Spisebord med udtræk

For mange familier er et spisebord med udtræk et uundværligt møbel i indretningen.

Det kan nemlig ofte være praktisk at kunne udvide bordets størrelse, så der kan være plads til flere gæster.

For eksempel i forbindelse med fødselsdage, jul og andre mærkedage kan der være behov for at lave ekstra siddepladser, og her er et bord med udtræk en rigtig god ide.

Indholdsfortegnelse

Spisebord med tillægsplader

Hay CPH 30

Det danske brand Hay står bag dette flotte spisebord med tillægsplader. Bordet er fremstillet i massiv eg og har en bordplade i egefinér. Bordet er designet i en stilren nordisk stil, som passer perfekt ind i den moderne bolig. Mangler du et bord, som sagtens kan bære forskellige stole, enten polstrede eller af rent træ, så er dette spisebord et oplagt valg til dig.

House Nordic Copenhagen

House Nordic står bag dette stilrene spisebord med tillægsplader i lyst træ. Bordet har en flot hvid bordplade med en kant i naturfarvet træ, som er holdt oppe med runde ben i massivt træ. Når bordet er slået ud i sin fulde længde, er der god plads til hele familien. Der medfølger 2 tillægsplader til denne model.

Seva

Er du på udkig efter et flot og enkelt rektangulært spisebord med tillægsplader, så er dette bord helt sikkert et bord for dig. Bordet som er fremstillet i massivt egetræ, er designet med bløde afrundede kanter, særligt enderne er værd at lægge mærke til, da de har en flot afrundet kant. Når bordet er slået ud med tillægsplader, er der plads til 8 personer rundt om.

Edge

Dette spisebord med tillægsplader har et anderledes design, som er værd at lægge mærke til. 

Bordet har en elegant bordplade i hvidt nanolaminat, samt ben i massiv hvidpigmenteret egetræ. 

Edge er et stort bord, som har plads til hele 4 tillægsplader. Skulle du blive i tvivl om, hvor du skal opbevare tillægspladerne, når de ikke er i brug, så er der ingen grund til bekymring. Tillægspladerne kan nemlig opbevares i bordet.

Skovby Michigan SM27

Rene linjer og en smuk klassisk form, det er kendetegnet for dette flotte bord med tillægsplader Michigan fra Skovby. Har du brug for plads til mange gæster på en gang, så skal du vælge Michigan. 

Med til bordet medfølger 3 tillægsplader. 

Du forlænger bordet ved at trække bordbenene fra hinanden, hvorved der skabes god plads til de medfølgende bordplader. Bordets enkle design får bordet til at passe perfekt ind i den moderne indretning, uden at det vil stjæle alt for meget opmærksomhed.

Timber

Vil du hellere have et flot spisebord, som formår at skabe blikfang i spisestuen, så er dette Timber bord måske et bord for dig. Bordpladen består af 2 planker i olieret sort massiv ask, som har en elegant skrå kant hele vejen rundt. Bordpladen holdes oppe af et stel i pulverlakeret sort stål. Der medfølger ikke tillægsplader til dette bord. Disse kan købe separat.

FDB Møbler | C63E Bjørk

Dette elegante Bjørk spisebord fra FDB Møbler er en sand perle, når det handler om spiseborde i klassisk dansk design. Bordet er designet med lækre detaljer, såsom synlige skruer i messing, som du finder på hvert bordben. Bordet findes i flere forskellige farver, nemlig sort og natur. Bordpladen har en fin afrundet kant, og bordbenene er runde.

Andersen | 240 Classic

Den danske arkitekt Ditlev Karsten, står bag dette klassiske spisebord 240 Classic med udtræksplader i eg. Bordet findes i 4 forskellige størrelser 95 x 158, 105 x 158, 95 x 210 og 105 x 210 cm. Bordet er udstyret med hjul i den ene ende, hvilket gør det nemt at betjene. Benbukkene på bordet er fingertappet, hvilket er med til at give bordet et meget elegant udtryk.

Andersen | T1

T1 spisebordet fra Andersen er et prisbelønnet bord, der har vundet prisen “Wallpaper Design Award 2012”. Bordpladen er lavet med slidstærkt laminat, som kan fås i forskellige farver. Bordet har et moderne og stilrent look, som får det til at falde naturligt ind i den moderne og stilrene bolig. Mangler du et moderne spisebord, som kan være med til at samle indretningen i spisestuen, så er dette bord et oplagt valg.

Stockholm

Stockholm er et flot spisebord, som er en del af en hel serie bestående af tv-møbler, vitrineskab og skænk. Bordet er fremstillet i massiv hvidolieret eg, og har en stilren bordplade i sort højtrykslaminat. Mangler du et spisebord, som vil passe perfekt ind i dit hjem og boligindretning, så skal du vælge Stockholm. Bordet er forberedt til 2 tillægsplader.

Sirius

Sirius er et lille spisebord, som er designet i en enkel og moderne stil. Bordet er fremstillet i massiv hvidolieret eg. Bordet har en længde på 115 cm, som kan udbygges med ekstra tillægsplader, hvis du får brug for det. Står du og mangler et lille spisebord i dit køkken, og har du kun en gang imellem brug for ekstra siddepladser rundt om, så er dette bord et godt valg.

Alaska

Alaska er et stort moderne spisebord, der passer flot ind i den stilrene boligindretning. Bordet som er fremstillet i massivt akacietræ, er lavet med en dark smoke finish på overfladen, som er med til at give bordet et rustikt og moderne look. De brede bordben får bordet til at stå robust på gulvet. Bordet sælges uden tillægsplade, som i stedet skal tilkøbes.

