Sofa med chaiselong

En sofa med chaiselong giver plads til det der betyder noget. Der er plads til at hygge med benene oppe med hele familien og gæster kan få en ekstra siddeplads.

I denne guide har vi fundet 20+ af de flotteste chaiselongsofaer lige nu. Der er noget for enhver smag og budget.

Indholdsfortegnelse

Spar 50% på sofaer hos Sofa.dk

Stort udsalg lige nu!

Lige nu kan du spare op til 50% på de populære sofaer fra Sofa.dk!

Sofa.dk har et af Danmarks største udvalg af fede sofaer i de flotteste farver og populære materialer: Stof, Fløjl, Velour og Læder.

Hos Sofa.dk betaler du kun for din sofa, ikke for butikkernes husleje og personale.

Se det store udvalg og køb rentefrit til 0% ÅOP.

ANNONCE

Sofa med chaiselong venstrevendt

Paris

Forhandler Totalpris Læs mere

Paris er en fantastisk flot sofa med chaiselong i tre forskellige moduler og en puf. Den er holdt minimalistisk og moderne i en flot lysegrå farve med sorte slanke metalben på 15 cm. Det lysegrå betræk er i kraftigt møbelstof, der har en grov vævning, der giver et rustikt look.

Denne sofa med chaiselong består af to hjørnemoduler, et midtermodul og den medfølgende puf. Du kan derfor helt selv bestemme, hvordan modulerne skal stykkes sammen og flytte rundt med puffen, hvis du skulle få lyst.

Miami

Forhandler Totalpris Læs mere

Skab en rigtig hyggelig og retro stemning i din stue med den flotte sofa med chaiselong Miami. Miami er lavet med designklassikere i tankerne, og den lille sofa er derfor retro på den fede måde. Du får dog samtidigt en skøn chaiselong, der indbyder til at sætte sig godt tilrette i det komfortable sæde.

Betrækket er holdt i en lysegrå nuance med to rækker af runde knapper på ryglænet. Benene er i lyst træ, der giver både lidt nordisk charme og højde til sofaen.

Helsinki

Forhandler Totalpris Læs mere

Hvis hele familien skal slappe af til aften, så er Helsinki en god flydersofa med chaiselong. Med hele 5 moduler er der ekstra god plads til at slænge sig. Designet er lavt uden synlige ben og med en dybde på 94 cm, så du rigtig kan komme til at sidde afslappet.

Denne sofa med chaiselong er organisk og afrundet i sin facon, hvilket gør den ekstra indbydende. Den er betrukket med lysegråt møbelstof, der har et rustikt udtryk med sin grove vævning. Stoffet er stadig behageligt og lækkert at røre ved. Runde knapper betrukket med samme møbelstof pynter på ryglænet.

Siena

Forhandler Totalpris Læs mere
11.999,00 DKK ➔ Læs mere

Er du på udkig efter en klassisk flyder sofa med chaiselong i bredriflet fløjl? Så behøver du måske ikke se videre end til Siena fra ILVA.

Denne bestseller fra ILVA er en lav flyder sofa, i klassisk flyder design, der fås i et stort udvalg af stof og betræk, blandt andet flere typer velour, her vist på billedet i riflet fløjl. Se alle farver og betræk på ILVAs website.

Siena er 3 meter lang og har plads til hele familien og rigelig med plads til en middagslur. Se alle mulighederne for tilpasning på ILVA.dk. Du kan vælge mellem højre og venstrevendt chaiselong og meget mere.

Mirano

flyder sofa i sort læder med chaiselong
Forhandler Totalpris Læs mere
17.999,00 DKK ➔ Læs mere

Har du ledt efter en sort lædersofa der står knivskarpt, men som samtidig er komfortabel og behagelig nok til at slænge sig i? Så er Mirano måske det rigtige valg for. Denne sofa i ægte læder har en ekstra bred chaiselong med god plads til to.

Rouge XL

flyder sofa i sort velour

Flyder sofa i sort velour. Denne flyder sofa er XL i bredden og længden, så du rigtig kan slænge dig. Lækkert moderne og minimalistisk design, betrukket med blød sort fløjl.

