TEMA: Kategori: Træ

Boligindretning med træ

Træ er et af de mest anvendte materialer inden for boligindretning. Det skyldes, at træ er et enormt alsidigt og praktisk materiale, der kan bruges til en lang række formål. Du kan ændre rummets udtryk ved at vælge en bestemt træsort eller vælge træ, som er lakeret eller malet.

Træ bruges i alt fra borde og stole til hylder og dekorationsgenstande, og så passer det til alle indretningsstile. I moderne, minimalistiske hjem kan det gøre rummet mere hjemligt og varmt. I mere romantiske og klassiske hjem fungerer det godt til at binde forskellige farver og mønstre sammen.

De mest populære træsorter er eg, mahogni, palisander og teak.

  • Eg er kendt for sin styrke og holdbarhed, og så findes der mere end 600 forskellige typer.
  • Mahogni er en træsort som udstråler luksus. Den er sjældent billig, men holder til gengæld i mange år.
  • Palisander er en mørk træsort med et spændende mønster og derfor perfekt til skabe kontrast i et rum.
  • Teak blev særligt brugt i 60’erne og 70’erne. Det er oplagt, hvis du er vild med retro-stilen.

Træ kan nemt tilpasses ethvert hjem, fordi det fås i så mange farver og varianter. Hvis du er til farver, kan du vælge malet træ. Lakeret træ er også en mulighed.

Lakken fremhæver træets naturlige farve og beskytter mod slid.

FLERE ARTIKLER OM Kategori: Træ

Sofabord i træ

Et sofabord i træ skaber varme og hygge i din stue. Sofaborde i træ kommer i alle slags udformninger, runde eller firkantede, lys egetræ eller mørk teak. I denne artikel har vi fundet 25+ af tidens flotteste og unikke sofaborde. Der er noget for enhver smag. Indholdsfortegnelse ANNONCE Runde sofaborde i træ Kabeltromlen Sofabord i

Læs mere »