Sofabord i glas

Med et sofabord i glas er du helt sikker på både et funktionelt og æstetisk smukt bord til stuen. Det giver både et let og enkelt udtryk, men er samtidigt let at vedligeholde. Bordfladen kan nemlig let tørres af, så du altid har et flot sofabord.

Der er stor forskel på, hvilket sofabord, der passer til dine behov og ind i din indretning. Her er et bredt udvalg af forskellige størrelser, udformninger og farver, så du kan finde et, der passer perfekt til dit hjem.

Table of Contents

ANNONCE

Sofabord i glas

Hübsch

Kombinationen af messing og glas skaber et tidløst, rent og moderne look, der kan klæde enhver indretningsstil. Denne model fra kvalitetsbevidste Hübsch er skabt til at blive det flotte centrum i din stue.

Det runde bord kan bruges til både dekorative og praktiske formål. Om du anvender det til at stille kaffekoppen på, eller om det har sin faste plads med magasiner eller lysestager på, er en smagssag.

Med marmoreret glas skal du ikke bekymre dig om holdbarheden af toppen.

FERM Living Mineral

Tag naturen med ind i stuen med dette smukke sofabord i glas. Den transparente glasplade, der udgør bordpladen, måler 120 x 70 cm, svæver på to hvide stenblokke. Disse stenblokke har et råt og naturligt udtryk, der skaber et smukt modspil til den rene og fine bordplade. Stenblokkene ligger ned og hæver bordpladen til en højde på 25 cm.

Dette bord er en skulptur i sig selv og skaber et kontrastfyldt udtryk i dit valg af indretning.

Laforma

Forhandler Totalpris Læs mere

Hvis du ønsker et sofabord i glas uden andre materialer indblandet, så er Laforma oplagt. Dette bord er fremstillet i hærdet glas, der giver et helt særlig transparent og let udtryk. Designet med afrundede hjørner og det helt klare glas gør bordet til et meget moderne og futuristisk valg til stuen.

Bordet Laforma er udstyret med en praktisk opbevaringshylde under bordpladen. Bordet måler 110 x 55 cm og er 35 cm i højden.

Rio

Forhandler Totalpris Læs mere
2.799,20 DKK ➔ Læs mere

Marmor er ikke blot moderne, men også et klassisk valg, der med sit organiske mønster giver et smukt og levende udtryk. Rio er et ovalt sofabord, hvor den sorte bordplade i glas er lavet med hvide aftegninger lig marmor.

Resten af det ovale stel og den praktiske opbevaringshylde under bordpladen er holdt i matsort metal. Rio måler 123,5 cm i længden, har en bredde på 53 cm og en højde på 38 cm.

Sofabord i glas og messing

Madam Stoltz

Forhandler Totalpris Læs mere

Skulpturel og smuk er Madam Stoltz som valg af sofabord til stuen eller som sidebord. Det runde bord er en skulptur i sig selv med sit helt særlige dekorative udtryk. Bordpladen har en diameter på 60 cm og højden på Madam Stoltz er 45 cm.

Stellet er eksklusivt udført med et elegant geometrisk mønster i messingbeklædt jern. Bordpladen er lavet i tykt glas, så du let kan stille kaffekoppen fra dig på det meget elegante og interessante møbel.

Am.Pm

Forhandler Totalpris Læs mere
0,00 DKK ➔ Læs mere

Let og elegant beskriver bedst Am.Pm. Bordet er rundt med en diameter på 100 cm, og det er fremstillet i et let stel af messing. Stellet har en let patineret overflade for et antikt look.

Bordet er relativt lavt på kun 33 cm, men du får både en god stor bordplade og smart underhylde i transparent glas, der er 8 mm tykt.

Kare Design

Forhandler Totalpris Læs mere

Kare er ikke blot et praktisk sofabord til stuen, men giver din stue et meget moderne udtryk. Bordet består af et sort stel i matsort pulverlakeret metal, der bærer både den klare glasplade og en praktiske hylde i messingfarvet aluminium.

Det runde sofabord har en stor diameter på 120 cm og en højde på 60 cm. Kombinationen af glas, sortlakeret metal og messing giver et helt særligt farvespil, der er både moderne og tidsløst på én og samme tid.

Nordal Decadent

Sofabordet fra Nordal Decadent er det perfekt valg for dig, der er på udkig efter et større sofabord i rektangulært design. Det praktiske bord er designet med en hylde, så du får 2 overflader til anretning og dekoration.

Det unikke ved bordet er, at det er udført med en glasplade i sort look øverst. Det vil stå perfekt til den minimalistiske indretning. De sorte og gyldne nuancer går aldrig af mode, og du kan have sofabordet stående, hvor det skaber størst værdi.

Carrie Dia

Forhandler Totalpris Læs mere
0,00 DKK ➔ Læs mere

Når du skal vælge det bedste messingsofabord, skal der vælges en model, der i stil og udtryk vil matche den øvrige indretning i hjemmet.

Til dig der vil have et futuristisk sofabord, skal det være en model, der skiller sig ud fra de klassiske modeller med ben. Carrie Dia er et innovativt og glamourøst bord med understel i blankt messing. Understellet er udformet i et organisk mønster, der vil være blikfang i din indretning.

Den gennemsigtige glasplade sætter naturligt fokus på designet af understellet.

Diva

Forhandler Totalpris Læs mere
0,00 DKK ➔ Læs mere

Den store fordel ved, at messingborde er populære, er, at du finder dem i alle prisklasser. Det behøver ikke være dyrt at indrette stuen med moderne og flotte møbler, når du kan købe messingborde til konkurrencedygtige priser.