Ovalt spisebord med udtræk

VIA Copenhagen | EAT Oval

Eat Oval er et elegant spisebord med udtræk, til dig der elsker høj kvalitet og klassisk design. Bordet er produceret på Præstø i Danmark af dygtige håndværkere. Vælger du et Eat Oval spisebord, har du mulighed for at vælge det i forskellige farve- og trækombinationer. Er du ude efter at finde et bord, som kun består udelukkende af naturmaterialer, så er dette elegante bord helt sikkert noget for dig.

Naver Collection | GM 6600

Endnu et elegant spisebord med udtræk er dette bord GM 6600. Bordet, som er designet af Nissen & Gehl mdd., findes med 3 forskellige bordplader. Massivt træ, sortmalet MDF og hvid Corian plade. Bordet står på et elegant stel i rustfrit børstet stål. Dette bord er perfekt til dig, som går op i klassisk design og rene linjer i dit hjem. Bordet findes i to forskellige størrelser 200 x 100 cm og 240 x 120 cm.

Rundt spisebord med udtræk

Få plads til ekstra gæster med et rundt spisebord med udtræk. Når du vælger et rundt spisebord, sparer du plads i det daglige, smart hvis du har en mindre stue.

Se flere på linket nedenunder.

Haslev 7-H

Haslev 7-H

Et alsidigt ovalt spisebord med udtræk, så du kan få plads til hele familien. Haslev er et smukt spisebord i fantastisk design der passer til rigtig mange indretninger, uanset om du er til klassisk nordisk design eller råt og cool.

Bordet er slankt og moderne og fås i 8 forskellige farver. Derfor smelter det nemt ind i din stue eller køkken-alrum

Spisebordet har 2 udtræksplader, der forlænger bordet så der bliver plads til 6 gæster (eller måske 8, hvis det er børn).

Skovby SM 78

Skovbys SM78 spisebord er inspireret af det oprindelige 8 benede Skovby bord, hvor bordpladen er ellipseformet og benenes form ligeledes er halve ellipser.

Et bord med et harmonisk og let udtryk, der er meget elegant og vil passe godt ind i rigtig mange danske hjem.

Der er plads til 6 personer når bordet er samlet, men spisebordet leveres med 2 tillægsplader, der kan forlænge bordet så der bliver plads til 14 personer.

FDB Møbler C62E Bjørk

FDB Møbler C62E Bjørk

FDB møbler er en af Danmarks mest kendte møbelproducenter, der stadig producerer de største klassikere i nye fortolkninger. Her er det spisebordet Bjørk, der fås i en række modeller, farver og størrelser.

Her er det C62E modeller der måler 115cm i diameter og fås både i massiv egetræ og med bordplade i linoleum.

Et spisebord der skriver sig ind i en lang historie af dansk design.

Spisebord med butterfly udtræk

Et spisebord med butterfly udtræk er et spisebord, der kan forlænges ved at trække bordpladen væk og vippe den ekstra bordplade op.

Amalfi

Flot spisebord i eg, udført i klassisk skandinavisk design. Det er næsten ikke til at tro at der gemmer sig et butterfly udtræk i dette slanke spisebord, men det gør der.

Det er den danske møbelproducent Unique Furniture der står bag. Det danske design er tydelig i både kvalitet og udseende.

Når bordet er slået ud måler det 210cm mod 160cm i samlet tilstand.

Avion

Et enkelt og moderne spisebord i skandinavisk stil, der gemmer på en hemmelighed. Bordet kan nemlig forlænges så der bliver plads til ekstra gæster, med den smarte butterfly udtræk funktion.

Flot design i eg og hvid melamin gør det til et bord, som de fleste danskere vil kunne se i deres spisestue og køkken alrum.

Med dette spisebord fra Avion er det nemt at dække op til 2, 4, 6, 8 eller hvor mange der nu kommer på besøg.

SEVA

Få plads til hele familien med dette flotte, minimalistiske spisebord i ask.

Bordet passer fint til køkkenet, stuen eller spisetuen.

Butterfly udtrækket har en ekstra plade, der kan forlænge bordet med 44cm, så der bliver plads til 2 ekstra gæster.

Spisebord med hollandsk udtræk

Et spisebord med hollandsk udtræk er et virkelig genialt møbel. Det er flot i sig selv, og så er det ekstra praktisk, at bordet kan forlænges, således at det hurtigt og nemt bliver større. Pladerne sidder under selve bordpladen, og herfra kan en eller to plader trækkes frem ved bordenderne.

Isabel Ahms Åstrup

8-12 personers spisebord med udtræk, som er designet af Isabel Ahm.
Her får du et lækkert spisebord i retro stil med et moderne tvist. Det er lavet af massivt valnød og valnødfiner, og dets smukke naturlige look bliver suppleret af bordets bløde retro linjer. Det udstråler varme og god stil, og særligt de fire skråtstillede bordben giver det unikke spisebord er moderne tvist.

Ud over at være en fryd for øjet så er bordet også meget praktisk, for det kan udvides fra at være et 8-personers bord til at stort nok til 12 personer. Det skyldes den smarte udtræksfunktion med de to tillægsplader.

Bordet måler 74 x 100 x 220 cm i sammenslået størrelse, og som fuldt udslået måler det 74 x 100 x 340 cm. Dermed er der plads til den store familie eller til et større middagsselskab.
Vælg et smukt og praktisk designer-spisebord, der er lavet af naturmateriale, og som udstråler både stil og varme både med designet og med sin glød.