Samone

Forhandler Totalpris Læs mere

Samone er en flyder sofa med inspiration fra 70erne bløde linjer. Det ses blandt andet i den runde chaiselong, en sjældenhed i sofaer med rene linjer. Sofaen har polstring i koldskum med et toplag af dun. Samone er en modulsofa, der kan skilles ad og fås i flere forskellige størrelser og opstillinger.

Sofa med chaiselong højrevendt

Vipp 632 Chimney

Forhandler Totalpris Læs mere

Moderne og elegant sofa udtænkt af arkitekt Morten Bo Jensen. Vipp 632 Chimney er en moderne chaiselong sofa bygget på et stel af træ og pulverlakeret stål.

Chaiselongen fungerer som puf og kan derfor flyttes frit fra højre til venstre eller bruges som en ekstra siddeplads.

Istanbul

Forhandler Totalpris Læs mere

Istanbul er en klassisk sofa med chaiselong, der vil passe flot ind i de fleste danske hjem. Du kan få sofaen i to forskellige nuancer, grå eller brun, og den står på slanke, lyse træben.

Betrækket er lavet i møbelstof med en rigtig god holdbarhed. Denne sofa med chaiselong har derfor et enkelt og stiligt look med fine detaljer, der holder sig tidsløst elegant.

Manhatten

Forhandler Totalpris Læs mere

Manhatten indbyder til hyggelige aftener foran fjernsynet med hele den pukkelryggede. Den er nemlig ekstra stor og lavet, så det er en rigtig flyder, der er lav og har et dybt sæde.

Designet er holdt enkelt og strømlinet. Oveni er den supermoderne med det flotte velourbetræk, så sofaen også er blød og lækker at sidde i med bare ben. Der er hele 5 flotte og moderigtige nuancer at vælge mellem til betrækket.

Det er en 4-personers sofa med chaiselong bygget op på en træramme med fastmonterede puder og ryglæn. Puderne er fyldt med PU-skum for ekstra stabilitet og holdbarhed.

Lopez

Forhandler Totalpris Læs mere

Med en mindre stue er denne hyggelige og flotte sofa med chaiselong helt perfekt. Det er nemlig en model med 3 pladser, der stadig giver rig mulighed for at smide benene op efter en lang dag.

Designet er nordisk og hyggeligt med et betræk af lysegrå møbelstof og helt lyse træben. Betrækket af puderne er lavet med et særligt firkantet mønster af syninger. Lopez passer derfor let ind i de fleste hjem, hvor den med sit enkle og lette udtryk vil lyse stuen op.

Cleveland

Forhandler Totalpris Læs mere
4.319,10 DKK ➔ Læs mere

Holder du af et mere stringent og strømlinet udtryk til din stue, så skal du gå med denne 3-personers sofa med chaiselong. Det er en relativt lille sofa, men med chaiselongen får du både en ekstra siddeplads og hyggeplads til benene fredag aften. Både ryglæn og sæde er lavet med stabilt PU-skum, der giver god komfort og holder godt på formen.

Med et betræk i antracitgråt møbelstof og kromben har den et industrielt og enkelt design, der er tidsløst og derfor meget populært.

Callisto

Forhandler Totalpris Læs mere
4.199,00 DKK ➔ Læs mere

Helt minimalistisk er sofaen Callisto med det helt enkle og strømlinede design. Ryglæn og sæde er lavet med komfortabelt PU-skum, der giver denne sofa med chaiselong ekstra stabilitet. Derudover holder skummet på den særlige på én gang afrundede og kantede facon, som sofaen har.

Sofaen står på sorte metalben, der ligeledes holder det enkle udtryk. Callisto er betrukket med et blødt møbelstof i en flot lysegrå nuance.

Alma

Forhandler Totalpris Læs mere

Alma er en sofa med chaiselong, der vil passe ind i de fleste hjem. Den har et enkelt og minimalistisk udtryk, der gør den brugbar i mange år ud i fremtiden.

