Sofabord med opbevaring – 21 stilfulde sofaborde med opbevaring

Mangler du ofte plads i stuen til dit tingeltangel, fjernbetjening, ipad og magasiner? 

Med et sofabord med opbevaring får du plads til dine småting.

Der er flere forskellige slags sofaborde med opbevaring, fra sofaborde med hylde til sofaborde med skjulte skuffer.

På denne side finder du 21 sofaborde med opbevaring, som vi synes er flotte lige nu.

Indholdsfortegnelse

Rundt sofabord med opbevaring

Arc

Arc er et yderst moderne og gennemført sofabord fra det danske designbrand Woud. Bordet har en elegant opbevaringsløsning i hulrummet under selve bordpladen. Drej blot bordpladen rundt og få adgang til opbevaringsrummet med god plads til bøger, blade og nips. Luk herefter bordpladen til eller lad den stå åben – at variere mellem disse kan give et spændende og dynamisk udtryk i stuen. 

Ronda

Det runde Ronda sofabord fra Bloomingville er det perfekte valg til dig, der holder af naturmaterialer og fine detaljer. Bordet er fremstillet i natur elm og er sortlakeret ganske diskret omkring bordets øverste kant. Det praktiske opbevaringsrum findes under bordpladen, som kan løftes af via den runde åbning i bordpladen. Rondas elegante runde former og de tydelige årer i elmetræet gør denne model til en sand moderne designklassiker. 

Nordic Grim

Forhandler Totalpris Læs mere
1.699,00 DKK ➔ Læs mere

Hvis du er til det minimalistiske udtryk, som samtidig giver plads til legende runde former og spændende materialevalg, så kunne dette Grim sofabord fra Nordic Furniture Group være noget for dig. Det er fremstillet i MDF og gummitræ og fås som enten sort- eller hvidlakeret. Opbevaringsrummet findes synligt under bordets overflade og kan tilgås fra to sider gennem bløde, firkantede åbninger.  

Aflangt sofabord med opbevaring

Falsterbo

Falsterbo sofabordet fra Furniture Fashion emmer af både eksklusivitet og stilrene træk. Det er fremstillet i glas og sortlakeret metal med et rummeligt opbevaringsrum mellem de to glasplader. Falsterbo har en diameter på 1 meter, og vil passe perfekt ind i den større stue, hvor der i forvejen er fokus på at fremhæve enkelte lækre og elegante detaljer. 

Lorient​

Forhandler Totalpris Læs mere
3.098,00 DKK ➔ Læs mere

Lorient fra svenske Rowico har et helt særligt vintageæstetisk udtryk, som særligt stammer fra de fine detaljer i designet. For eksempel har den lille skuffe et fint metalgreb, og de fire lakerede ben er udformede med lette konvekse detaljer tættest på bordpladen. Udover den lille skuffe, er bordet designet med en rummelig hylde nederst, som giver gode muligheder for opbevaring. 

Brooklyn

Brooklyn er endnu et pletskud fra svenske Rowico, men i en markant anderledes stil. Her er tale om et mere tidløst og moderne design, hvor det massive egetræ får lov at fremstå ulakeret og naturligt. Under bordpladen findes en ribbehylde, som giver mulighed for opbevaring af magasiner, aviser og andet. Brooklyn er et sofabord med opbevaring, som vil passe fremragende ind i det moderne eller klassisk indrettede hjem.

Derby

Forhandler Totalpris Læs mere
3.199,00 DKK ➔ Læs mere

Derby fra Woood fremstår som et robust sofabord med opbevaring; det har to store, brede skuffer. På den modsatte side af sofabordet findes fire små åbne rum, som kan anvendes til yderligere opbevaring eller til pyntegenstande. Derby kan således vendes efter behov og udstråle ganske forskellige udtryk i hjemmet. Sofabordet er røgfarvet og fremstillet i solidt, FSC-certificeret fyrretræ.  

Hako

Forhandler Totalpris Læs mere
1.699,00 DKK ➔ Læs mere

Hako fra Karup Design er en moderne og spændende model, og kan ved første øjekast ligne to mindre borde, der er sat sammen. Hako har to opbevaringsrum, som er placeret let forskudt oven på hinanden. Her vil der være fin plads til bøger, blade, en fjernbetjening og mindre nips. Hako fremstår naturligt, er produceret i FSC-certificeret fyrretræ og vil passe godt i en indretning med andre naturmaterialer. 

Bonnie

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 DKK ➔ Læs mere

Bonnie fra Nordform er et smukt og minimalistisk sofabord, som tilbyder opbevaring i flere niveauer. Foruden den rummelige bordplade findes to hylder forskudt nedenunder; en aflang og en kvadratisk. Bonnie er udformet i sortlakeret stål og har slanke flader og et spinkelt stel. Det vil på alle måder passe godt ind i den moderne, nordiske indretningsstil. 

Ebba

Forhandler Totalpris Læs mere
1.169,10 DKK ➔ Læs mere

Ebba fra Ilva er et fint, elegant og tidløst ovalt sofabord med opbevaring, som er fremstillet i egefinér og har ben af massivt olieret egetræ. Under bordpladen er placeret en hylde i samme ovale snit, som er lidt mindre, og derved skaber god balance i bordets fremtoning. Den åbne opbevaringsløsning giver gode muligheder for at have bøger og blade, men også småting som fjernbetjeninger til tv og stereoanlæg liggende.

