Rundt spisebord med udtræk

Få plads til ekstra gæster med et rundt spisebord med udtræk. Når du vælger et rundt spisebord, sparer du plads i det daglige, smart hvis du har en mindre stue.

Med udtræk kan du gøre dit lille spisebord stort nok til 6-8-10 gæster med tillægsplader. Super smart.

Vi har fundet 20+ af de mest populære runde spisebord med udtræk.

God fornøjelse!

ANNONCE

Haslev 7-H

Haslev 7-H
Forhandler Totalpris Læs mere
8.249,00 DKK ➔ Læs mere

Et alsidigt ovalt spisebord med udtræk, så du kan få plads til hele familien. Haslev er et smukt spisebord i fantastisk design der passer til rigtig mange indretninger, uanset om du er til klassisk nordisk design eller råt og cool.

Bordet er slankt og moderne og fås i 8 forskellige farver. Derfor smelter det nemt ind i din stue eller køkken-alrum

Spisebordet har 2 udtræksplader, der forlænger bordet så der bliver plads til 6 gæster (eller måske 8, hvis det er børn).

Haslev 9-H

Haslev 9-H
Forhandler Totalpris Læs mere
8.624,00 DKK ➔ Læs mere

Endnu et smukt Haslev spisebord, denne gang rundt, med plads til 2 udtræksplader. Bordet er perfekt til den lille lejlighed, hvor du normalt kun spiser 1 eller 2 personer, men gerne vil have mulighed for at invitere vennerne på besøg.

Bordet er lavet i smukt moderne design, her set i sort med en bordplade i laminat og slanke ben i egetræ. Haslev måler 120x74cm når det er slået ud.

Skovby SM 120

Skovby SM 120
Forhandler Totalpris Læs mere
6.799,20 DKK ➔ Læs mere

Vi fortsætter turen omkring ILVAs runde borde med udtræk med dette fine bord i egetræ og sort bordplade i laminat.

Skovby SM120 er det mindste spisebord i Skovby serien, der også fås i andre størrelser (se dem nedenunder).

Skovby er solidt dansk håndværk, der produceres af en familieejet virksomhed i Danmark med fokus på bæredygtighed i produktionen.

Her har vi endnu et fint, lille spisebord, der passer godt til små lejligheder eller som spisebord i køkkenet.

Bordet måler 102x74cm når det er slået ud, så der bliver plads til 4 person ved bordet.

Skovby SM 78

Skovbys SM78 spisebord er inspireret af det oprindelige 8 benede Skovby bord, hvor bordpladen er ellipseformet og benenes form ligeledes er halve ellipser.

Et bord med et harmonisk og let udtryk, der er meget elegant og vil passe godt ind i rigtig mange danske hjem.

Der er plads til 6 personer når bordet er samlet, men spisebordet leveres med 2 tillægsplader, der kan forlænge bordet så der bliver plads til 14 personer.

Skovby Sonora SM112

Skovby Sonora SM112

Det største spisebord fra Skoby kan forlænges så der er plads til 6 personer. Her får du igen et spisebord der hverken går på kompromis med design eller kvalitet.

Bordpladen er hvidolieret massivt egetræ og måler 130cm i diameter, men kan forlænges med 4 bordplader, så der bliver plads til 6 personer ved bordet. Dermed kan du med et snuptag få plads til Nytårsfest eller en stor fødselsdag, selv om du ikke i hverdagen har plads til et stort spisebord.

Bordet er rundt i udgangspunktet og får en flot oval form, når der kommer tillægsplader på.

Besalu

Besalu
Forhandler Totalpris Læs mere
3.399,00 DKK ➔ Læs mere

Stilet og praktisk spisebord, der har plads til 4 personer i rund tilstand, i hvert fald hvis I kan lide at sidde tæt, og op til 6-8 personer når bordet er trukket ud.

Besalu er et elegant spisebord med hvid bordplade i melamin og ben i hvidpigmenteret egetræ.

De runde kanter og det lette udtryk udstråler hygge og passer godt til moderne nordisk minimalistiske hjem.

Bent Hansen | Primum

Bent Hansen | Primum

Velproportioneret og kurvet lille spisebord, der kan slåes ud så der bliver plads til 6-8 personer.

Spisebordet har en diameter på 120cm, men der kan tilføjes tillægsplader, så bordet bliver 175cm ved 1 tillægsplade og 223cm ved 2 tillægsplader.

