Sofabord med skuffe

Få plads til alle dine småting, fjernbetjening og alt det andet med et sofabord med skuffe.

På denne side har vi samlet 20+ af de flotteste, mest praktiske sofaborde med hylder, hos populære danske forhandlere.

God fornøjelse!

WOUD Arc sofabord

Har dette sofabord en skuffe? Vi siger ja, fordi vi altså virkelig godt kan lide æstetikken på dette flotte runde sofabord fra WOUD og så er det da bare super smart at der gemmer sig opbevaring i midten. Bare drej pladen, så er der masser af plads til småopbevaring.

Bordet måler 66cm i diameter og fås i sort og lys træ.

Sami sofabord

Sami sofabord​

Praktisk, kvadratisk, skuffe! Dette sofabord fra My Home Møbler er lavet i hvidolieret eg og har en klassisk kvadratisk form, som du måske kender det fra IKEAs ikoniske sofaborde.

Sofabordet måler 70x70cm og har en mindre skuffe på den ene side.

Genova sofabord

Leder du efter et hyggeligt sofabord med plads til hele familiens habengut, så er Genova fra ILVA måske et godt bud.

Dette store sofabord har flotte kakler, der skaber varme og hygge, men ikke mindst har det to store skuffer i hver side, hvor der er masser af plads til alle fjernbetjeninger, mobiler, løse mønter og hvad der ellers kan blive væk i sofaen!

Bordet måler 130x52cm og fås i en række forskellige træsorter blandt andet Eg og Mahogni.

Satchmo sofabord

Dette sofabord fra Unoliving er til dig der mener det, når du siger du vil have et sofabord med skuffe. Der er nemlig skuffe i hele sofabordets længde, ja faktisk er hele sofabordet en stor skuffe.

Når skuffen er lukket falder den diskret ind i dette flotte mørke sofabord, men træk den ud og du har plads til alt det du ikke har plads til andre steder.

Bordet måler 90x59cm og fås i brunt MDF træ.

Inga sofabord

Elegant sofabord med to store skuffer. Dette sofabord viser skufferne frem med to flotte ringe i messing.

Bordet er lavet i mørklakeret FSC certificeret bæredygtigt træ og har også en hylde i bunden.

Et flot og elegant sofabord, der har overraskende meget plads til opbevaring. Bordet måler 60x45cm.

Tvilum Ry sofabord

Den jyske møbelproducent Tvilum laver bæredygtige møbler i klassisk dansk design, hvor der er tænkt over tingene.

Det er der også med dette sofabord i Ry serien. Her er der både skuffe og hylde, så der er plads til både magasiner, bøger og fjernbetjeninger og alt det andet der passer bedst til at ligge i en skuffe.

Sofabordet måler 102x50cm og fås i flere farver.

Nordform Barock sofabord

Nordform Barock sofabord​

Fint lille romantisk sofabord i hvidt, der har en stor skuffe. Sofabordet ligner næsten et lille chatol eller konsolbord, men det er et sofabord.

Bordet måler 69cm i længden og 55cm i højden og har en rummelig skuffe.

Bjoorn sofabord

Moderne sofabord der både har en hylde og en skuffe. Dette fine sofabord er lavet i finer og er hvidmalet på toppen med ben der står skarpt i egetræ.

Bordet måler 80x60cm.

Brentwood sofabord

Dette sofabord i røget egetræsfiner er klassisk, maskulint og har en lille skuffe hvor der er plads til fjernbetjeninger og andre småting, men nok heller ikke meget mere.

Så er det godt at bordet har en god størrelse og måler 112x58cm, så der er rigelig med bordplads til alt det du alligevel ikke får ryddet væk.

Lepong sofabord

Er det kun os der synes det her sofabord er helt perfekt? Dette store sofabord fra Lepong er i massiv eg og har rene linjer i klassisk modern nordisk design.

Den store skuffe har plads til det meste og på bagsiden er der en hylde til bøger og alt det andet.

Bordet måler 110x65cm og er 40cm i højden.

Provence sofabord

Dette aflange og store sofabord er lavet af Kristensen&Kristensen og håndværket kommer da også tydeligt til udtryk her.

Sofabordet er fremstillet i massiv eg med tykke ben og massiv bordplade, hvor der gemmer sig en lille skuffe i midten af bordet, men du skal nok ikke gemme mere end fjernbetjeningen her.

Bordet måler 140x85cm.

Green Furniture 370 sofabord

Er der noget mere hyggeligt end et sofabord med kakler? Det synes Green Furniture ikke og derfor kan du nå den hjemlige hygge i en opdateret og modern version med dette diskrete “kakkelbord”, der også har fået plads til en lille skuffe. Men lad være med at sætte engelsk krimi på TV, så bliver det lidt for meget boomer.

Bordet måler 130x80cm.

VidaXL sofabord

Et anderledes take på det klassiske sofabord i glas fra VidaXL, der kombinerer det buede sofabord støbt i et stykke glas med en svævende hylde i træ.

Meget minimalistisk og let futuristisk her fra VidaXL. Bordet måler 50x50cm.

Sahara sofabord

Dette sofabord synes vi rigtig godt om, med dets mørke mangotræ og fine håndværk i formen. Det eneste problem er at det nok mere er et sidebord til sofaen eller et natbord til sengen, men vi tager det med alligevel.

Junata sofabord

Så er der i hvert fald nok plads til opbevaring. Dette sofabord har en stor skuffe og to hylder på hver sin side. Der er plads til masser af blade og magasiner og alt det andet du ikke kan finde plads til andre steder.

Sofabordet er i komposittræ og måler 110x52cm.

Sentosa sofabord

Stort aflangt sofabord med god opbevaringsplads. Dette flotte og praktiske sofabord har masser af plads med en stor rummelig skuffe og en hylde ved siden af. Bordet er fremstillet i overvejende akacietræ, som er en hurtig voksende træsort og derfor mere bæredygtig end andre typer træ.

Bordet måler 120x75cm.

VidaXL fransk sofabord

Hvad med et lille sofabord i fransk vintagestil? Dette sofabord fra VidaXL er sødt og romantisk i fransk vintagestil med to små skuffer.

Bordet måler 100x50cm.

VidaXL sofabord

Endnu et sofabord fra VidaXL med inspiration i fransk landstil. Dette sofabord er lavet i massivt fyrretræ og er hvidmalet.

Bordet har en lille skuffe i midten og måler 100x64cm.

Skriv en kommentar