Sådan kan du pifte dit hjem op

Føler du, at dit hjem trænger til at blive frisket lidt op? Måske er du træt af din nuværende indretning? Eller måske vil du bare gerne have et hjem, der er lidt mere stilet og smart? Så er der faktisk flere løsninger, du kan benytte dig af. For du behøver ikke smide alle dine møbler ud og starte forfra, hvis du vil give dit hjem nyt liv og et friskt pust.

Opgradér måden at dekorere dine rum på

En helt simpel og nem måde at forvandle ethvert rum til noget, der føles nyt og flot, er ved at være opmærksom på din måde at dekorere på. En vase med blomster på spisebordet kan ændre hele rummets udtryk, for eksempel. Og der er dermed god grund til at være opmærksom på den pynt, du har stående fremme.

Blandt andet Louis Poulsen lamper kan tilføre elegance og et moderne element til ethvert rum samtidig med, at det er yderst tidløse lamper. Og så er de naturligvis også funktionelle, da du kan få lidt mere lys til hjørnet ved sofaen, ved dit skrivebord og mange andre steder i dit hjem.

Vær opmærksom på dit valg af farver

Et farverigt gulvtæppe, en kunstnerisk vase eller en stol i en opsigtsvækkende farve. Der er mange måder at få et frisk pust ind i dit hjem ved hjælp af et pop af farve. Dog kan det være værd at være opmærksom på, om du bruger for mange farver, der ikke fungerer så godt sammen. Hold derfor øje med, at dit valg af farverige genstande ikke ender med at skabe forvirring og gøre rummet for rodet. Et godt råd kan være at vælge et par genstande i den samme farvenuance per rum.

Gå ikke ned på grønt liv i dit hjem

Grønne planter er godt for både dig og for dit hjems udtryk. Der er dermed ingen grund til at lade være med at sætte et par planter på reolen, i vindueskarmen, på bordet eller i et tomt hjørne. Den grønne farve kan fungere i næsten ethvert rum. Og hvis du har en specifik type grøn, du foretrækker, findes der heldigvis et utal af planter i forskellige nuancer, du med fordel kan vælge imellem.

De grønne planter kan også komme med andre fine farver i form af blomster. Eller hvad med at vælge en plante, der er mere lilla eller rødlig i sin farve? Det kan gøre en stor forskel for dit rum, der både får liv og farve på samme tid.

Og hvis du ikke er så god til at huske at vande dine planter, så kan du altid vælge falske modeller. Det kan nemlig være svært at se forskel – og det flotte resultat er det samme.

Skriv en kommentar