Spisebord med hollandsk udtræk

Et spisebord med hollandsk udtræk er et virkelig genialt møbel. Det er flot i sig selv, og så er det ekstra praktisk, at bordet kan forlænges, således at det hurtigt og nemt bliver større. Pladerne sidder under selve bordpladen, og herfra kan en eller to plader trækkes frem ved bordenderne.

Med en eller to matchende plader i enderne står spisebordet lige så flot – bare i en større udgave. Det er særligt smart, hvis pladsen i stuen er begrænset, eller hvis du vil prioritere at have godt med gulvplads.

I denne oversigt vil du blive præsenteret for 6 ret forskellige, men lige geniale udgaver af et spisebord med hollandsk udtræk. Måske er dit nye spisebord blandt dem.

Indholdsoversigt

Udvalgte spiseborde med hollandsk udtræk

Isabel Ahms Åstrup

8-12 personers spisebord med udtræk, som er designet af Isabel Ahm.
Her får du et lækkert spisebord i retro stil med et moderne tvist. Det er lavet af massivt valnød og valnødfiner, og dets smukke naturlige look bliver suppleret af bordets bløde retro linjer. Det udstråler varme og god stil, og særligt de fire skråtstillede bordben giver det unikke spisebord er moderne tvist.

Ud over at være en fryd for øjet så er bordet også meget praktisk, for det kan udvides fra at være et 8-personers bord til at stort nok til 12 personer. Det skyldes den smarte udtræksfunktion med de to tillægsplader.

Bordet måler 74 x 100 x 220 cm i sammenslået størrelse, og som fuldt udslået måler det 74 x 100 x 340 cm. Dermed er der plads til den store familie eller til et større middagsselskab.
Vælg et smukt og praktisk designer-spisebord, der er lavet af naturmateriale, og som udstråler både stil og varme både med designet og med sin glød.

Curve

Find bordet hos ILVA her

Spisebord med bordplade i matlakeret egefinér og ben i massiv matlakeret eg. Bordets matte overflade gør egetræet meget lyst og fint at se på. Der er tale om et klassisk spisebord, der dog har fået et tvist på den måde, at benene er blevet skråtstillede, og så dets lyse look. 

Det gør bordet let og elegant at se på, og det er let at indrette med.
Når bordet er sammenslået, så er det 122 cm langt, og med begge udtræksplader ude så måler det 222 cm. Det giver dig en nem og hurtig mulighed for at udvide selskabet omkring bordet. 

Vælg det smukke designer-spisebord i ægte matlakeret eg, hvis du gerne vil tilføje dit spisebord en lys, let og elegant stil.

Single

Find bordet hos ILVA her

Spisebord med hollandsk udtræk. Bordet fremstår let og elegant, og dens materiale kombination af eg og hvid melamin gør det til et både praktisk og smukt bord. Under bordpladen gemmer der sig en udtræksplade i hver bordende. Når den ene eller de begge trækkes ud, bliver bordet markant længere.

I sig selv måler det 180 cm, og med begge udtræksplader trukket ud måler det 270 cm. Dermed bliver der en del ekstra plads omkring det flotte bord

Den hvide melaminplade, som er omkranset af en egetræskant, er super elegant og moderne. Samtidig er det virkelig praktisk. Melamin er nemt at have med at gøre, og det kan vaskes af med vand og sæbe.

Rammen og de let skråtstillede bordben er af massivt hvidolieret egetræ, som fremstår med en smuk glød. Det er nemt at indrette med i den skandinaviske spisestue

Casø

Casø 500 spisebord er en moderne klassiker med hollandsk udtræk, hvor tillægspladerne er integreret i bordet, og meget let tilgængelige.

Dette klassiske spisebord i eg/hvidolie emmer af god stil og klassiske retro design fra 50’erne og 60’erne. Selv om det er et rektangulært bord, så har det afrundede hjørner, bløde linjer og bordben, der bliver spidse ned mod gulvet. Det fremstår blødt, lækkert og meget stilfuldt.

Det er et udtræksbord, som ved hjælp af sine integrerede udtræksplader kan vokse fra 180 cm og op til 280 cm. De 100 ekstra cm er guld værd, når familien er samlet, eller vennerne kommer til middag. Da det tilmed er 90 cm bredt, så er der i det hele taget tale om et spisebord af en vis volumen, som gør sig i den store stue.

Vælg gerne dette klassiske spisebord, hvis din spisestue skal have noget klasse, og du holder af at have mange gæster.

Skriv en kommentar