Spisebord med butterfly udtræk

Et spisebord med butterfly udtræk er et spisebord, der kan forlænges ved at trække bordpladen væk og vippe den ekstra bordplade op.

Bordpladen folder ud, som et par vinger på en sommerfugl, deraf navnet.

Den ekstra bordplade er gemt under bordet og optager ikke ekstra plads. Derfor er det super nemt at forlænge bordet, når der kommer gæster på besøg og du skal ikke have en ekstra bordplade liggende klar.

Butterfly udtræk er et alternativ til andre typer indbygget udtræk, så som spisebord med hollandsk udtræk.

I dette indlæg kan du finde 10+ flotte og funktionelle spiseborde med butterfly udtræk.

Indholdsfortegnelse

Udvalgte spiseborde med buttefly udtræk

Eva Solo

Design når det er bedst fra Eva Solo, der har lavet dette flotte og minimalistiske spisebord, som du får i både hvid og sort med skarpe kanter, der bidrager til det unikke udseende.

Spisebordet kommer med en tillægsplade, der forlænger bordet med en ekstra meter, så der bliver plads til 4 gæster mere.

Fifty

Forhandler Totalpris Læs mere
14.512,00 DKK ➔ Læs mere

Dette spisebord i eg og valnød fås i to forskellige størrelser.

Vælger du det største får du et spisebord der måler 230cm og som kan forlænges til hele 434cm når det er udslået, hvor bordet så har plads til 14-16 personer.

Det mindre bord måler 175cm og slås ud til 275cm med plads til op til 10 personer.

Det er altså et bord til dig der gerne vil kunne invitere HELE familien.

Bordets ekstra længde opnås ved at der er butterfly udtræk i begge ender af bordet, modsat normalt hvor butterfly udtræk er i midten af bordet. Derfor kan bordet forlænges ekstra meget.

Andersen T3

Forhandler Totalpris Læs mere
28.950,00 DKK ➔ Læs mere

Moderne spisebord med butterfly udtræk til det stilsikre, moderne (ny)nordiske hjem.

Dette flotte spisebord fra design Andersen er skarpt skåret med rene skandinaviske linjer. Vælger du den hvide bordplade rammer du den nynordiske stil.

Bordet er lavet i eg og laminat og måler 200cm og kan slåes ud til 3000cm.

Det er muligt at vælge flere slags farver, også på tillægspladen.

Bow

Forhandler Totalpris Læs mere
9.449,00 DKK ➔ Læs mere

Spisebord til hele familien med butterfly udtræk og oval bordplade. Dette spisebord fås i flere træsorter, blandt andet eg og valnød.

Det måler 160cm og kan slåes ud til 210cm med de indbyggede bordplader.

Et flot klassisk spisebord i moderne nordisk stil, perfekt til køkken-alrum, hvor der skal være plads når hele familien kommer på besøg.

Avion

Forhandler Totalpris Læs mere
4.399,20 DKK ➔ Læs mere

Et enkelt og moderne spisebord i skandinavisk stil, der gemmer på en hemmelighed. Bordet kan nemlig forlænges så der bliver plads til ekstra gæster, med den smarte butterfly udtræk funktion.

Flot design i eg og hvid melamin gør det til et bord, som de fleste danskere vil kunne se i deres spisestue og køkken alrum.

Med dette spisebord fra Avion er det nemt at dække op til 2, 4, 6, 8 eller hvor mange der nu kommer på besøg.

Futura

Forhandler Totalpris Læs mere
8.999,00 DKK ➔ Læs mere

Smukt spisebord i hvidolieret eg, der passer perfekt til det moderne nordiske hjem. Dette spisebord i eg kan forlænges op til 3 meter, så du får plads til gæsterne, uanset om du vidste de kom eller ikke.

Med et smart butterfly system, tager det 2 minutter at omdanne bordet. Super nemt. Få plads til op til 8 gæster.

Bordet måler 75 cm i højde, 100 cm i dybde, 210 cm længde, udslået længde 300 cm.

Futura-serien fås i flere modeller.

Skovby Nordic

Dette spisebord i egetræ har en bordplade af nanolaminat med butterfly udtræk. Det er dansk design når det er allerbedst med fornem kombination af form og funktion.

Se på billederne. Kan du ikke lige se det for dig, plads til hele familien eller vennerne. Rødvin i glasset eller måske saft til børnene? Uanset hvorfor du har brug for et par ekstra pladser, så er det nemt at få på plads med de to indbyggede bordplader, der nemt og enkelt foldes ud. Det tager ikke mere end 1 minut.

Nordic SM11 er rummeligt og flot. Dansk design når det er bedst.

Toledo

Dette spisebord fra Biva kan blive op til 250cm og leveres i en flot, dyb mørk valnød, der passer godt til hjemmet der kan lide mørke træsorter som palisander og teak.

Butterfly funktionen gør det super nemt at forlænge bordet fra 200cm til de maksimale 250cm. Så er der plads til både drinks og børnefødselsdag.

