk. Et multifuntionelt møbel der kan bruges flere steder i hjemmet, som bænk i entreen, eller som ekstra siddeplads i stuen.

Aniston

Firkantet puf i velour i flere farver. Denne puf er kvadratisk, praktisk, god og kan bruges til at smide fødderne op eller som ekstra siddeplads. Den måler 40cm i højden og i bredden.

Bahne Interior

Puf med opbevaring fra Bahne. Her får en kvadratisk puf i flere farver, blandt andet blå, grøn og sennep, som desuden har opbevaringsplads. Velegnet som sofabord og ekstra siddeplads i den lille lejlighed.

Sinnerup høj puf

Rund puf i rosa velour fra Sinnerup. Denne flotte puf måler 38cm i højden og er beklædt med lyserød velour fra top til bund. Puffen måler 35cm i højden og 45cm i bredden og er velegnet som sofabord og ekstra siddeplads.

Georgia

Kæmpe puf i rosa velour. Denne puf fra Sinnerup måler hele 100cm i diameter og fås i flere farver, her vist i lyserød. Velegnet som sofabord, der også kan bruges som ekstra siddeplads.

BePureHome

Stor firkantet puf i sennepsgul velour. Denne store puf fra Ellos måler 60x60cm og kan bruges som fodskammel, ekstra siddeplads eller hvad du nu finder på.

Pisa

Høj, rund puf fra Ellos, der er velegnet som siddepuf eller som fodskammel. Denne puf er i lilla velour, men fås også i andre farver. Se hos forhandleren. Den måler 38cm i højden og 35cm i diameter.

Davos

Stor rund puf med marokkansk inspiration. Denne puf fra Ellos måler hele 85cm i diameter og 40cm i højden. Den er beklædt med grønt velourstof og har et mønster der er inspireret af populære trends.

Nordform Nemy

Denne flotte puf fra Nordform er i rød velour og har en blank overflade med stribe inddeling på siderne. Den måler 60cm i diameter og 40cm i højden. Velegnet som fodskammel og siddepuf.

Ellos Home

Denne puf fra Ellos er i en flot cremefarve og har top i glat velour med sider i bredriflet fløjl. Den måler 80cm i diameter og 45cm i højden. Se flere version og farver hos forhandleren.

Peri

Sigurd

Rund puf i blå velour med striber. Denne puf måler 35cm i højden og 42,5cm i diameter og fås i flere farver. Se alle farver og modeller hos forhandleren.

Cindy

Stor puf i mørkegrå velour fra ILVA. Denne puf har et karakterisk udseende med knapper og måler hele 100cm i diameter.

Mere om runde puffer i velour

Fløjl er et skinnede, majestætisk stof. Materialet bruges ofte til polstring af møbler eller puder. Det er oplagt at bruge, hvis du er vild med den romantiske og gammeldags stil. Du kommer til at føle dig som en kongelig, når du rører ved det.

Materialet fungerer dog også godt i moderne hjem. Fløjl kan nemlig tilføje en sanselighed og elegance til det minimalistiske look, som er populært i dag. Det kan også være med til at gøre rummet mere hjemligt og hyggeligt.

Fløjl fås i flere farver. Overvej en neutral farve som f.eks. grå eller sort, eller vælg en mere prangende farve som f.eks. rød eller majestætisk mørkeblå.

Vil du gerne have den luksuriøse følelse af fløjl til billigere penge? Så kan du også overveje materialet velour. De to materialer forveksles ofte, men der er forskelle. Velour føles lige så blødt som fløjl, men koster ikke nær så meget. Til gengæld holder velour ikke så godt som fløjl.

Skriv en kommentar