Sofabord i marmor

Marmor er et tidløst og eksklusivt materiale, der passer perfekt til det nordiske hjem, stilfuldt og moderne, men samtidig råt, der passer godt til både minimalistisk og retro indretning,

Lys og hvid marmor er klassiske og stemningsgivende, mens mørkere nuancer minder om naturens farver.

I denne artikel har vi fundet 20+ af de flotteste sofaborde i marmor lige nu.

Indholdsfortegnelse

ANNONCE

Runde sofaborde i marmor

NORDFORM

Forhandler Totalpris Læs mere
2.199,00 DKK ➔ Læs mere

Dobbelt sofabord og cafebord i hvid glas med marmorlook fra NORDFORM. Dette sofabord har to bordplader, der giver sofabordet opbevaringsplads til magasiner og bøger.

Benene er i guldfarvet krom og støtter op om glaspladerne, der er behandlet så de ligner marmor.

Et moderne sofabord, der passer godt til hjem indrettet i ny nordisk stil.

Nordal Midnight

Sofabord i mørkt marmor med det passende navn Midnight.

Dette store sofabord fra danske Nordal er lavet i sort jern med en bordplade i marmor. 

Bordet måler 80cm i diameter.

Viola II

rundt sofabord i marmor
Forhandler Totalpris Læs mere

Det første sofabord er fra populære Sinnerup og har en bordplade i brun marmor. Benene er slanke og i sort pulverlakeret metal.

Sofabordet passer godt til en sofa med chaiselong. Bordet måler 82,5cm i diameter og 45cm i højden. Viola II fås også i mindre størrelser, som kan kombineres.

Eva

rundt sofabord i hvid marmor

Dette sofabord fra danske Bloomingville er elegant og stilfuldt. Den hvide marmorplade står på flotte ben i guldfarve.

Et sofabord der bare indbyder til fest og cocktails, med en klar retro inspiration.

Benene er slanke i metal og stramt komponeret i moderne design. Et bord der er tidsløst og moderne på samme tid.

Nuevo

sofabord i hvid marmor
Forhandler Totalpris Læs mere

Endnu et fantastisk sofabord i hvid marmor og med ben i guldfarve, igen fra Bloomingville. Dette sofabord, der også kan fungerer som sidebord, har de mest fantastiske bøjede ben, der virkelig skaber et unikt udseende.

Hvis du vil fuldføre stilen kan du supplere med en Art Deco lampe på toppen, se forslag hos forhandleren, for netop dette.

Ferm Living

sofabord i sort marmor

Er du mere til sort marmor og det mere maskuline og robuste, så er dette sofabord fra Ferm Living et godt bud.

Denne serie af sofaborde og sideborde fås i flere farver og størrelser, men her har vi udvalgt det sorte bord, der har massiv sort marmor og sorte ben.

Det er et maskulint bord, der passer godt til fløjlsofa og som skaber noget ro og tyngde i din stue. Kan kombineres med et sidebord i samme serie, gerne i en anden farve.

Varanasi

Forhandler Totalpris Læs mere

Living&More er en egen udviklet serie hos Coop, der i forvejen har en række designbrands inhouse, så som de klassiske FDB møbler.

Her har vi fundet et enkelt og billigt sofabord i hvid marmor med sorte ben. Der er tale om ægte marmor, den lave pris til trods.

Bordet er minimalistisk i udseende og passer godt som både sofabord og sidebord.

Hector

Forhandler Totalpris Læs mere
4.199,00 DKK ➔ Læs mere

Dette sofabord er stort og sort med en bordplade i keramik og ben i sortmalet egetræ.

Et massivt og maskulint sofabord, der måler 90cm i diameter og derfor har plads til mere.

Bordet har fire ben i egetræ. Med sin størrelse passer dette sofabord godt til chaiselong sofaer eller hjørnesofaer.

Jungle

Forhandler Totalpris Læs mere
3.360,00 DKK ➔ Læs mere

Hvem kunne ikke tænke sig at komme på besøg til hygge eller fest hos en der har dette fantastiske og festlige sofabord?

Jungle er et sofabord med et imposant udseende, en bordplade i brun marmor og et stel i guldlakering, der tiltrækker sig meget opmærksomhed.

Marble

Forhandler Totalpris Læs mere

Bloomingville står for flertallet af vores udvalgte sofabord og det er der en god grund til. Se bare dette unikke sofabord i hvid marmor med de mest fantastiske ben i træ, der passer perfekt til det nordisk indrettede hjem.

De fleste andre sofabord i marmor har slanke ben i metal, men det vender Bloomingville om her, med ben i træ, der matcher den danske designstol eller reol, der i forvejen står i stuen.

Neptun

Forhandler Totalpris Læs mere
2.299,00 DKK ➔ Læs mere

Endnu et maskulint sofabord fra ILVA, denne gang dog med et mere elegant stel af slanke trekanter, der kontraster den massive sorte bordplade.

Neptun sofabordets bordplade er sort, men med en hvid naturlig stribe, hvilket giver kontrast og kant. Bordet måler 80cm i diameter og 47,5cm i højden.

