TEMA: Kategori: Marmor

Marmor

Marmor er et enormt alsidigt materiale, der udstråler luksus. Det findes i et væld af forskellige farver og passer derfor ind i langt de fleste rum. Det er perfekt til at tilføje et ekstra pift af mønster og skabe følelsen af eksklusivitet. 

Materialet er særligt populært inden for moderne boligindretning. Her er fokus ofte på klare, rene linjer og et minimalistisk udtryk. 

Marmor bryder med de neutrale farver og simple dekorationer uden at overtage rummet eller overvælde beskueren.

Særligt i køkkenet og badeværelset er mamor populær at bruge. Den fungerer godt som bordplade, da den er nem at rengøre, og findes i mange flotte mønstre. Det gør det let for dig at finde mønsteret og farven, som passer til din stil. 

Vælger du en bordplade af materialet, bør du dog være opmærksom på, at det er et naturligt materiale. Det betyder, at det kan blive ridset og plettet, hvis du ikke behandler det korrekt. Sørg derfor for at anvende et skærebræt og tørre det af efter brug. 

Marmor bruges dog også til dekorationsgenstande, sofaborde og vægbeklædning. Der er altså mange måder, du kan inkorporere det i dit hjem.

FLERE ARTIKLER OM Kategori: Marmor

Sofabord i marmor

Marmor er et tidløst og eksklusivt materiale, der passer perfekt til det nordiske hjem, stilfuldt og moderne, men samtidig råt, der passer godt til både minimalistisk og retro indretning, Lys og hvid marmor er klassiske og stemningsgivende, mens mørkere nuancer minder om naturens farver. I denne artikel har vi fundet 20+ af de flotteste sofaborde

Læs mere »