Bordet fås i to farver bordplade, enten som egefiner eller med sort linoleum. Benene kan fås i fire forskellige versioner, bøg, eg og pulverlakeret eller børstet stål.

WOUD | Tree

WOUD | Tree

Lækkert design fra WOUD. Dette spisebord er nemt at holde rent, ser hamrende godt ud og kan forlænges op til 220cm i længden-

WOUD er et elegant spisebord, helt i sort, med slanke ben i stål og en rund bordplade på 90cm i diameter. Bordet kan forlænges med to tillægsplader op til 220cm, så der bliver plads til 6 personer.

Et elegant og moderne bord, der passer godt til mange moderne og stilbevidste hjem.

Bordet er et udtræksbord med en svævende top i finér. Det har 4-6 siddepladser med mulighed for at tilkøbe 1 ekstra plade, som vil give plads til 6-8 personer. Benene er runde spidsede massive ben i lys eg.

PBJ | Aeris

PBJ | Aeris
Forhandler Totalpris Læs mere
11.362,00 DKK ➔ Læs mere

Klassisk dansk design i flere farver og størrelser. PBJ er en dansk møbelproducent, der har lavet borde til danskerne siden 1968 og dette Aeris bord er da også tydeligt inspireret af danske trends i møbeldesign.

Bordet er moderne, slank og fås i flere størrelser og farver. Bordpladen fås i sort eller hvid og begge har ben i eg. Størrelser fås i 105cm, 122cm og 140cm og bordet kan forlænges med 1 eller 2 bordplader, så der bliver plads til op til 8 personer.

VIA Copenhagen | EAT Round

VIA Copenhagen | EAT Round
Forhandler Totalpris Læs mere
14.395,00 DKK ➔ Læs mere

VIA Copenhagen er dansk møbeldesign når det er bedst. Dette fine spisebord laves af dygtige danske møbelsnedkere i Prestø, hvor VIA Copenhagen holder til og fremstiller borde i tidsløst og stilrent design.

Dette spisebord fås i flere farver og størrelser med bordplade enten i naturlig eg eller hvid linoleum. Ben er af hvidkalket eg. Bordet fås i størrelser fra 90cm i diameter til 115cm og 140cm.

Der kan tilføjes 2 udtræksplader, så bordet får plads til op til 8 personer ved det største bord.

Haslev Symphony 82

Haslev Symphony 82

Haslev Møbelsnedkeri har lavet flotte danske træmøbler i mere end 60 år og Symphony serien er et af deres mest populære.

Dette spisebord kan forlænges med hele 4 bordplader for en samlet længde på ca. 3 meter. Symphony er en populær spisebordserie, der er meget fleksibel. Bordet kan sammensættes på et utal af måder, så det passer i størrelse og udseende til lige netop dit hjem.

Her har vi set på versionen med hvid bordplade i laminat og krydsfiner med ben i stål. Bordet fås også med træben i eg.

Bruunmunch PLAYDinner Round

Bruunmunch PLAYDinner Round
Forhandler Totalpris Læs mere
24.995,00 DKK ➔ Læs mere

Alsidigt spisebord i flere træsorter i absolut topkvalitet. Bruunmunch er en dansk møbelproducent stiftet i 2008 af to barndomsvenner Jacob Munch og Henrik Bruun.

Bordet kan fås i flere forskellige træsorter: eg sæbe, eg hvidolie, eg olie, valnød olie og eg røget.

Spisebordet måler 120cm i diameter og kan slåes ud til en maks længde på 220cm, hvor der bliver plads til 8 personer.

virksomhed med en kompromiløs tilgang til design og kvalitet. Deres vision på det tidspunkt og i dag er, at skabe nye designs i tæt samarbejde med designere, danske leverandører og dygtige håndværkere. Bruunmunchs møbler er danske i deres udtryk, design og produktion.

Columbus

Columbus
Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 DKK ➔ Læs mere

Billigt spisebord i hvid melamin med aluminumskant og ben i kromfarvet metal.

Dette fine spisebord måler 102cm i diameter og kan slåes ud til at blive 182cm i længden, hvor der så er plads til 6 gæster.

Et rigtigt fint og billigt spisebord, til dig der gerne vil have mulighed for at invitere til gæster, men som ikke har råd til et dyrt spisebord.