Denne sofa med chaiselong er lav med usynlige ben og holdt i et lounge-design, der indbyder til afslapning. Med koldskum i både sæde og hynder er der god komfort, når du sidder eller ligger i Alma. Betrækket er blødt og behageligt i slidstærkt møbelstof i en tidsløs mørkegrå nuance.

Oslo

Forhandler Totalpris Læs mere

Hop med på modebølgen af flotte sofaer med velourbetræk med Oslo. Denne sofa med chaiselong har udover det meget moderne velourbetræk ligeledes et moderne design, hvor ryg- og armlæn er lave, og benene er slanke og synlige i sort metal. 

Det gør den ellers store sofa let at se på, fordi den løfter sig fra gulvet.

Betrækket kan fås i 5 forskellige nuancer, og det er både slidstærkt og meget behageligt at røre ved.

ITS2000 Chaiselongsofa

Flyder sofa i grå velour
Forhandler Totalpris Læs mere

Klassisk flydersofa, 3 meter lang, her set i gråt antracit stof. Denne flyder sofa forhandles af XL-Møbler og er en lav, dyb og er en skarpt designet, flot sofa, der kombinerer komfort og plads, med stilsikkert design. Sofaen passer godt til de fleste hjem.

House Nordic Toscana

Forhandler Totalpris Læs mere

Lækker 2- eller 3 personers flyder sofa i bredriflet velour med et futuristisk kubisk design. Denne flyder sofa har et spændende design som skåret ud af en blok, deraf navnet, Laforma Blok, der gør den moderne og frisk.

Du finder Laforma Blok i flere farver, blandt andet grå, lyserød og honninggul. Se alle modeller på forhandlerens hjemmeside.

Orto

Flyder sofa i velour
Forhandler Totalpris Læs mere
Moderne, men klassisk. Orto sofaen er møbeldesign når det er bedst. Den er både fræk og farverig, men samtidig blød og indbydende. Det grafisk og stringente udtryk gør den umulig at komme uden om. Flyder sofa til dig der er vild med at flyde ud, men som ikke vil gå på kompromis med designet.

Manhatten

Forhandler Totalpris Læs mere

Manhattan er en afslappet og tilbagelænet modul sofa. Her er den som 3 personers sofa med chaiselong. Da den er bygget op af moduler, kan du altid gøre din sofa større ved at købe et ekstra modul. Så holder din sofa ekstra lang tid.

Manhatten fås i flere forskellige betræk, her ser du versionen i velour, der fås i 5 forskellige farver. Rammen er af træ og benene er lave, så man ikke kan se dem.

En super fed flyder til en rigtig god pris.

Melbourne

Flyder sofa i gråt stof med chaiselong
Forhandler Totalpris Læs mere
11.499,00 DKK ➔ Læs mere

Komfortabel og flot flyder sofa fra ILVA. Melbourne er en stor og tilbagelænet sofa, med brede, tykke og dybe hynder, samt en bred og stor chaiselong. Her er der plads til hele familien og ekstra, kat eller hund, samt brætspil eller laptop.

Træk benene op og nyd komforten i den flotte stof stofa med metalben. En sofa der både pynter og nytter, i hjemmet hvor komfort og stil skal mødes.

Lille sofa med chaiselong

Laforma

Forhandler Totalpris Læs mere

Denne oversigts mindste sofa er Laforma, der er en 2-personers sofa med chaiselong. Det er derfor den perfekte sofa til studieboligen eller den lille lejlighed, hvor der ikke er meget plads at gøre med. Laforma måler kun 158 i bredden, så det er let at få plads til den elegante og komfortable lille sag.

Sofaen er betrukket med et lysegråt møbelstof, og benene er i naturfarvet træ for et let og nordisk udtryk.

Stor sofa med chaiselong

Paris

Forhandler Totalpris Læs mere

Denne flotte sofa i et elegant nordisk design er ikke bare smuk at se på, men den giver også masser af gode siddepladser. Den ekstra store sofa med chaiselong er bygget af 5 moduler, du selv kan bestemme, hvordan skal sammensættes. Derudover får du en praktisk puf med, der kan bruges som ekstra siddeplads eller til at lægge benene op på.

