Velour sofa med chaiselong

Find en flot og lækker sofa i velour med chaiselong! Velour har været hot de sidste par år og hvorfor ikke?

Det er et lækkert, blødt materiale, der er fantastisk at røre ved og som ser enormt luksuriøst ud. Sig da ja til en velour sofa med chaiselong!

Vi har fundet tilbud på sofaer i velour fra populære forhandlere. 

God fornøjelse! 

ANNONCE

Spar 50% på sofaer hos Sofa.dk

Stort udsalg lige nu!

Lige nu kan du spare op til 50% på de populære sofaer fra Sofa.dk!

Sofa.dk har et af Danmarks største udvalg af fede sofaer i de flotteste farver og populære materialer: Stof, Fløjl, Velour og Læder.

Hos Sofa.dk betaler du kun for din sofa, ikke for butikkernes husleje og personale.

Se det store udvalg og køb rentefrit til 0% ÅOP.

Handvärk

Lækker sofa i velour designet af TV og mediemand Emil Thorup, der startede sin egen designlinje Handvärk for et par år siden.

Handvärk er en klassisk chaiselong sofa i velour, der har rene linjer med store puder, der giver komfort.

En sofa der både et cuttting edge design, men også super komfortabel.

Wendelbo | Campo

Lars Wendelbo har designet denne super fede flydersofa i grøn velour.

Sofaen har en ekstra bred chaiselong, der har masser af plads til at slænge sig.

En rigtig lækker og super tjekket sofa, der er ligeså meget design som den er flyder.

Wendelbo | Define sofa

Er den ikke bare lækker, Wendelbo Define sofaen? En næsten dekadent sofa, der ligger i grænsefeltet mellem sofa og daybed, denne sofa kan skilles af på midten, så du får to daybeds.

Smuk farve i lilla med store hynder og det mest skinnende velour.

Lopez

Med en mindre stue er denne hyggelige og flotte sofa med chaiselong helt perfekt.

Designet er nordisk og hyggeligt med et betræk af velour og sorte ben. Betrækket af puderne er lavet med et særligt firkantet mønster af syninger.

Lopez passer derfor let ind i de fleste hjem, hvor den med sit enkle og lette udtryk vil lyse stuen op.

Amazonas

Klassisk chaiselong sofa, med ret høj ryg og hjørner. Denne chaiselong sofa har god plads, men er også god at sidde oprejst i og se TV eller læse en bog.

Sofaen fås i grøn velour som vist på billedet.

Ria

Super tjekket chaiselong sofa. Denne chaiselong sofa har chesterfield mønster med velour stof i enten grøn, rød eller lilla/blå.

Blød, buet ryg med et retro look. Denne sofa er for dig der vil have et møbel der får opmærksomhed.

Siena

Er du på udkig efter en klassisk flyder sofa med chaiselong i bredriflet fløjl? Så behøver du måske ikke se videre end til Siena.

Denne bestseller er en lav flyder sofa, i klassisk flyder design, der fås i et stort udvalg af stof og betræk, blandt andet flere typer velour, her vist på billedet i riflet fløjl.

Siena er 3 meter lang og har plads til hele familien og rigelig med plads til en middagslur. Du kan vælge mellem højre og venstrevendt chaiselong og meget mere.

Orto

Moderne, men klassisk. Orto sofaen er møbeldesign når det er bedst. Den er både fræk og farverig, men samtidig blød og indbydende. Det grafisk og stringente udtryk gør den umulig at komme uden om. Flyder sofa til dig der er vild med at flyde ud, men som ikke vil gå på kompromis med designet.

Felicity

Helt vildt blød velour sofa i de lækreste farver i dyb grøn, sennepsgul, grå og sort.

Har du ikke bare lyst til at chille ud i denne bløde og komfortable velour sofa?

En sjælden kombination af æstetik og komfort.

Vision

Vision Chaiselong sofa er en yderst komfortabel sofa i et stilrent design. De enkle ben i krom komplimenterer det slidstærke koksgrå betræk på bedste vis, men den fås også efter personligt design.

Torino

Torino er en smuk velour sofa med chaiselong i mørkeblå betræk, der fås med både lyse træben og sorte træben. Sofaen passer perfekt ind i ethvert moderne hjem, der benytter sig af mørke kontraster.

More

Denne 3-personers sofa med chaiselong fra More er perfekt til dig, der ønsker en tung og iøjnefaldende sofa. Sofaen er i høj kvalitet og i dansk design, og så er den super komfortabel.

Lido

Denne Lido 3-personers Velour Sofa med chaiselong til venstre er det perfekte valg til det minimalistiske hjem. Den sennepsgule farve giver den et retro look, der komplimenteres af de store knapper.

Latifa

Denne Latifa Fløjl sofa er en eksklusiv og dejlig sofa, der fanger den danske ånd perfekt. Den findes i forskellige opstillinger – du vælger selv den, der passer til dig – og så har den et afslappet look.