Fås i flere størrelser og farver.

Futura

Futura
Forhandler Totalpris Læs mere
3.999,00 DKK ➔ Læs mere

Moderne spisebord i flot hvidolieret eg til en god pris. Dette spisebord fra Myhomemøbler er klassisk og trendy og passer til de fleste hjem, med en flot bordplade i eg og slanke ben.

Bordet måler 110cm i diameter og kan forlænges med 2 bordplader så der bliver plads til 6 personer og muligvis flere. Se modellerne hos Myhomemøbler.

FDB Møbler C62E Bjørk

FDB Møbler C62E Bjørk

FDB møbler er en af Danmarks mest kendte møbelproducenter, der stadig producerer de største klassikere i nye fortolkninger. Her er det spisebordet Bjørk, der fås i en række modeller, farver og størrelser.

Her er det C62E modeller der måler 115cm i diameter og fås både i massiv egetræ og med bordplade i linoleum.

Et spisebord der skriver sig ind i en lang historie af dansk design.

Bloomingville Owen

Bloomingville Owen

Et rundt spisebord med et twist. Bloomingville Owen er et klassisk rundt spisebord i hvidolieret eg, ligesom så mange andre runde spiseborde, men så alligevel ikke. I modsætning til de fleste andre runde spiseborde har det nemlig en massiv stand i midten, der giver det er mere robust udtryk.

Bordet måler 118cm i diameter med plads til 4 personer, men kan forlænges med 1 eller 2 udtræksplader, så der bliver plads til enten 6 eller 8 personer.

Muubs Space Natur

Muubs Space Natur

Et rundt spisebord med et twist. Bloomingville Owen er et klassisk rundt spisebord i hvidolieret eg, ligesom så mange andre runde spiseborde, men så alligevel ikke. I modsætning til de fleste andre runde spiseborde har det nemlig en massiv stand i midten, der giver det er mere robust udtryk.

Bordet måler 118cm i diameter med plads til 4 personer, men kan forlænges med 1 eller 2 udtræksplader, så der bliver plads til enten 6 eller 8 personer.

Muubs Space Smoked

Muubs Space Smoked

Endnu et spisebord fra Muubs Space series. Her har vi fundet den rå og cool Space Smoked serie, der virkelig sparker igennem visuelt med en bordplade i mørk røget eg og ben i sort metal. Vi synes det er et af de fedeste spiseborde på vores liste, er du enig?

Muubs Space fås i flere farver og modeller, men alle måler 150cm i diameter og kan forlænges med 2 bordplader, så der bliver plads til 10 personer om bordet.

Artwood Trent

Artwood Trent

Et af de mere unikke spiseborde på vore liste er Artwood Trent i grå eg. Det første du nok bemærker er de utraditonelle ben, der er formet som en samlet stand under bordet, der giver det et robust og rustikt udseende.

Lad dig ikke narre, bordet kan nemlig nemt udvides med bordplader, hvor den tykke bordplade virkelig kommer til sin ret og bordet kan udvides til 250cm i længden med plads til 10 personer.

Millian

Millian
Forhandler Totalpris Læs mere

Er det ikke bare smukt dette sorte spisebord i egefiner og med de slanke sorte ben i metal?

Et moderne og elegant spisebord, du nok skal blive glad for at se på og med mulighed for at tilføje bordplader, så bordet bliver op til 200cm, hvor der er plads til en 6-8 personer.

Masser af spisebord og design for pengene!

ROWICO Filippa

ROWICO Filippa

Fint spisebord fra Rowico. Filippa spisebord er fremstillet i hvidolieret egetræ med slanke ben.

Spisebordet har udtræk og kommer med en medfølgende udtræksplade. Bordet måler 120cm i diameter og kan forlænges til 165cm, hvor der så er plads til 6 personer.

Bling

Forhandler Totalpris Læs mere

Det er ikke så typisk at finde runde spisebord der har butterfly udtræk, men de findes! Her har vi da i hvert fald fundet spisebordet Bling, der forhandles af Norliving.

Det er et unikt og super flot spisebord i sort mocca egetræsfiner, der er nemt at rengøre og som passer godt til flere forskellige indretningstile.

Border måler 120cm i diamter og har en butterflyplade der kan vippes ud og forlænge bordet til 160cm i længden.

Skriv en kommentar