10+ flotte puffer med opbevaring

En lille rund puf med opbevaring kan være den perfekte løsning, når du vil optimere pladsen i hjemmet og samtidig indrette stuen, kontoret eller værelset med skønt interiør.

Puffer (der er de dekorative, komfortable og funktionelle skamler) er blevet populære hos danskere igennem de seneste år.

Du finder de moderne og eftertragtede puffer i mange forskellige designs og udgaver. De nyeste modeller er dem, der er lavet med opbevaringsplads, og kan vælges i flere størrelser.

Indholdsfortegnelse

Udvalgte puf med opbevaring

Louise Smærup

Louise Smærup har designet denne enkle og multifunktionelle puf med opbevaring. Puffen måler 30cm i højden og 50cm i diamter og har masser af opbevaring, da puffen kan åbnes på midten med en lynlås.

Puffen kan nemt bruges til at smide fødderne på på, som sofabord i den lille lejlighed eller til at få plads til det du ikke lige ved hvor skal ligge.

Cozy Living Nini

Elegant og funktionel puf fra Cozy Living. Denne puf er 48cm i højden og diameter med et stel i træ, som gør den også kan fungere som en ekstra siddeplads.

Cozy Living Nini puffen har 4 ben i træ med et låg på toppen, der kan fjernes og giver plads til masser af opbevaring.

Puffen fås i flere farver.

Nods Cave

Denne puf, designet af Charlotte Høncke, er meget moderne og multifunktionel, og er en af de største puffer med opbevaring vi har fundet. Puffen fås i diameter 65cm og 85cm, så hvis du leder efter en stor puf, med masser af opbevaring, har du nok fundet et godt bud her.

Puffen er velegnet som sofabord, skammel og ekstra siddeplads eller til at smide fødderne op på, suppleret med en ekstra pude.

Nordform

Er du også vild med velour i din indretning, så tag et kig på denne flotte Nordform puf fra Ellos. Her får du en elegant og praktisk puf, i dit valg af farve, til en god pris.

Puffen har et låg der afslører masser af opbevaring, men kan også bruges som ekstra siddeplads eller hvad du lige har brug for.

Nordal

Puf i fløjl og frynser, som ligner noget fra 1001 Nat. En puf med klar inspiration fra det nordafrikanske, der er blevet populær i indretningen i de sidste par år.

Her er i hvert fald tale om en puf der skiller sig ud.

Puffen er 45cm i højden og 60cm i diameter, så når du tager låget af, får du masser af opbevaringsplads. Puf, skammel og ekstra opbevaring i et eksotisk design.

Au Maison Bello

Moderne og elegant puf i støvet grøn velour, der slår ud på alle kriterier for spændende indretning. Au Maison Bello er en høj puf i grøn velour med låg og masser af opbevaringsplads.

Puffen måler 45cm i højden og har et bånd af gylden metal om midten. En multifunktionel puf, der også kan bruges som skammel og ekstra siddeplads.

Lulu

Stor rund puf i khaki velour og knapper. Masser af opbevaringsplads kendetegner denne store puf, der er 80cm i diameter og 45cm i højden. Her har du i hvert fald plads nok til alt det du ellers ikke har plads til.

Bloomingville Mini

Denne puf fra Bloomingville er en del af Mini serien, der egentlig er beregnet til børneværelset. Den måler 40cm i højden og 37cm i bredden, så må du jo selv beslutte om den er passende til dig også.

ACT NORDIC Retina

Stor rund puf i polyester med god plads til opbevaring. 

House Nordic Turup

En puf med masser af opbevaring til en god pris fra House Nordic. Denne puf fås i grå velour og måler 56cm i diameter og 30cm i højden. Det gør at den også fungerer som sofabord og med masser af plads til opbevaring.

Janice

Unik puf med mønstret stof fra UnoLiving. Denne puf er en del af Janice serien, der består af puffer med mønstrede motiver og stof. Den måler 45cm i højden og 50cm i bredden.

Wing

Vores sidste udvalgte puf er også fra UnoLiving og er en klassisk rund puf i orange velour med låg og masser af opbevaringsplads. Puffen måler 60cm i diameter og 35cm i højden og er derfor velegnet til sofaen, hvor du kan smide fødderne op eller bruge den som sofabord.

Fordelene ved at købe rund puf med opbevaringsplads

Du får glæde af både æstetiske, praktiske og dekorative fordele, når du køber en moderne puf, der er lavet med opbevaringsmagasin i.

Det er oftest nips og småting, der ender med at fylde derhjemme. Det kan være fjernbetjening, blade, ledninger og opladere, kuglepenne eller stearinlys, der tager visuelt meget plads.

Det kan være generende at have de ting, som du tit gør brug af, liggende i skuffer. Med en funktionel puf med opbevaring, kan du løfte den øverste del af ”skamlen” af og putte de ting herned, som du vil have nem og let adgang til.

Du finder puffer i forskellige størrelser, så du kan vælge dén udgave, som i dimensioner og dermed opbevaringsplads matcher dine ønsker og behov.

Fremover er det slut med at have opladeren til mobil, høretelefoner og småting liggende, da du nemt kan gemme det af vejen og skabe orden i stuen.

Hvilken rund puf med opbevaring skal jeg vælge?

Der er flere parametre, du skal forholde dig til, når den bedste puf skal købes til hjemmet. Du skal vælge model i forhold til, hvor puffen skal befinde sig derhjemme. Det kan være i stuen, på kontoret, i gangen eller på et værelse.

Du kan bruge følgende punkter, når du vil købe den rette runde puf til boligen:

  • Materiale
  • Farve
  • Dimensioner
  • Pris
  • Dekoration på ydersider

Du kan vælge puffer i runde designs i forskellige udformninger. Det kan være en lille model eller en høj udgave, afhængig af, hvad dine kriterier i forhold til opbevaring er.

Det er særligt materialet, der har stor betydning for looket omkring opbevaringsmøblet. Der er mange puffer, som beklædes med velour på den yderste del. Dette bløde og charmerende materiale skaber et hjemligt og ”varmt” udtryk.

Du får mange valgmuligheder for farver, når du vælger løsningen med velour. Om det skal være en brændt orange, marineblå, koksgrå, petroleumsblå, rosa eller en helt sjette farve, er op til dig at bestemme.

Er du til en moderne og minimalistisk stil, kan det være det rette valg med puf med læderlook.

Den store fordel ved at have puf med læder derhjemme er, at overfladerne er nemme at rengøre og vedligeholde.

Møblementet er slidstærkt, da det er bygget op omkring en robust konstruktion af træ. Du kommer således til at få glæde af din puf i mange år frem, og derfor har vedligehold og look stor betydning for dit valg.

Skriv en kommentar