Maison

Denne 3-personers sofa med chaiselong fra Maison kombinerer stramme linjer med bølgende puder, hvilket passer perfekt ind i den danske nutidige stil, samtidig med, at den turkise farve giver den et retro look.

Luis

Denne sofa med højrevendt chaiselong fra Louis har et moderne look, der samtidig trækker på gammel stil igennem farven. Den passer perfekt ind i det moderne hjem, der gør brug af eklektisk stil og farver.

Laforma Blok

Lækker 2- eller 3 personers flyder sofa i bredriflet velour med et futuristisk kubisk design. Denne flyder sofa har et spændende design som skåret ud af en blok, deraf navnet, Laforma Blok, der gør den moderne og frisk.

Du finder Laforma Blok i flere farver, blandt andet grå, lyserød og honninggul. Se alle modeller på forhandlerens hjemmeside.

Lepong

Denne højrevendte hjørnesofa har et moderne look, og bliver hurtigt blikfang i stuen med sit betræk i flot kastanjefarvet velour. Sofaen er det perfekt valg til dig, der dig holder til de neutrale farver i hjemmet.

Cobble Hill

Denne venstrevendte chaiselong sofa fra Riviera Maison har med sit luksuriøse design en evne til at elevere dit hjem. Dens gylden brune velour betræk står pænt til de sortlakerede ben i træ.

Sunderland

SUNDERLAND er en venstrevendt velour sofa med chaiselong i mørkeblåt velour. SUNDERLAND er det perfekte, moderne valg. Sofaen vil passe ind i ethvert hjem med skandinavisk stil, der bruger mørke farver som kontraster og arbejder med spændende tekstiler.

Bogart

Hvis du arbejder med lyse og neutrale farver i hjemmet, så er denne 3-personers sofa med puf fra Bogart det perfekte valg til dit hjem. Den er udført i skandinavisk design og gør sig bemærket via betrækket i velour.

Harmony

Denne venstrevendte sofa med chaiselong vil automatisk give dit hjem et luksuriøst look. Sofaen er udført i et moderne og skandinavisk design, mens den flaskegrønne farve og tekstilet på betrækket låner fra fortiden.

Lepong

Denne sofa med højrevendt chaiselong er perfekt til dig, der arbejder med de lyse og støvede farver i hjemmet. Sofaens betræk i mint velour er perfekt i det neutrale hjem, der har brug for lidt lette farver.

Velour i boligindretning og til din chaiselong sofa

Det passer til mange indretningsstile, er nemt at matche med andre materialer, og er super godt til at give kant og personlighed til et ellers minimalistisk typisk dansk hjem.

Velour er skinnende og majestætisk, og bruges ofte til at polstre gamle møblern og til puder, men det kan sagtens bruges til større møbler, som nu for eksempel de sofaer vi har fundet her på siden.

Velour forveksles ofte med fløjl, men de er faktisk ikke det samme, selv om de minder meget om hinanden. Velour er billigere end fløjl, men har samme udseende og følelse.

En sofa i velour er super lækker at sidde på og måske endnu mere at ligge på, med en chaiselong, kan du rigtig byde det bløde stof, mens du chiller Netflix.

Fløjl og velour er ikke bare sanselighed og følelser, det ser også brandgodt ud, med mulighed for at skabe meget individuelle udtryk, alt efter hvilken farve du vælger.

Du kan vælge en mere neutral farve, som sort eller grå, eller du kan springe ud i de helt vilde farver som pink, orange eller skriggrøn, det er kun fantasien der sætter grænser.

Velour chaiselong sofa til dig der vil slappe af

En chaiselong sofa er en klassikeren af sofaer, særligt når den har dyb sæde, så du rigtig kan flyde ud. Med en chaiselong sofa, får du ekstra plads til benene, også når du sidder med kæresten eller børnene og ikke kan bruge sofaens længde.

Det er populært med brede chaiselonger for tiden og det giver god mening, for så kan du bruge den lidt som du ville bruge et sidebord eller sofabord. Der er plads til laptop og ipad, et par blade, måske en kop kaffe, men husk at have den på en bakke.

Et alternativ til en chaiselong sofa kan være en puf. Nogle sofaer sælges med chaiselong, som egentlig er en puf. Her er der ofte tale om en meget stor, flytbar chaiselong, som kan fungere som almindelig chaiselong eller som en ekstra siddeplads når der kommer gæster på besøg.

Læs også: Stueindretning.dk – alt til stuen

Velour sofa med chaiselong er et sikkert valg

Du bliver næppe skuffet, hvis du køber en velour sofa med chaiselong. Her får du tidens hotteste materiale med komfort og hygge fra den klassiske chaiselong sofa. Og du behøver ikke gå på kompromis, der er virkelig mange flotte sofaer i velour der har chaiselong. Her på siden har vi fundet en del af dem, men klik videre til forhandlerne og se de store udvalg.