Stor sofa

Få plads til hele familien med en stor sofa. Vi har samlet 20+ af de største sofaer fra populære forhandlere.

Her kan du finde:

  • Store sofaer med chaiselong
  • Store u-sofaer
  • Store hjørnesofaer
  • Store sofaer i velour
  • Store sofaer i læder

Brug indholdsfortegnelsen til at hoppe i teksten.

Indholdsfortegnelse

Spar 50% på sofaer hos Sofa.dk

Stort udsalg lige nu!

Lige nu kan du spare op til 50% på de populære sofaer fra Sofa.dk!

Sofa.dk har et af Danmarks største udvalg af fede sofaer i de flotteste farver og populære materialer: Stof, Fløjl, Velour og Læder.

Hos Sofa.dk betaler du kun for din sofa, ikke for butikkernes husleje og personale.

Se det store udvalg og køb rentefrit til 0% ÅOP.

Stor sofa med chaiselong

Paris

Forhandler Totalpris Læs mere

Denne flotte sofa i et elegant nordisk design er ikke bare smuk at se på, men den giver også masser af gode siddepladser. Den ekstra store sofa med chaiselong er bygget af 5 moduler, du selv kan bestemme, hvordan skal sammensættes. Derudover får du en praktisk puf med, der kan bruges som ekstra siddeplads eller til at lægge benene op på.

Hele sofaen er holdt i et elegant design med lysegråt betræk og sorte metalben. Det lysegrå betræk har en grov vævning, der giver et mere rustikt udtryk, men samtidigt er meget blødt at røre ved.

Manhatten

Forhandler Totalpris Læs mere

Manhatten indbyder til hyggelige aftener foran fjernsynet med hele den pukkelryggede. Den er nemlig ekstra stor og lavet, så det er en rigtig flyder, der er lav og har et dybt sæde.

Designet er holdt enkelt og strømlinet. Oveni er den supermoderne med det flotte velourbetræk, så sofaen også er blød og lækker at sidde i med bare ben. Der er hele 5 flotte og moderigtige nuancer at vælge mellem til betrækket.

Det er en 4-personers sofa med chaiselong bygget op på en træramme med fastmonterede puder og ryglæn. Puderne er fyldt med PU-skum for ekstra stabilitet og holdbarhed.

Stor u-sofa

Samone

Samone hjørne flyder sofa i gråt stof
Forhandler Totalpris Læs mere

Samone er en flyder sofa med inspiration fra 70erne bløde linjer. Det ses blandt andet i den runde chaiselong, en sjældenhed i sofaer med rene linjer. Sofaen har polstring i koldskum med et toplag af dun. Samone er en modulsofa, der kan skilles ad og fås i flere forskellige størrelser og opstillinger.

Soul Day

Forhandler Totalpris Læs mere

Står du og mangler en stor, elegant hjørnesofa med chaiselong? Så er denne Soul Day sofa et utroligt godt bud. Det er en skøn tidsløs sofa i antracitgrå lavet i stofbetræk. Denne sofa er ligesom Vienna sammensat af moduler og kan derfor tilpasses de fleste rum. Der kan nemlig tilføjes og sammensættes moduler efter behov. 

Når sofaen har alle sine moduler, er den ret stor og måler 391×241 centimeter. Derfor passer den i sin fulde størrelse bedst ind i en større stue. Man kan med fordel købe hjørnesofaen, mens man bor i lejlighed og først bruge alle moduler, når man får en større stue. En skøn stor sofa som både er elegant og kan bruges som flyder.

Julie

Forhandler Totalpris Læs mere

Denne Julie-sofa er en u-sofa, som har chaiselong til højre og en open-end til venstre. Sofaen er dejlig stor og har plads til hele familien – den måler 350×210 centimeter. Sofaen har et skønt, enkelt og skandinavisk design med en dejlig skøn dybde, der gør den rar at slappe af i. Julie har en behagelige siddekomfort med en fasthed, som gør den god at sidde i, i lang tid ad gangen. Den er lavet af Nozag-fjedre, som støtter kroppen både sidende og liggende. 

Du kan sætte dit præg på sofaen ved selv at vælge, hvilke ben den skal have. Her kan du vælge mellem 4 forskellige slags: klassiske stålben, sorte stålben, egetræsben og sorte egetræsben. Derudover kan sofaen fås i 10 forskellige farver. Stoffet er dejligt blødt og lavet i utroligt slidstærkt materiale, som giver den lang holdbarhed.

