Rundt sofabord med hylde

Få plads til dine magasiner, fjernbetjening og alt det andet med et rundt sofabord med hylde.

Vi har fundet 10+ flotte runde sofabord med hylder.

God fornøjelse.

Hübsch sofabord

Dette sofabord i egetræ fra danske Hübsch har et design uundgåeligt leder tankerne hen på bakkebordets skaber Hans Bølling. Det klassiske design i dette sofabord gør det da også anvendeligt både som sofabord og som sidebord til din sofa eller daybed.

Hylde og bordplade er i samme størrelse, 60cm i diameter, og begge i egetræ.

Act Nordic Alisma sofabord

Endnu et elegant sofabord fra Act Nordic. Her har vi fundet Alisma sofabordet, der er et moderne og virkelig stilet sofabord i hvidt marmorlook med ben i messing.

Messing og hvid marmor er en kombination der bare fungerer virkelig godt. Diskret men med en kant. Perfekt til ny nordisk stil.

Bordet har en stor hylde.

AYTM Fumi sofabord

Minimalistisk, mørkt og meget stilet sofabrod fra AYTM. Dette sofabord er sort i sort, med en to store sorte glasplader og sorte ben i metal.

Der er masser af plads på den stor hylde. Et sofabord til dig der kan lide de rene linjer og ikke er bange for at indrette dig med mørke farver.

Sofabordet fås i to størrelser, det store som vist her, og så et mindre sofabord, der også kan bruges som sidebord/bakkebord.

Zanotta Giro sofabord

Dette sofabord fra Zanotta er en klassiker fra 1997, hvor det blev designet og produceret første gang af Anna Deplano. Sofabordet er minimalistisk med slanke ben i aluminium og hjul, der holder to glasplader.

Cafe kabeltromlebord

Cafe kabeltromlebord​
Forhandler Totalpris Læs mere
1.699,00 DKK ➔ Læs mere

Hører du til de mange danskere der følger med i Løvens Hule, kender du nok Kabeltromlen.dk, der laver super seje og flotte borde af gamle kabeltromler.

De fleste af Kabeltromlens sofaborde har ikke opbevaringsplads, men dette sofabord har beholdt begge ender og har derfor en lav hylde, som er velegnet til for eksempel bøger. Et super cool, urbant sofabord med opbevaringsplads.

Ib Laursen sofabord med hylde

Forhandler Totalpris Læs mere
1.148,00 DKK ➔ Læs mere

Flet og rattan er super populært og bidrager med varme og naturlig stemning. Dette sofabord er fra møbelproducenten Ib Laursen, der har lavet dansk design siden 1971.

Dette lille sofabord kan også bruges som sidebord og har en lav hylde med høj kant, så du kan have alt muligt liggende. Kanten i bunden er flot flet, der virkelig giver bordet personlighed.

Frej sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 DKK ➔ Læs mere

Marmor har været populært i et par efterhånden, men massiv marmor koster også. Et godt alternativ kan være glas i marmor-look som nu dette sofabord fra My Home Møbler. Det er et klassisk rundt sofabord med en rummelig hylde.

Den hvide bordplade matches af sorte ben i metal.

Halle sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere
449,00 DKK ➔ Læs mere

Dette smarte sofabord med hjul er perfekt til den lille stue, hvor du behov for et bord der kan køres frem når du har brug for det og køres væk igen, når du ikke har.

Bordet er et klassisk rundt bakkebord i hvidlakeret krom med metalstel. Der er hylde med god plads og hævet kant.

Futura sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere
2.599,00 DKK ➔ Læs mere

Dette flotte sofabord er lavet i hvidolieret eg og har et klassisk design, der passer godt ind i det nordisk indrettede hjem.

Bordet er rundt, men har en kvadratisk hylde med riller. Det giver bordet et luftigt og let udseende, men hvor der stadig er opbevaringsplads til fjernbetjening, blade eller bøger. Sofabordet måler 90cm i diameter og 50cm i højden.

Kamilah sofabord

Elegant og moderne sofabord fra Laforma. Dette sofabord kombineret de hotteste materialer lige nu, nemlig glas, messing og marmor i et super elegant og flot sofabord.

Sofabordet er bygget op over en ramme af messing, med en bordplade i mørkt glas. I bunden er der en stor hylde, også i glas, med marmorlook.

Et sofabord der er lige praktisk som det er flot.

Jakarta sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere

Er du til råt og industrielt udseende design, så må du ikke snyde dig selv for dette super fede sofabord fra Venture Design, der tager sin inspiration fra de alle steder populære kabeltromle bord.

Dette sofabord har en diameter på 80cm og har to lige store plader, hvor den nederste danner hylden. Det brune træ på plankerne matches af tre bordben i mørkt metal.

Act Nordic Goldington sofabord

Act Nordic laver flotte og sofistikerede møbler til nordisk indrettede hjem. Dette sofabord er ingen undtagelse med en bordplade i marmorlook og et par elegante, knækkede ben i sortlakeret metal.

Bordet måler 80cm i diameter og har en stor rummelig plade i bunden, der tjener som opbevarings hylde.