Det super simple butterfly system gør det nemmere end nogensinde at tage imod uventede gæster. 1-2-snuptag, så er bordet omdannet til et stort spisebord hvor hele selskabet kan tage plads.

Cirrus

Cirrus er et slankt og flot spisebord i eg med butterfly udtræk og plads til masser af hyggestunder. Du kan ikke se det, men Cirrus kan blive til et langbord, når bordpladerne er slået ud. Så går bordet fra 195cm til 235cm og får plads til op til 6 gæster. Bordpladen i Cirrus er lavet i finer og benene er i massiv egetræ.

Montreux

Et det ikke flot, dette spisebord fra Act Nordic? Med en dyb mørk farve i valnød og et klassisk slankt design er det spisebord noget der pynter i de fleste stuer.

Det bedste af det hele er at, selv om det syner af det, så gemmer der sig et stort spisebord når butterfly bordpladerne er slået ud. Så går bordet nemlig fra 180cm til 220cm i længde.

Så blev der pludselig plads til selskabet og når gæsterne er gået, så går bordet tilbage til sin normale størrelse og du får plads i stuen igen.

Bordet er lavet i valnøddefarvet finer og gummitræ.

SEVA

Forhandler Totalpris Læs mere

Få plads til hele familien med dette flotte, minimalistiske spisebord i ask.

Bordet passer fint til køkkenet, stuen eller spisetuen.

Butterfly udtrækket har en ekstra plade, der kan forlænge bordet med 44cm, så der bliver plads til 2 ekstra gæster.

Bling

Forhandler Totalpris Læs mere

Det er ikke så typisk at finde runde spisebord der har butterfly udtræk, men de findes! Her har vi da i hvert fald fundet spisebordet Bling, der forhandles af Norliving.

Det er et unikt og super flot spisebord i sort mocca egetræsfiner, der er nemt at rengøre og som passer godt til flere forskellige indretningstile.

Border måler 120cm i diamter og har en butterflyplade der kan vippes ud og forlænge bordet til 160cm i længden.

Amalfi

Forhandler Totalpris Læs mere
6.599,00 DKK ➔ Læs mere

Flot spisebord i eg, udført i klassisk skandinavisk design. Det er næsten ikke til at tro at der gemmer sig et butterfly udtræk i dette slanke spisebord, men det gør der.

Det er den danske møbelproducent Unique Furniture der står bag. Det danske design er tydelig i både kvalitet og udseende.

Når bordet er slået ud måler det 210cm mod 160cm i samlet tilstand.

Spisebord med butterfly udtræk TILBUD

Søg i 50+ spiseborde med butterfly udtræk fra danske forhandlere

Vælg brand
5999 kr.
Parga Spisebord M. Tillægsplade, Hvid M. Sort Metalstel
7999 kr.
Dash Spisebord M. Butterfly Udtræk, Hvidolieret Bøg
7995 kr.
Royal Teak Family Udtræksbord - Oval - 180-240x100cm
8999 kr.
Futura Spisebord M. Butterfly Tillægsplade, Hvidolieret Eg
7999 kr.
NYDALA bord 90 x 150/200 cm
9790 kr.
Spisebord Mood 190
11499 kr.
NYDALA bord 90 x 200/280 cm
13999 kr.
AMELIA bord 110 x 212/272/332 cm
13999 kr.
ALBANY butterfly-bord
21495 kr.
Sika Design George Spisebord Med Udtræk
19795 kr.
Ethnicraft Oak Bok Rundt Udtræksbord - 129-179cm
19949 kr.
Spisebord Tokyo, 200/250x100x76 cm
20295 kr.
Ethnicraft Oak Bok Udtræksbord - 140-220cm.
24895 kr.
Ethnicraft Oak Bok Udtræksbord - 160-240cm.
26495 kr.
Ethnicraft Oak Bok Udtræksbord - 180-280cm.
43600 kr.
Artisan Invito Udtræksbord 220-320

Brugte spiseborde med butterfly udtræk

Hvis du er på udkig efter et brugt, retro, spisebord med butterfly udtræk er det som altid en god ide at tjekke DBA.dk og Lauritz.com, hvor du finder det største udvalg af danske designmøbler til salg.

 Hans J. Wegener - spisebord med butterfly udtræk

Der er ikke lavet lige mange borde med butterfly udtræk, som der for eksempel er med hollandsk udtræk (hvor blandt andet Hans J. Wegener har lavet et), men der er nogle borde med butterfly udtræk fra kendte danske designere.

På billedet nedenunder har vi blandt andet fundet et lille rundt bord fra Svend Aage Madsen, med butterfly udtræk. Bordet er udført i mørk palisander og måler kun 115cm i diameter når det ikke er slået ud. Se bordet og lignende borde hos forhandleren Roxy Klassik.

Hos Everclassic har vi fundet bordet nedenunder. Det er også et rundt bord med butterfly udtræk, denne gang i teak. Som du kan se er også dette bord lille. Det går igen i de klassiske borde. De er fra en tid, hvor pladsen typisk var mindre i de danske hjem.

Skriv en kommentar