Cali U-sofa

U sofa, flyder sofa, hjørnesofa, grå

Kæmpe flyder sofa i u-form, hvor der rigtig er plads til hele familien. Som skabt til hyggestuen, sommerhuset eller andre steder, hvor hele familien skal være samlet. Det særlige ved Cali sofa, er den ekstra store chaiselong, der er hele 110cm i bredden. Det betyder at to voksne kan ligge på den på samme tid. Sofaen fås i en række forskellige farver og med forskellig betræk. Se mulighederne på linket.

Stor hjørne sofa

Vienna

Forhandler Totalpris Læs mere

Dette er en kæmpe, skøn sofa, som passer ind i en stor stue. Sofaen består af hele 5 moduler og kan rumme hele familien uden problemer. Det smarte ved en sofa opbygget af moduler er, at den er fleksibel og kan passe ind i mange forskellige rum. Modulerne kan nemlig flyttes rundt, så bøjningen passer til rummet. 

Denne hjørnesofa er en rigtig flyder, som indbyder til al slags hygge. Den findes i 5 forskellige farver: Grøn, grå, antracitgrå, mørkeblå og endda i guld! Betrækket er lavet i 100 procent polyester. Har du brug for endnu en fordel ved sofaen? Den er utrolig slidstærk – så det er en sofa, du kan få glæde af i rigtig mange år frem.

Hamburg

Forhandler Totalpris Læs mere

Hamburg er en stor hjørnesofa, som kommer med en puf, du selv vælger, hvor du vil placere. Sofaen er utrolig stor og har plads til hele familien. Det er derfor også en sofa, der kræver meget plads i stuen. Sofaen er utrolig flot og bliver ekstra behagelig med den medfølgende puf, som kan flyttes og placeres lige, hvor du ønsker den. Den kan også bruges som særskilt møbel. 

Sofaen er lavet i et retro-stof, som er lavet i polyester. Sofaen kommer i 4 forskellige farver: brun, lysegrå, antracitgrå og mørkeblå. Sofaen er ekstraordinær slidstærk og vil derfor holde i rigtig mange år. 

Manhattan

Forhandler Totalpris Læs mere

Velour har vundet indpas i mange hjem i de seneste år. Velour er en blød tekstiltype og er et populært materiale til tøj og møbler. Hvis du også har drømt om at få velour ind i dit hjem, så er denne Manhatten hjørnesofa et fantastisk bud. 

Man kan få denne hjørnesofa i flere farver, som alle er utroligt skønne i velourmaterialet. Man kan få sofaen i: lysegrå, brun, karamel, grøn og antracitgrå. Manhattan hjørnesofaen har også chaiselong og er en rigtig flyder, som man behageligt kan bruge mange timer i. Sofaen har samtidig plads til hele familien med sine seks moduler og kan både være venstrevendt og højrevendt. 

Alle hynder sidder fast på sofaen, så de ikke skøjter rundt. Sofaen er meget stabil og er lavet af fast skum – den er dog stadig en rigtig flyder med sin dybde. Sofaen har et unikt design, da den ligger helt nede ved gulvet. Den står på lave, skjulte plastikfødder. Hjørnesofaen er lavet i slidstærkt materiale. Samtidig med det skjuler velour ofte småpletter, så sofaen holder sig pæn i mange år – selv hvis man har små børn eller dyr.

Vesta

Forhandler Totalpris Læs mere

Ser den ikke bare indbydende ud, Vesta hjørnesofa fra ILVA? Denne hjørnesofa er ren flyder, med super bløde og komfortable puder og en lav siddestilling. Sofaen fås i moduler, hvor der medfølger et pufmodul. Det kan bruges til enten at lave en chaiselong eller til at udvide i bredden med en ekstra siddeplads. Så kan du smide benene op eller få plads til en ekstra om nødvendigt.

Umbria

Forhandler Totalpris Læs mere

Umbria er en stor 6 personers hjørnesofa med masser af flyder i sig. Her er der plads til hele familien og lidt til, ingen tvivl om det. En sofa til jer der vil samles og hygge, uanset hvor mange I er.

Sofaen har en højrevendt chaiselong, gråt stofbetræk og ben i krom. Den er fast og støttende i siddekomfort og der kan købes nakkestøtte og armpude med. Polstringen er i koldskum og polydun.