Norton sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere
3.078,40 DKK ➔ Læs mere

Elegant og maskulint sofabord i egetræ. Norton sofabordet fra ILVA er et virkelig lækkert sofabord med en rund bordplade i egetræ, der står på kileformede ben i mørkt træ.

Bordet har en rummelig hylde, der er placeret tæt på bordpladen, så det gemmes lidt væk og derfor ikke fremstår så robust. Der er god plads til bøger, fjernbetjening og andet godt.

Spark sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere
2.599,00 DKK ➔ Læs mere

Er du til maskulin boligindretning med industrielle og moderne træk, så er Spark fra ILVA måske et godt bud på dit næste sofabord.

Dette sofabord har en stor bordplade i lysegråt laminat, med karakteristiske ben i børstet metal, der giver bordet kant.

Hylden er trukket op under bordet, tæt på bordpladen, så den diskret giver plads til opbevaring.

Bella sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere

Vi er vilde med Bella, et sofabord fra ILVA i røgfarvet glas, mørkt metal og træ. Er det ikke bare lækkert? Dette sofabord er på en gang let og elegant med et maskulint udtryk i det mørke træ og sorte malede ben i metal.

Den rummelige hylde er i egetræ og har god plads til opbevaring.

Woody sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere
3.199,20 DKK ➔ Læs mere

Valnød er en træsort der besidder en indre glød og derfor bringer varme indenfor når det bruges i møbler. Det er let at se med dette flotte sofabord fra ILVA, hvor træet virkelig kommer til sin ret med både bordplade og de flotte mørkere ben.

Der er en rummelig hylde, der diskret er gemt væk under bordoverfladen, så den ikke tager for meget plads.

Circus sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere
3.599,00 DKK ➔ Læs mere

Rattan og flet er super populært og det forstår man godt hvorfor med dette unikke og stilfulde sofabord fra Ellos Home collection.

Sofabordet består af en top og bund i samme mørke træ, der er bundet sammen af fire søjler. Bunden udgør derfor også en hylde, hvor der er rigelig med plads. Den elegante rattan flet, fungerer dermed også som skjulende element.

Missi

Forhandler Totalpris Læs mere
3.039,00 DKK ➔ Læs mere

Meget elegant, let og feminint sofabord fra Ellos Home collection. Dette slanke og elegante sofabord er lavet i glas med tynde, finde bordben i messing. Bordpladen fås i to forskellige farver, enten gennemsigtig klar som vist eller i en mørkere røgfarvet glas.

Hisöy sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere
2.144,00 DKK ➔ Læs mere

Nordic Furniture Group står bag dette robuste sofabord i træ, der med sine massive bordben virkelig står ud og skaber tyngde og dybde. Bordet har en tyk træplade og tre massive firkantede bordben, der indrammer en mindre hylde i bunden.

Se flere runde sofabord

Vælg brand
699 kr.
Mikado Sofabord, Hvid
699 kr.
Mikado Sofabord, Sort
799 kr.
Mikado Sofabord, Hvid
899 kr.
Arbor Sofabord, Stonelook
899 kr.
Arbor Sofabord, Hvid
899 kr.
Arbor Sofabord, Vildegelook
1199 kr.
Mikado Sofabord, Hvidolieret Egefinér
1199 kr.
Mikado Sofabord, Smoked Egefinér
799 kr.
Living&more sofabord - Pisa
1299 kr.
Lansing Sofabord, Rustisk Vildegelook
1299 kr.
Mikado Sofabord, Hvidolieret Egefinér
1299 kr.
Mikado Sofabord, Smoked Egefinér
1699 kr.
Carla Sofabord, Lakeret Egefinér
799 kr.
Mikado Sofabord, Sort
1299 kr.
Easy Sofabord, Sort Marmor
1299 kr.
Easy Sofabord, Hvid Marmor
999 kr.
Rundt stel til sofaborde by House of Sander
909 kr.
Flexa Dots bord - hvid
1299 kr.
fra Bahne
Slit sofabord rundt - sort
1299 kr.
fra Bahne
Slit sofabord rundt - hvid
1599 kr.
Mikado Sofabord, Hvid
1599 kr.
Mikado Sofabord, Sort
1799 kr.
Mikado Sofabord, Hvidolieret Egefinér
1799 kr.
Mikado Sofabord, Smoked Egefinér
1749 kr.
Normann Copenhagen Block Rullevogn Hvid
1749 kr.
Normann Copenhagen Block Rullevogn Sort
1749 kr.
Normann Copenhagen Block Rullevogn Hvid Ø45
1749 kr.
Normann Copenhagen Block Rullevogn Sort Ø45
1749 kr.
Normann Copenhagen Block Rullevogn Lys Grå/ Eg
1749 kr.
Normann Copenhagen Block Rullevogn Hvid/ Eg
1749 kr.
Normann Copenhagen Block Rullevogn Mørk Grå
1749 kr.
Normann Copenhagen Block Rullevogn Sort/ Eg
1699 kr.
Hay Tulou Sofabord - Sort
1699 kr.
Hay Tulou Sofabord - Mocca
1399 kr.
Airton, Sofabord, rundt med kant by Raymond & Hallmark
1749.95 kr.
fra Bahne
Block rullebord - hvid

Skriv en kommentar