Hele sofaen er holdt i et elegant design med lysegråt betræk og sorte metalben. Det lysegrå betræk har en grov vævning, der giver et mere rustikt udtryk, men samtidigt er meget blødt at røre ved.

Sofa med bred chaiselong

Simone

Forhandler Totalpris Læs mere

Hold indretningen nordisk med denne sofa med chaiselong. Designet er enkelt og indbydende på den eksklusive skandinaviske manér. Sofaens betræk er tætvævet og blødt, og det kan fås i flere moderigtige nuancer. Trærammen er lavet i olieret egetræ, der giver en smuk lys og organisk detalje til sofaens udtryk.

Denne sofa med chaiselong er ikke en decideret flyder, da sædet har en vis fasthed, så man ikke synker ned. Det giver dog god komfort, når du sidder eller slænger dig i den smukke sofa.

Alba

Forhandler Totalpris Læs mere
8.259,00 DKK ➔ Læs mere

Alba er en skøn flydersofa med chaiselong, der med usynlige ben står lavt i rummet og indbyder til at slænge sig i de komfortable sæder. Med en ekstra bred chaiselong er det endnu mere behageligt, når der skal slappes af i den flotte 3-personers sofa.

Sofaen er betrukket med et blødt og flot blåt møbelstof, der er let at vedligeholde. Det giver lidt ekstra blikfang i stuen med den dybe blå nuance.

Volante

Forhandler Totalpris Læs mere

Med Volante får du en elegant sofa med chaiselong, der samtidigt giver rigeligt med plads. Den måler nemlig hele 317 cm i længden, og med chaiselong er der blot ekstra plads til gæster eller at slænge sig.

Ryglæn og armlæn er lave med et lettere skrånende design, og sofaen holdt enkel og moderne på sorte metalben.

Sofaen er betrukket med et lysegråt møbelstof, der giver et moderne udtryk. Sædet er lavet med koldskum og pocket-fjedre for ekstra god komfort og holdbarhed. Ryglænet er ikke fastmonteret, hvilket letter rengøringen af sofaen.

Tampa

Forhandler Totalpris Læs mere

Få ekstra lækker sidde- og slængeplads med den flotte sofa med chaiselong i ekstra bredde. Den brede chaiselong giver sofaen et lækkert indbydende udtryk sammen med den lave ryghøjde og de bløde, løse rygpuder.

Designet er holdt moderne, lavt og enkelt, så sofaen med den brede chaiselong for alvor kalder på afslapning.

Sofaen er betrukket med et meget blødt og tætvævet møbelstof. Du kan få den flotte sofa i et væld af moderigtige nuancer, så du kan skabe ekstra sammenhæng i dit hjems indretning.

Siena

Forhandler Totalpris Læs mere
11.999,00 DKK ➔ Læs mere

Er du på udkig efter en klassisk flyder sofa med chaiselong i bredriflet fløjl? Så behøver du måske ikke se videre end til Siena fra ILVA.

Denne bestseller fra ILVA er en lav flyder sofa, i klassisk flyder design, der fås i et stort udvalg af stof og betræk, blandt andet flere typer velour, her vist på billedet i riflet fløjl. Se alle farver og betræk på ILVAs website.

Siena er 3 meter lang og har plads til hele familien og rigelig med plads til en middagslur. Se alle mulighederne for tilpasning på ILVA.dk. Du kan vælge mellem højre og venstrevendt chaiselong og meget mere.

Orto

Flyder sofa i velour
Forhandler Totalpris Læs mere
Moderne, men klassisk. Orto sofaen er møbeldesign når det er bedst. Den er både fræk og farverig, men samtidig blød og indbydende. Det grafisk og stringente udtryk gør den umulig at komme uden om. Flyder sofa til dig der er vild med at flyde ud, men som ikke vil gå på kompromis med designet.

Skriv en kommentar