Toronto

Forhandler Totalpris Læs mere

Her får du endnu en skøn u-sofa. Denne u-sofa har et mål på hele 377×290 og har derfor plads til hele familien og mere til. Toronto-sofaen har chaiselong i højre side, hvor du kan ligge og slappe af. Sofaen har et særligt design med diamantmønstre i armlænene og er lavet i en flot mørkegrå farve. 

Derudover har sofaen sort polerede metalben, som giver den et elegant, flot look. Komforten i denne sofa er utrolig god. Den har HR koldskum, som gør, at man sidder utroligt godt. Derudover har den 5 justerbare nakkestøtter – det er især godt, hvis man bruger mange timer i sofaen. Toronto er den perfekte sofa til en stor stue og en stor familie.

Barcelona

Hjørne flyder sofa fra ILVA i grå
Forhandler Totalpris Læs mere

Stor hjørnesofa fra ILVA med flyder komfort. Sofaen er hele 341cm i længden med dybe sæder. Der er en chaiselong og puf i den ene ende. Puffen kan placeres hvor du har lyst, i højre eller venstre side og kan derfor gøre sofaen til en u-sofa hvis du ønsker det.

Stor sofa i velour og fløjl

Vesta

Forhandler Totalpris Læs mere

Ser den ikke bare indbydende ud, Vesta hjørnesofa fra ILVA? Denne hjørnesofa er ren flyder, med super bløde og komfortable puder og en lav siddestilling. Sofaen fås i moduler, hvor der medfølger et pufmodul. Det kan bruges til enten at lave en chaiselong eller til at udvide i bredden med en ekstra siddeplads. Så kan du smide benene op eller få plads til en ekstra om nødvendigt.

Stor sofa i læder

Bolette

Forhandler Totalpris Læs mere

Bolette er u-sofa med chaiselong til højre og open-end til venstre lavet i ægte læder. Læderet er i klassisk sort, hvilket giver et enkelt design, som passer ind i alle hjem. Sofaen har smukke metalben. Det smukke læder er med til at sørge for, at sofaen holder i mange år. Læder er let at aftørre og rengøre og har lang levetid. Derfor er det en sofa, du kan have i dit hjem i mange år – også hvis du har småbørn og/eller dyr. 

Denne Bolette-hjørnesofa har samtidig en skøn komfort. Man sidder utroligt behageligt, hvilket skyldes den gode polstring. Den er designet med koldskum, nozag fjedre og lækkert, blødt læder.

Monza

Forhandler Totalpris Læs mere
19.999,00 DKK ➔ Læs mere

Denne sofa har et særpræget læderlook. Den fås i flere forskellige læderfarver: lysegrå, sort, mørkegrå, cognac og to forskellige nuancer af brun. Derfor kan du få sofaen, så den passer lige nøjagtigt ind i dit hjem. 

Den skønne læderhjørnesofa har en afrundet chaiselong og et kraftigt armlæn. I armlænet er der et smart opbevaringsrum. Benene er lavet i sort metal, som giver et enkelt look. Sofaen har samtidig med sit flotte design en skøn komfort. Den er lavet i koldskum med pocket-fjedre, som giver fleksibel og rar støtte. Den er endvidere designet til at give god aflastning til ryggen ved hjælp af puder i dungranulat.

Copenhagen

Forhandler Totalpris Læs mere

Er du på jagt efter en skøn lædersofa med plads til hele familien? Så er Copenhagen et fantastisk godt valg! Hjørnesofaen kan både fås som venstrevendt og højrevendt og har en open-end. Hjørnesofaen har et moderne udseende i det sorte eller brune læder og har sølvfarvede ben. Sofaen er samtidig yderst komfortabel. Hynderne er lavet i PU-skum, som både er fleksibelt, holdbart og har god stabilitet. Det er ikke en klassisk flydersofa, men man sidder yderst behageligt i sofaen. Copenhagen er lavet i semianilin-læder, som er modstandsdygtigt. Denne lædertype gør, at sofaen bibeholder sin blødhed og er nem at vedligeholde. Det er den perfekte sofa til børnefamilier, da den nemt kan aftørres og rengøres.

Montreal U-sofa

Forhandler Totalpris Læs mere

Stor lædersofa i flyder stil. Denne flyder sofa er produceret i robuste materialer i et flot og eksklusivt design. Den har venstrevendt chaiselong og et open-end modul, der giver god plads når du har gæster på besøg eller når hele familien skal slappe af. Sofaen har ægte læder, der er nemt at holde og som holder længe.

Skriv en kommentar