Iris

Hvis du er på udkig efter et moderne, råt og maskulint sofabord, så er Iris måske et godt bud.

Her får du et et super moderne sofabord med sort marmor og et stel i bøjet metal i kobberfarve.

De industrielle ben i kobberfarve vil passe godt til en sort lædersofa og til dig der måske allerede har en par industriel lampe eller lignende.

Corby

Sofabord i lounge stil med bordplade i hvid marmor og stand i messing. Dette sofabord, der måler 80cm i diameter og 45cm i højden, har en unik fod i skinnende messing, der giver det et lounge-agtigt look.

Moderne og enkelt, hvor du føler dig hensat til hotellets lobby og bar. Nyd en drink eller kop kaffe på dette elegante sofabord, mens du drømmer om næste storbyferie.

Topeka

Forhandler Totalpris Læs mere
1.999,00 DKK ➔ Læs mere

Moderne og minimalistisk sofabord med et twist. Dette sofabord har en rund bordplade i hvid marmor, men skiller sig ud fra mængden med det flotte stel, hvor metalstænger former et geometrisk mønster af trekanter.

Bordet måler 80cm i diameter og 40cm i højden.

Aflange sofaborde i marmor

Square

Forhandler Totalpris Læs mere
1.709,10 DKK ➔ Læs mere

Minimalistisk og moderne sofabord i hvid marmor med sorte ben. Dette sofabord, med det mundrette navn “Square” er et, ja firkantet, sofabord, der passer rigtig godt til ny nordisk indrettede hjem, især hvis de er til den minimalistiske side.

Bordet måler 100cm i længden, 41.6cm i bredden og 50cm i højden.

Doris

Dette sofabord ligner marmor, men er faktisk glas, der er blevet behandlet, så det ligner marmor. Bordet er derfor også meget lettere end et normalt marmorbord, der godt kan blive tungt.

Selv om bordet ikke er i ægte marmor er det et flot og unikt bord med fede detaljer. Mønsteret på bordpladen med de hvide striber er i øjenfalende og de sorte ben med guld fødder, tiltrækker sig også opmærksomhed. Bordet måler 130cm i længden og 60cm i bredden.

Firkantede og kvadratiske sofaborde i marmor

Cozy Living Victor

Forhandler Totalpris Læs mere
1.724,25 DKK ➔ Læs mere

Lille kvadratisk sofabord på 60×60 i marmor og messing fra Cozy Living.

Victor er et bord, der fungerer lige godt som sofabord eller som sidebord.

Bordpladen er i lys marmor og benene er i børstet messing.

Hay Rebar

Dette moderne sofabord fra Hay er en af vores favoritter. Rebar Coffee Table, som det fulde navn hedder, er designet af Sylvain Willenz og er en del af Hays Rebar serie, der foruden sofabordet også omfatter kaffeborde, sideborde og bakkeborde.

Selve bordet består af en slank stålramme i sort med en tilsvarende massiv bordplade i sort marmor med hvid marmorering.

Luca

Forhandler Totalpris Læs mere
2.639,20 DKK ➔ Læs mere

Hvis du gerne vil have lidt ekstra spræl og organiske former til et tungt materiale som marmor, så tjek dette sofabord fra ILVA.

Det har navnet Luca og består af massiv sort marmor på et sort stel, men hvor det skiller sig ud er i bordpladens form, der er organisk og med skæve vinkler.

Rock

rock-1
Forhandler Totalpris Læs mere
1.199,00 DKK ➔ Læs mere

Endnu et sofabord i imiteret marmor. Her sofabordet Rock fra Nordform, der har en bordplade af hærdet glas, der ligner marmor, men ikke er det.

Bordet er kvadratisk og har metalben i egetræ look. Det måler 75x75cm og er 45cm i højden.

Sådan indretter du dig med marmor

Marmor er et enormt alsidigt materiale, der udstråler luksus. Det findes i et væld af forskellige farver og passer derfor ind i langt de fleste rum. Det er perfekt til at tilføje et ekstra pift af mønster og skabe følelsen af eksklusivitet.

Materialet er særligt populært inden for moderne boligindretning. Her er fokus ofte på klare, rene linjer og et minimalistisk udtryk. Marmor bryder med de neutrale farver og simple dekorationer uden at overtage rummet eller overvælde beskueren.

Særligt i køkkenet og badeværelset er mamor populær at bruge. Den fungerer godt som bordplade, da den er nem at rengøre, og findes i mange flotte mønstre. Det gør det let for dig at finde mønsteret og farven, som passer til din stil.

Vælger du en bordplade af materialet, bør du dog være opmærksom på, at det er et naturligt materiale. Det betyder, at det kan blive ridset og plettet, hvis du ikke behandler det korrekt. Sørg derfor for at anvende et skærebræt og tørre det af efter brug.

Marmor bruges dog også til dekorationsgenstande, sofaborde og vægbeklædning. Der er altså mange måder, du kan inkorporere det i dit hjem.

Skriv en kommentar