Puro sofabord

Forhandler Totalpris Læs mere

Tyske Kare Design er kendt for deres anderledes, spændende og helt unikke møbeldesign. Puro sofabordet er et glimrende eksempel på denne vision, og fremstår med fem skuffer i forskellige størrelser, som alle har forskellige greb og smukke udskæringer. Puro er fremstillet i indisk mangotræ, og fremstår robust og boheme-æstetisk. Bordet har to brede medeben i sortlakeret stål. Et sofabord der skal opleves! 

Delta

Er du mere til det minimalistiske og simple udtryk, så kunne dette Delta sofabord være sagen. Det er fremstillet i hvidmalet komposittræ og har en sort skuffe, der komplementeres af fire sorte let skrånende ben. Udover skuffen har bordet desuden en hylde under bordpladen, som giver gode opbevaringsmuligheder. Delta er desuden ganske prisbilligt og vil passe godt til det moderne hjem. 

Belfort

Forhandler Totalpris Læs mere

Belfort fra By Tika er et dansk produceret sofabord i høj kvalitet, hvor der virkelig er kræset for de lækre, simple detaljer. Belfort laves kun på bestilling og er udført i massivt egetræ, hvorfor to borde aldrig er helt ens. De tre hylder/opbevaringsrum er ganske diskrete, men giver god mulighed for at have blade og andre småting liggende. 

Malaga

Malaga fra FurnHouse er et sofabord fuld af charme. Det er robust og lavt, og er således et ideelt sofabord til dig, der indretter dit hjem med et jordnært og varmt fokus. Malaga er fremstillet i smukt akacietræ, der komplementeres af grå detaljer – fire korte metalben, og det gråmalede opbevaringsrum med hylden under bordpladen. Foruden hylden har Malaga også en rummelig skuffe, og er således et virkelig praktisk sofabord med opbevaring. 

Nothingham

Forhandler Totalpris Læs mere

Nothingham er endnu et vintagehit fra svenske Rowico. Dette sofabord fremstår med en rustik brun bordplade, mens resten er hvidlakeret træ. Under bordpladen findes to skuffer med greb i metal, og under disse findes en praktisk hylde med gode opbevaringsplads. Nothingham leder tankerne hen på fransk landidyl og vil passe godt ind i det romantisk indrettede hjem.

Alaska

Alaska er et sofabord med opbevaring, der passer perfekt ind i en indretning, som sætter pris på rå og robuste naturmaterialer. Alaska er nemlig fremstillet i mørkt, røget akacietræ, og både træets årer og knaster er synlige. Sofabordet tilbyder god opbevaringsplads i de praktisk indbyggede skuffer, der alle er udstyret med simple metalgreb.

Kvadratisk sofabord med opbevaring

Furbo

Forhandler Totalpris Læs mere

Furbo er et lille, unikt sofabord, som udmærker sig ved nogle skønne detaljer. Det er fremstillet i massivt mangotræ, hvilket betyder, at to borde aldrig er helt ens. Mangotræet komplementeres perfekt af de sortlakerede hårnåleben, og de to atypiske håndtag, der er placeret på bordpladen. Under bordpladen findes en hylde, som skaber et praktisk lille opbevaringsrum. Alt i alt et charmerende lille sofabord med opbevaring, der passer godt ind i nordiske hjem.

Penbryn

Forhandler Totalpris Læs mere
3.399,00 DKK ➔ Læs mere

Penbryn er et flot og rustikt sofabord med opbevaring fremstillet i massivt olieret teaktræ og med et slankt stel i pulverlakeret sort stål. Under bordpladen er en hylde med samme dimensioner som bordpladen, hvilket giver rigtigt gode opbevaringsmuligheder. Både bordplade og hylde er designet med fire planker hver, men som en lækker detalje, er de lagt hhv. på langs og på tværs for et mere dynamisk udtryk. 

Bangkok

Forhandler Totalpris Læs mere
2.559,00 DKK ➔ Læs mere

Bangkok fra Nordform kombinerer på elegant vis kubisme med rustik bohemestil. Bordpladen er fremstillet i teaktræ, og selve bordet supporteres af slanke hårnåleben i sortmalet metal. Under bordpladen findes et delvist skjult opbevaringsrum, som kan tilgås fra flere sider. Her er der god plads til både blade og magasiner, men også småting som skåle, fyrfadslys eller hvad der ellers måtte være behov for. 

Sparta

Forhandler Totalpris Læs mere
2.499,00 DKK ➔ Læs mere

AG Home & Light har designet et sofabord, der er lidt udover det sædvanlige. Sparta er nemlig fremstillet med to grå glasplader og et stel af guldfarvede metalrør, som til sammen skaber et udtryk, der emmer af både modernitet og vintage. Foruden bordpladen, findes en praktisk hylde et par centimeter over gulvet, og du har således virkelig god opbevaringsplads i Sparta sofabordet.

Sofabord med opbevaring til sengetøj

Innovation living

Til de små hjem kræver det sommetider ganske kreativ indretning. I disse tilfælde er Storage fra Innovation Living et virkelig godt bud på et sofabord med opbevaring. Det er designet nærmest som en stor puf med en top (bordplade) i egetræ. Under bordpladen findes et praktisk opbevaringsrum, hvor du kan opbevare sengetøj. Det er praktisk til de små hjem og til dig, som måske har overnattende gæster på sofaen fra tid til anden. 

Skriv en kommentar