Dette Venezia bord hører til de budgetvenlige udgaver af moderne sofaborde med opbevaring. I stil, facon og udtryk minder det om en af de mest eksklusive varianter, du kan finde på markedet. Det er et stilfuldt, rundt og smalt bord, der vil stå ideelt ved siden af eller foran sofaen derhjemme.

Venezia

Den store fordel ved, at messingborde er populære, er, at du finder dem i alle prisklasser. Det behøver ikke være dyrt at indrette stuen med moderne og flotte møbler, når du kan købe messingborde til konkurrencedygtige priser.

Dette Venezia bord hører til de budgetvenlige udgaver af moderne sofaborde med opbevaring. I stil, facon og udtryk minder det om en af de mest eksklusive varianter, du kan finde på markedet. Det er et stilfuldt, rundt og smalt bord, der vil stå ideelt ved siden af eller foran sofaen derhjemme.

Sofabord i glas og marmor

NORDFORM

Forhandler Totalpris Læs mere
2.199,00 DKK ➔ Læs mere

Dobbelt sofabord og cafebord i hvid glas med marmorlook fra NORDFORM. Dette sofabord har to bordplader, der giver sofabordet opbevaringsplads til magasiner og bøger.

Benene er i guldfarvet krom og støtter op om glaspladerne, der er behandlet så de ligner marmor.

Et moderne sofabord, der passer godt til hjem indrettet i ny nordisk stil.

Rock

rock-1
Forhandler Totalpris Læs mere
1.199,00 DKK ➔ Læs mere

Endnu et sofabord i imiteret marmor. Her sofabordet Rock fra Nordform, der har en bordplade af hærdet glas, der ligner marmor, men ikke er det.

Bordet er kvadratisk og har metalben i egetræ look. Det måler 75x75cm og er 45cm i højden.

Sofabord i glas og metal

Living&More

Forhandler Totalpris Læs mere

Elsker du det rustikke udtryk, så byder Living&More på dette helt særlige sofabord med glasplade i antikt design. Bordet er aflangt og firkantet og måler 80 x 50 cm, mens højden er 36 cm. Stellet er fremstillet i pulverlakeret metal holdt i sort, der bærer den unikke bordplade og opbevaringshylde.

Bordpladen og den praktiske hylde fremstillet i glas, men det har et ældet udtryk med lette pletter og aftegninger. Du behøver derfor heller ikke være over glaspladen med rens og klud konstant, og det giver dette sofabord sjæl.

Barnsley

Forhandler Totalpris Læs mere

Helt enkelt og moderne er dette mørke sofabord. Stellet er fremstillet i metal med en særlig mat og sort lakering. Designet er lavet med tre ben, der mødes og i en stolpe holder den røgfarvede glasplade svævende. Bordet måler 84 x 77 cm med en højde på 34 cm.

Dette sofabord er afrundet uden at være helt rundt, hvilket gør det unikt og anderledes i kombination med farvevalget. Det er derfor et anderledes, men interessant valg til stuens indretning.

Sofabord i glas og træ

Nordal Amber

Lækkert sofabord i træ og glas fra Nordal. 

Amber sofabord tager sit navn fra det engelske navn for rav – amber. Bordpladen er i mørkt glas og ben og ramme er i lyst, naturligt akacietræ.

Et super stilfuldt sofabord, der passer til de fleste indretningstile.

Bella

Forhandler Totalpris Læs mere

Dette runde sofabord kombinerer et stel i metal med røgfarvet glasplade og en smuk opbevaringshylde i valnøddefinér. Bordet har en praktisk diameter på 90 cm og en højde på 39 cm.

Glaspladen har en let grålig nuance, der giver et kig direkte ned til det meget smukke valnøddetræ, der giver god plads til at opbevare strikketøj eller magasiner.

Stellet er sort og minimalistisk med 4 slanke ben. Det giver dette sofabord et moderne og organisk udtryk, der kombinerer de mørke farvevalg med det levende træ.

Kave

Bordpladen i tempereret glas svæver smukt over krydsede ben i egetræ med Kave. Dette runde sofabord er et både elegant og meget moderne valg til din boligindretning.

Benene i naturfarvet egetræ kommer virkelig til deres ret under den gennemsigtige bordplade. Det unikke design i samlingen af benene, hvor de krydser hinanden og danner geometriske former under bordpladen, er en unik detalje til dit hjem.

Bordpladen har en diameter på 90 cm, og bordet er 45 cm højt.

Sådan indretter du dig med glas

Glas er et tidløst materiale, som kan passe til enhver stil. Det gælder, uanset om du er til et skarpt og moderne udtryk eller vild med det gammeldags og romantiske. Glas fås nemlig både helt enkelt og klart eller i farvede og mere vovede versioner.

En af fordelene ved glas som materiale er, at det passer godt til de fleste andre materialer. Du kan kombinere det med sten, træ, læder eller noget helt fjerde, og det vil se godt ud. Det er også derfor, at det er et af de mest brugte materialer inden for boligindretning.

Glas bruges ofte til dekorationsgenstande som vaser eller pyntekasser. Det er alsidigt og kan bruges til at udsmykke alt fra vindueskarmen til reolen. Det bruges også til møbler. Her er specielt glasborde et hit, grundet deres simple og elegante udtryk. Farvet glas er også ved at genvinde popularitet, og kan tilføje et ekstra pift af farve til indretningen.

Har du børn i huset? Så er glas måske ikke det oplagte materialevalg. I så fald skal du i hvert fald sørge for, at det er uden for de yngstes rækkevidde. Glas bliver nemlig hurtigt fedtet af små fingre, og det kan nemt gå i stykker. Hvis du har børn, kan du med fordel overveje plastikmaterialer som imiterer glaslooket.

Skriv en kommentar